baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 neco se ti nezda Jen jsem si vzpomněl jak v tématu sraz škodahome brojíš proti OT a pak nám tu taky píšeš mimo téma ja nepisu OT...sraz na Vysocine za tyden jak moc dobre vis je...a tady je tema sraz Vysocina...tak jaky OT?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Co delate o vikendu ? Nedame kafe ? Taky mě to napadlo, je to můj poslední relativně volný víkend, pak dva měsíce furt někde... OK, opet nadhazuju datum a cas... <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>sobota 7.4.2007 15:00, sraz opet u Talaku</span> co vy na to ? Tak potvrzujte ucast.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 ja nepisu OT...sraz na Vysocine za tyden jak moc dobre vis je...a tady je tema sraz Vysocina...tak jaky OT?? Myslel jsem to napůl z legrace, takže toho nechme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergea Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj Červená hvězda tam taky bude Ahoj kluci Tak to tam budou hvězdy dvě,že by to byla Polárka a Severka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 ja nepisu OT...sraz na Vysocine za tyden jak moc dobre vis je...a tady je tema sraz Vysocina...tak jaky OT?? Myslel jsem to napůl z legrace, takže toho nechme vzdyt ja vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Me stvete ja budu mit auto zrovna rozdelany (kurva joktoze mam ty stranky v anglictine) ale mozna se tam obevim s rozkuchanym jestli vam to neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 a pak ze jsu blbej uz to mam cesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj Červená hvězda tam taky bude Ahoj kluci Tak to tam budou hvězdy dvě,že by to byla Polárka a Severka Néé, já jsem Večernice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) Me stvete ja budu mit auto zrovna rozdelany (kurva joktoze mam ty stranky v anglictine) ale mozna se tam obevim s rozkuchanym jestli vam to neva Přijedeš sockou nebo ještě můžeš u Kremlu stopovat Editováno: 5. Duben 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj Červená hvězda tam taky bude Ahoj kluci Tak to tam budou hvězdy dvě,že by to byla Polárka a Severka Néé, já jsem Večernice No a ja jsem letajici svec, ale zadnou princeznu Jasnenku nemam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergea Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj Červená hvězda tam taky bude Ahoj kluci Tak to tam budou hvězdy dvě,že by to byla Polárka a Severka Néé, já jsem Večernice No a ja jsem letajici svec, ale zadnou princeznu Jasnenku nemam :-) Ahoj.Pozoor Večernice sestoupila z nebes Nevadí prťavec,já jsem včelka Mája a taky mi chybí Vilík nebo spíš brouk Pytlík? Tak v sobotu tam budu určitě.Už se moc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Díky moc.Tak to už vím kde to je.Tak očekávejte Černou hvězdu.V 15 hodin budu tam.Tak zatím ahoj Červená hvězda tam taky bude Ahoj kluci Tak to tam budou hvězdy dvě,že by to byla Polárka a Severka Néé, já jsem Večernice No a ja jsem letajici svec, ale zadnou princeznu Jasnenku nemam :-) Ahoj.Pozoor Večernice sestoupila z nebes Nevadí prťavec,já jsem včelka Mája a taky mi chybí Vilík nebo spíš brouk Pytlík? Tak v sobotu tam budu určitě.Už se moc těším no vidis...apson nejsem sam :-) dojed, pokecame, snad by nas mohlo byt akorat...budto zustanem na Talaku nebo zase zajedem do kavarny... ...ja jsem pro kavarnu, co vy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) ...ja jsem pro kavarnu, co vy ? Já asi taky, ale kdyby bylo krásně, tak se na Táláku dá procházet a budeme tam krásně vidět na auta a ještě určitě vymyslím 101 dobrých důvodů-jsem si po ránu dal panáka slivovice Editováno: 5. Duben 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 ...ja jsem pro kavarnu, co vy ? Já asi taky, ale kdyby bylo krásně, tak se na Táláku dá procházet a budeme tam krásně vidět na auta a ještě určitě vymyslím 101 dobrých důvodů-jsem si po ránu dal panáka slivovice Dobra...domluvime se na miste...zatim to nebudem resit... Ucast - Mysicka - Luda - DivX - Kokyn (vecer zase prace,takze muzem pokracovat tam) - Acter - Sergea mozna - kaprfild (rodinne duvody) nekdo dalsi ? BTW: v sobotu jedu do Jihlavy,mel odtama vyjizdet kolem 14hod, takze bych to mel stihnout, ovsem stat se muze cokoliv...jen at to vite, ze se muze stat, ze Vami vsemi milovany Acter se muze opozdit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Tak já se ukážu určitě!!! Jen jak psal Acter zase musím do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 a ja pripominam 14.4. velky sraz OC na Talaku Neboj se nic budu tam a kluci určitě zaky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 a ja pripominam 14.4. velky sraz OC na Talaku Neboj se nic budu tam a kluci určitě zaky!!! no to doufame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 a ja pripominam 14.4. velky sraz OC na Talaku Neboj se nic budu tam a kluci určitě zaky!!! no to doufame nedoufejte !!! VERTE !!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 muj start ohrozen mozna pojedu do znojma s kamosem on tam chce koupit auto ale snad ne a kdybych neprijel takvas najdu v kavarne nebo lagune nebo nekde jinde ne beztak ze se to potahne dopozdnich nocnich hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 muj start ohrozen mozna pojedu do znojma s kamosem on tam chce koupit auto ale snad ne a kdybych neprijel takvas najdu v kavarne nebo lagune nebo nekde jinde ne beztak ze se to potahne dopozdnich nocnich hodin No beda Ti neprijet !!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 muj start ohrozen mozna pojedu do znojma s kamosem on tam chce koupit auto ale snad ne a kdybych neprijel takvas najdu v kavarne nebo lagune nebo nekde jinde ne beztak ze se to potahne dopozdnich nocnich hodin Stačí když pošleš drahou polovičku, Tebe stejně zveme jen kvůli ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 muj start ohrozen mozna pojedu do znojma s kamosem on tam chce koupit auto ale snad ne a kdybych neprijel takvas najdu v kavarne nebo lagune nebo nekde jinde ne beztak ze se to potahne dopozdnich nocnich hodin Stačí když pošleš drahou polovičku, Tebe stejně zveme jen kvůli ní Ne tak nahlas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 (editace) muj start ohrozen mozna pojedu do znojma s kamosem on tam chce koupit auto ale snad ne a kdybych neprijel takvas najdu v kavarne nebo lagune nebo nekde jinde ne beztak ze se to potahne dopozdnich nocnich hodin Stačí když pošleš drahou polovičku, Tebe stejně zveme jen kvůli ní Ne tak nahlas :-) Radši úplně potichu, už jsem na tohle téma byl dotazován Ale jinak sobota platí, bratr se ptá? Editováno: 6. Duben 2007, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 muj start ohrozen mozna pojedu do znojma s kamosem on tam chce koupit auto ale snad ne a kdybych neprijel takvas najdu v kavarne nebo lagune nebo nekde jinde ne beztak ze se to potahne dopozdnich nocnich hodin Stačí když pošleš drahou polovičku, Tebe stejně zveme jen kvůli ní Ne tak nahlas :-) Radši úplně potichu, už jsem na tohle téma byl dotazován Ale jinak sobota platí, bratr se ptá? Jiste, ze plati.....sobota 7.4.2007 15:00 u Talskeho mlyna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Radši úplně potichu, už jsem na tohle téma byl dotazován Ale jinak sobota platí, bratr se ptá? Jiste, ze plati.....sobota 7.4.2007 15:00 u Talskeho mlyna... No on chodí na fórum, dočte se, že je sraz, ale ptá se mě Ale foťák vezme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky