Přejít na obsah

marcoH6

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.carfolie.cz
  • ICQ
    0

Oznámení marcoH6

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Však kvůli tomu je taky přelepím na 35%.
  2. Já couvám s 20% na předku do garáže, ale chce to opatrně. Takže to přelepím na 35%. Jinak jsem se poptal a "děrovaná" reklamní folie má propustnost údajně kolem 50%.
  3. Ještě 50% je naprosto v pohodě, 35% už je vidět na první pohled a 20-15% už je špatně. Provokuje to a navíc po setmění už je špatně vidět.
  4. A než mi někdo začne nadávat, že je to jinak , přidávám odkaz na MD. tady
  5. Ahoj, pokud máš nainstalovány folie, musíš mít homologaci i na zadních oknech (atestační štítky 8SD pod folií a Osvědčení o odborné instalaci). Na předních oknech, pokud jsou tónovány (nazelenalé v případě škodovek) je povolena pouze čirá bezpečnostní folie, na čirých sklech folie s propustností 75% (to je ta, co není skoro vidět )
  6. marcoH6

    Fólie na okna

    Přesně tak, zatím jsem se s měřícím zařízením na STK nesetkal, ale myslím, že je to jen otázka času.
  7. marcoH6

    Fólie na okna

    Pokud je propustnost nižší, než povolená, kartička je na nic. Je to, jako bys měl od právníka, že můžeš vraždit. Přehnaný přirovnání, ale je to tak. Jiná věc je, zda dokáží, že propustnost neodpovídá zákonu. Někde mají sklo s nainstalovanou folií s nejvyšším zatmavením pro porovnání. Nevím nakolik by to obstálo, kdyby ses někam odvolával, ale na principu to nic nemění.
  8. marcoH6

    Fólie na okna

    Taky solidní cena, kdo ti to dělal?
  9. marcoH6

    Kdo co dělá

    Tak já si přihřeju svou polívčičku: instalace autofolií SunTek a folií na skla budov (protisluneční, bezpečnostní, privátní folie) a montáž stínící techniky. Oblast severních čech, ale můžu dojet i za vámi. Více na www.carfolie.cz (včetně ceníku, členové 5% sleva z aktuálních cen - případné slevy se sčítají).
  10. marcoH6

    Fólie na okna

    Tak to nic, ke mě je to ze Sokolova 106km. Momentálně Octa combi za 4390,- Kč celé auto, štítky od B sloupku dozadu a vystavení Osvědčení je samozřejmostí. Instaluji atestované folie SunTek.
  11. marcoH6

    Fólie na okna

    Ahoj, do kolika km je "okolí"?
×
×
  • Vytvořit nový...