Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč.

Aky rozmer pneu to ma obute na tych 17" diskoch?

205/40 R17 už jsem o nich přemýšlel taky :kol-138: ale musí to být tvrdý jako :kol-82:

Vloženo

v té barvě vážně nádhera.... tuhle sem na Roomu ještě nikdy neviděl a ty 17 hmmm co dodat. LOS MASAKROS :-) proč jsi vzal 1.4 TDI a ne 1.4 benzin? je v těch motorech takový rozdíl??? asi tě benzim nezaujal co? dík David

Vloženo (editace)
v té barvě vážně nádhera.... tuhle sem na Roomu ještě nikdy neviděl a ty 17 hmmm co dodat. LOS MASAKROS :-) proč jsi vzal 1.4 TDI a ne 1.4 benzin? je v těch motorech takový rozdíl??? asi tě benzim nezaujal co? dík David

Měli jsme doma půjčeného Roomstra na 2 dni se 1,4 (63Kw). Nějak nás to neuchvátilo, proti té 1,4 TDI nic moc. Ten motor se zdál takoví líný.

Editováno: , autor: Fan!s
Vloženo
Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč.

Taky se připojuju ke gratulaci. -_--_-

Vloženo

Taky velká gratulace, vypadá mooooooc dobře! :palec2:

Vloženo

Moc pěkný gratuluji a ať ti šlape chlape. ;)

• o 2 měsíce později...
Vloženo
prvni foto

tak v patek pribude k tomuhle krasavci novej peugeot 207 SW trendy 1.4 vti 95 koni.rozhodovaly jsme se mezi FII combi a P SW, a Peugeot vyhral. mistem i cenou a vybavou.sice neni muj osobni ale skoro muj,je Firmy lol jo a je bez prepazky, po skusenostech z roomasta.at si to DPH stat necha !!!!!

post-8-1200510981_thumb.jpg

Vloženo

Uff, 207SW? Akurát minulý piatok som ho bol preliezť od A do Z. Môj dojem bol naopak taký, že Fabii nesiaha ani po členky - bola to tiež Trendy, navyše mala akurát klímu. Motor bol slabší 1,4 tuším 75 koní. Nemôžem si pomôcť, ale HTP mi prišlo podstatne živšie. Radenie katastrofa, gumové a nepresné. Kufor až smiešne malý (206SW ho mala ešte menší), plytký. A to zakrývacie leporelo, ktoré sa dá posunúť len v určitej polohe, pretože mu zavadzajú zadné stĺpiky - u Peugeotu sa ešte nenaučili robiť roletky!!! Zabila ma však cena, oproti rovnako slabo vybavenej Fabii je 207SW drahší o 40tisíc Sk. Pri lepšie vybavených verziách je ten cenový rozdiel ešte väčší. Zamrzí aj obmedzená možnosť dovybavenia lacnejších verzií, a šialené ceny za niektoré položky výbav - ESP je za "ľudových" 30tisíc Sk a podobne.

Ja som bol teda neskutočne rozčarovaný, od 207čky som veru čakal viac. A pritom na fotkách to auto vyzerá pekne, hlavne verzia Outdoor. V každom prípade, nech vám dobre slúži!

Vloženo
Uff, 207SW? Akurát minulý piatok som ho bol preliezť od A do Z. Môj dojem bol naopak taký, že Fabii nesiaha ani po členky - bola to tiež Trendy, navyše mala akurát klímu. Motor bol slabší 1,4 tuším 75 koní. Nemôžem si pomôcť, ale HTP mi prišlo podstatne živšie. Radenie katastrofa, gumové a nepresné. Kufor až smiešne malý (206SW ho mala ešte menší), plytký. A to zakrývacie leporelo, ktoré sa dá posunúť len v určitej polohe, pretože mu zavadzajú zadné stĺpiky - u Peugeotu sa ešte nenaučili robiť roletky!!! Zabila ma však cena, oproti rovnako slabo vybavenej Fabii je 207SW drahší o 40tisíc Sk. Pri lepšie vybavených verziách je ten cenový rozdiel ešte väčší. Zamrzí aj obmedzená možnosť dovybavenia lacnejších verzií, a šialené ceny za niektoré položky výbav - ESP je za "ľudových" 30tisíc Sk a podobne.

Ja som bol teda neskutočne rozčarovaný, od 207čky som veru čakal viac. A pritom na fotkách to auto vyzerá pekne, hlavne verzia Outdoor. V každom prípade, nech vám dobre slúži!

no s tim krytem zavazadel mas pravdu jeste ted sem se byl podivat.... ale reknu ti ze vyndat plato na roomstru s prepazkou DPH je jeste horsi( de vyndat snad v jedne poloze, je to jak vyndat jezka z klece) jinak ten muj 95k VTi sí myslim ze na tom je dobre oproti tomu 75k... jinak nejak nebranim P skoda je samo lepsejsi :palec2: . jinak ja sem na nej dostal cenu.

• o 3 týdny později...
Vloženo
já jsem zase viděl rooma s lakovaným obloukem zadních dveří, ale neměl jsem čas ho zkoumat a viděl jsem ho jen v letu, tak nevím

ssaakrys proc se mi nezobrazuej ,ze jsou tady nove?, resp, logo skoda zustalo zasedle. grrrrrrrrrrrrr

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...