Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To jered: nejsou od Milotecu, tohle jsou 5ti ledkový s atestem. stály něco kolem 2600,- Kč.

To mr.pecoun: hele, copak to bylo za OT, žes mi editoval příspěvek?????? :)

Upraveno od foromen

foromen : to bylo to jak si se me ptal jetli jedu na sraz do Trutnova.... tak sem ten chat smazal... :palec2:

• Autor
post-5601-1220345596_thumb.jpgpost-5601-1220345601_thumb.jpgjak sem sliboval jinde, tak posilm fotlky koncovky vyfuku.

Joooo, to se mi líbí. Ta černá lemovka kolem je good. :palec2:

To mr.pecoun: jo tyhle vidle, já si nemohl vzpomenout, co to bylo :)

Upraveno od foromen

Moc pekny, ale jeste bych odlepil samolepku u taznyho, neni potreba a kazi vzhled

Upraveno od foromen

• Autor

taky se mi nelibi a navic je krive. Ale nejak sem to neresil. Asi ji sundam, az si na to vzpomenu. Takze Vas prosim na nejakym srazu mi ji sundejte :p

• Autor

Tak mam zafoliovano.post-5601-1221320744_thumb.jpgpost-5601-1221320753_thumb.jpg

Upraveno od Blacky

Noo, hned to vypadá jinak :palec2::palec2: .

a kdopak jezdí po Severní Moravě s tímto vozem? Nechalo by mě to klidným, kdyby neměl mnou dělanou nálepku Roomsterclub.com

:palec2:

room.jpg

Pekna náhoda, super , ted jen fakt zjistit, kdo to byl :)

Upraveno od Zdeny.46

kdepak jsi to fotil ?

Fotku zatím nemám.... ale už jsem Váš....

Včéra jsem si domů přivezl Roomster Scout.... tak až nějak vyblejsknu hodim semka fotku... ;););)

jeee... tak to teda velká gratulace. Jak jsi říkal v Brně , že bude SCOUT tak sem nevěděl že už je skoro doma. tak pak hod prosím nějaké foto a výbavu a třeba i cenu jestli byla nějaká sleva atd dík David TC

Je to starší vůz.... cena byla podle mě víceméně dobrá a v Brně nebylo vůbec nic jistého to jsem jen uvažoval že by byl dobrej a potom přišla nabídka a muselo se jednat rychle....

Navíc ten tvrdý pojezd v ibize nebylo nic dobrého pro rizikové těhotenství mé manželky..... ;)

Jerede, ty woe, ty mračítka... to je brutus... :help: stejně jako ten bílej Roomster... :) jinak Blacky, tak koncovka je very good! :palec2:

Lewisu... hoď sem ty fotky! ;) jakou máš barvu? motor? jinak Room Scout je cool, jen škoda, že je to 4x2 :(:feve:

Auto mám od středy.... najel jsem cca 600km vykrvácel jsem když jsem kupoval naftu.... 32,50 a 55 litrů nádrž.... při prvním cvaknutí jsem na to kašlal.... platil jsem 1550,- do ted jsem maximálně u 1,2 tankoval za 1300 a to jsem se vztekal....

Mám 1,4 TDi 59kW

Barva zelenošedá metalíza.... taková ta Khaki... Ta barva se mi líbila nejvíc a byla náhoda že jsem jí zrovna shnal.... a nekecám ještě jsem ho neblejskl ale zkusím se podívat zda tam není ještě inzerát.... ;););)

• Autor

hihi ja u R platim bezne 1600 za plnou. :p si zvyknes.

Tak zase na to kluci dál dojedete,no...ono je to relativní:) leda to kupovat po půlnádržích:oDD

Kucí, tak tohle mi přistálo na střeše :).....jee, sorry, muzete to presunout do sekce roomster? Nejak jsem to zase popletl, dikes

post-11560-1223544977_thumb.jpg

Upraveno od Blacky
presunuto. Je to ale super :o)

Pekn pekne...nechyba ti jeden senzor parkovaci? :)

Tak jsem si pořídil Embéčko. :) Červený, heč. :p

post-15033-1223571083_thumb.jpg

Velmi pěkné :palec2:

Pekn pekne...nechyba ti jeden senzor parkovaci? :)

No jo, jeden chyběl :-). Sám mi vypadl za jizdy. No ale žádný div, když je to tam nalepený oboustranou lepenkou :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.