Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mischicka je frajer :palec2: fotky jsou jak od profika  B)

fotil Luda...mischicka pak tyden bojoval e-dickem.... :-)

Přesně tak, fotil jen bratr, moje je jen jedna :ph34r:

• Autor

Napiste si vsichni do profilu (nebo poslete PM) Vase cislo ICQ,at nase interni komunikace je flexibilnejsi...treba v pripade rychleho srazu...

BTW: ja jsem na ICQ pravidelne cely den tak do 16hod...a cislo na mobil mate

Napiste si vsichni do profilu (nebo poslete PM) Vase cislo ICQ,at nase interni komunikace je flexibilnejsi...treba v pripade rychleho srazu...

Já ho tam mám:-)

Já taky :palec2:

mischicka je frajer :palec2: fotky jsou jak od profika B)

A co honorář za autorský práva? Ta fotka v Tvém avataru mi je nějak povědomá :ph34r:

mischicka je frajer :palec2: fotky jsou jak od profika  B)

A co honorář za autorský práva? Ta fotka v Tvém avataru mi je nějak povědomá :ph34r:

dik ses kamos -_-

a ja uz taqky :D

• Autor

a ja uz taqky :D

Myslim, ze ne Time.....zkontroluj to ICQ

• Autor

Co delate o vikendu ? Nedame kafe ?

Taky mě to napadlo, je to můj poslední relativně volný víkend, pak dva měsíce furt někde...

Upraveno od mischicka

No jestli bude pěkně tak proč si neudělat výlet?

A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček... :D

• Autor

Taky mě to napadlo, je to můj poslední relativně volný víkend, pak dva měsíce furt někde...

OK, opet nadhazuju datum a cas...

sobota 7.4.2007 15:00, sraz opet u Talaku

co vy na to ?

• Autor
A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček... :D

Vubec nevadi...naopak... Ale jsi vyjimka...znam snad 10 lidi, co se odsud stehujou prave do Brna... :-)

a ja pripominam 14.4. velky sraz OC na Talaku ;)

A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček...  :D

Vubec nevadi...naopak... Ale jsi vyjimka...znam snad 10 lidi, co se odsud stehujou prave do Brna... :-)

Tak to se divím,já bych sem dobrovolně nešla.Jestli teda můžu,tak bych se připojila.Ale nevím co je a kde je Talak? :o

• Autor
A jinak se omlouvám že jsem se nepředstavila.Jsem Andrea a z Brna se chci odstěhovat a objevila jsem krásy Žďáru nad Sázavou.Tak budu ráda když tam třeba poznám lidi co mají společný koníček...  :D

Tak to se divím,já bych sem dobrovolně nešla.Jestli teda můžu,tak bych se připojila.Ale nevím co je a kde je Talak? :o

Talsky mlyn ve Zdare nad Sazavou

a jinak pripominam....kdyz budes prijizdet k Pilske nadrzi (sousedi s Talskym mlynem), tak je po prave strane jedno velke parkoviste....pojedes kolem nej stale dozadu, pres most a prijedes primo pred restauraci Talsky mlyn...

• Autor

Jojo....vime o tom :-)))

Jeste dotazek...dival jsem na fotky z lonskeho srazu odsud a videl jsem tam, ze nekdo tam mel ty lesteny listy na prahy s ryznymi napisy....to tam nekdo prodaval ?

Jeste dotazek...dival jsem na fotky z lonskeho srazu odsud a videl jsem tam, ze nekdo tam mel ty lesteny listy na prahy s ryznymi napisy....to tam nekdo prodaval ?

ano privezli to kluci a letos berou zase ;)

• Autor

ano privezli to kluci a letos berou zase ;)

Super,diky.....protoze tady ne nic takovyho siroko daleko neda sehnat....ale dost toho OT

Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj ;):D

Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj ;):D

Červená hvězda tam taky bude :p

:spam:

:spam:

neco se ti nezda :)

neco se ti nezda :)

:smich::aggressive: Jen jsem si vzpomněl jak v tématu sraz škodahome brojíš proti OT a pak nám tu taky píšeš mimo téma :p:p

Upraveno od mischicka

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.