mischicka Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 mischicka je frajer fotky jsou jak od profika fotil Luda...mischicka pak tyden bojoval e-dickem.... :-) Přesně tak, fotil jen bratr, moje je jen jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Napiste si vsichni do profilu (nebo poslete PM) Vase cislo ICQ,at nase interni komunikace je flexibilnejsi...treba v pripade rychleho srazu... BTW: ja jsem na ICQ pravidelne cely den tak do 16hod...a cislo na mobil mate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Napiste si vsichni do profilu (nebo poslete PM) Vase cislo ICQ,at nase interni komunikace je flexibilnejsi...treba v pripade rychleho srazu...BTW: ja jsem na ICQ pravidelne cely den tak do 16hod...a cislo na mobil mate Já ho tam mám:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Napiste si vsichni do profilu (nebo poslete PM) Vase cislo ICQ,at nase interni komunikace je flexibilnejsi...treba v pripade rychleho srazu...BTW: ja jsem na ICQ pravidelne cely den tak do 16hod...a cislo na mobil mate Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 mischicka je frajer fotky jsou jak od profika A co honorář za autorský práva? Ta fotka v Tvém avataru mi je nějak povědomá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 mischicka je frajer fotky jsou jak od profika A co honorář za autorský práva? Ta fotka v Tvém avataru mi je nějak povědomá dik ses kamos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Napiste si vsichni do profilu (nebo poslete PM) Vase cislo ICQ,at nase interni komunikace je flexibilnejsi...treba v pripade rychleho srazu...BTW: ja jsem na ICQ pravidelne cely den tak do 16hod...a cislo na mobil mate a ja uz taqky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Napiste si vsichni do profilu (nebo poslete PM) Vase cislo ICQ,at nase interni komunikace je flexibilnejsi...treba v pripade rychleho srazu...BTW: ja jsem na ICQ pravidelne cely den tak do 16hod...a cislo na mobil mate a ja uz taqky Myslim, ze ne Time.....zkontroluj to ICQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Co delate o vikendu ? Nedame kafe ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 (editace) Co delate o vikendu ? Nedame kafe ? Taky mě to napadlo, je to můj poslední relativně volný víkend, pak dva měsíce furt někde... Editováno: 3. Duben 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergea Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 No jestli bude pěkně tak proč si neudělat výlet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergea Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Co delate o vikendu ? Nedame kafe ? Taky mě to napadlo, je to můj poslední relativně volný víkend, pak dva měsíce furt někde... OK, opet nadhazuju datum a cas... sobota 7.4.2007 15:00, sraz opet u Talaku co vy na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček... Vubec nevadi...naopak... Ale jsi vyjimka...znam snad 10 lidi, co se odsud stehujou prave do Brna... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 a ja pripominam 14.4. velky sraz OC na Talaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergea Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček... Vubec nevadi...naopak... Ale jsi vyjimka...znam snad 10 lidi, co se odsud stehujou prave do Brna... :-) Tak to se divím,já bych sem dobrovolně nešla.Jestli teda můžu,tak bych se připojila.Ale nevím co je a kde je Talak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček... Vubec nevadi...naopak... Ale jsi vyjimka...znam snad 10 lidi, co se odsud stehujou prave do Brna... :-) Tak to se divím,já bych sem dobrovolně nešla.Jestli teda můžu,tak bych se připojila.Ale nevím co je a kde je Talak? Talsky mlyn ve Zdare nad Sazavou a jinak pripominam....kdyz budes prijizdet k Pilske nadrzi (sousedi s Talskym mlynem), tak je po prave strane jedno velke parkoviste....pojedes kolem nej stale dozadu, pres most a prijedes primo pred restauraci Talsky mlyn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 a ja pripominam 14.4. velky sraz OC na Talaku Jojo....vime o tom :-))) Jeste dotazek...dival jsem na fotky z lonskeho srazu odsud a videl jsem tam, ze nekdo tam mel ty lesteny listy na prahy s ryznymi napisy....to tam nekdo prodaval ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 a ja pripominam 14.4. velky sraz OC na Talaku Jojo....vime o tom :-))) Jeste dotazek...dival jsem na fotky z lonskeho srazu odsud a videl jsem tam, ze nekdo tam mel ty lesteny listy na prahy s ryznymi napisy....to tam nekdo prodaval ? ano privezli to kluci a letos berou zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 a ja pripominam 14.4. velky sraz OC na Talaku Jojo....vime o tom :-))) Jeste dotazek...dival jsem na fotky z lonskeho srazu odsud a videl jsem tam, ze nekdo tam mel ty lesteny listy na prahy s ryznymi napisy....to tam nekdo prodaval ? ano privezli to kluci a letos berou zase Super,diky.....protoze tady ne nic takovyho siroko daleko neda sehnat....ale dost toho OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergea Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj Červená hvězda tam taky bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 a ja pripominam 14.4. velky sraz OC na Talaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 a ja pripominam 14.4. velky sraz OC na Talaku neco se ti nezda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) neco se ti nezda Jen jsem si vzpomněl jak v tématu sraz škodahome brojíš proti OT a pak nám tu taky píšeš mimo téma Editováno: 4. Duben 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky