Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

mischicka je frajer :palec2: fotky jsou jak od profika  B)

fotil Luda...mischicka pak tyden bojoval e-dickem.... :-)

Přesně tak, fotil jen bratr, moje je jen jedna :ph34r:

• Autor

Napiste si vsichni do profilu (nebo poslete PM) Vase cislo ICQ,at nase interni komunikace je flexibilnejsi...treba v pripade rychleho srazu...

BTW: ja jsem na ICQ pravidelne cely den tak do 16hod...a cislo na mobil mate

Napiste si vsichni do profilu (nebo poslete PM) Vase cislo ICQ,at nase interni komunikace je flexibilnejsi...treba v pripade rychleho srazu...

Já ho tam mám:-)

Já taky :palec2:

mischicka je frajer :palec2: fotky jsou jak od profika B)

A co honorář za autorský práva? Ta fotka v Tvém avataru mi je nějak povědomá :ph34r:

mischicka je frajer :palec2: fotky jsou jak od profika  B)

A co honorář za autorský práva? Ta fotka v Tvém avataru mi je nějak povědomá :ph34r:

dik ses kamos -_-

a ja uz taqky :D

• Autor

a ja uz taqky :D

Myslim, ze ne Time.....zkontroluj to ICQ

• Autor

Co delate o vikendu ? Nedame kafe ?

Taky mě to napadlo, je to můj poslední relativně volný víkend, pak dva měsíce furt někde...

Upraveno od mischicka

No jestli bude pěkně tak proč si neudělat výlet?

A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček... :D

• Autor

Taky mě to napadlo, je to můj poslední relativně volný víkend, pak dva měsíce furt někde...

OK, opet nadhazuju datum a cas...

sobota 7.4.2007 15:00, sraz opet u Talaku

co vy na to ?

• Autor
A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček... :D

Vubec nevadi...naopak... Ale jsi vyjimka...znam snad 10 lidi, co se odsud stehujou prave do Brna... :-)

a ja pripominam 14.4. velky sraz OC na Talaku ;)

A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček...  :D

Vubec nevadi...naopak... Ale jsi vyjimka...znam snad 10 lidi, co se odsud stehujou prave do Brna... :-)

Tak to se divím,já bych sem dobrovolně nešla.Jestli teda můžu,tak bych se připojila.Ale nevím co je a kde je Talak? :o

• Autor
A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček...  :D

Tak to se divím,já bych sem dobrovolně nešla.Jestli teda můžu,tak bych se připojila.Ale nevím co je a kde je Talak? :o

Talsky mlyn ve Zdare nad Sazavou

a jinak pripominam....kdyz budes prijizdet k Pilske nadrzi (sousedi s Talskym mlynem), tak je po prave strane jedno velke parkoviste....pojedes kolem nej stale dozadu, pres most a prijedes primo pred restauraci Talsky mlyn...

• Autor

Jojo....vime o tom :-)))

Jeste dotazek...dival jsem na fotky z lonskeho srazu odsud a videl jsem tam, ze nekdo tam mel ty lesteny listy na prahy s ryznymi napisy....to tam nekdo prodaval ?

Jeste dotazek...dival jsem na fotky z lonskeho srazu odsud a videl jsem tam, ze nekdo tam mel ty lesteny listy na prahy s ryznymi napisy....to tam nekdo prodaval ?

ano privezli to kluci a letos berou zase ;)

• Autor

ano privezli to kluci a letos berou zase ;)

Super,diky.....protoze tady ne nic takovyho siroko daleko neda sehnat....ale dost toho OT

Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj ;):D

Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj ;):D

Červená hvězda tam taky bude :p

:spam:

:spam:

neco se ti nezda :)

neco se ti nezda :)

:smich::aggressive: Jen jsem si vzpomněl jak v tématu sraz škodahome brojíš proti OT a pak nám tu taky píšeš mimo téma :p:p

Upraveno od mischicka

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.