pentadius Vloženo 15. Říjen 2007 Vloženo 15. Říjen 2007 Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč. Aky rozmer pneu to ma obute na tych 17" diskoch? 205/40 R17 už jsem o nich přemýšlel taky ale musí to být tvrdý jako Citovat
omiko Vloženo 16. Říjen 2007 Vloženo 16. Říjen 2007 Fan!s: super volba.. a tie kola... no naadhera! vela zabavy! Citovat
Fan!s Vloženo 17. Říjen 2007 Vloženo 17. Říjen 2007 Díky všem. P.S. Tak jsem už montoval Budíky(MaxiDot), koženou ručku, koženou řadičku. Citovat
David C3 Vloženo 17. Říjen 2007 Vloženo 17. Říjen 2007 v té barvě vážně nádhera.... tuhle sem na Roomu ještě nikdy neviděl a ty 17 hmmm co dodat. LOS MASAKROS :-) proč jsi vzal 1.4 TDI a ne 1.4 benzin? je v těch motorech takový rozdíl??? asi tě benzim nezaujal co? dík David Citovat
Fan!s Vloženo 19. Říjen 2007 Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) v té barvě vážně nádhera.... tuhle sem na Roomu ještě nikdy neviděl a ty 17 hmmm co dodat. LOS MASAKROS :-) proč jsi vzal 1.4 TDI a ne 1.4 benzin? je v těch motorech takový rozdíl??? asi tě benzim nezaujal co? dík David Měli jsme doma půjčeného Roomstra na 2 dni se 1,4 (63Kw). Nějak nás to neuchvátilo, proti té 1,4 TDI nic moc. Ten motor se zdál takoví líný. Editováno: 19. Říjen 2007, autor: Fan!s Citovat
foromen Vloženo 22. Říjen 2007 Vloženo 22. Říjen 2007 Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč. Taky se připojuju ke gratulaci. Citovat
Vladinek Vloženo 23. Říjen 2007 Vloženo 23. Říjen 2007 Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč. Taky velká gratulace, vypadá mooooooc dobře! Citovat
Pitt Vloženo 24. Říjen 2007 Vloženo 24. Říjen 2007 Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč. Moc pěkný gratuluji a ať ti šlape chlape. Citovat
mr.pecoun Vloženo 16. leden 2008 Vloženo 16. leden 2008 prvni foto tak v patek pribude k tomuhle krasavci novej peugeot 207 SW trendy 1.4 vti 95 koni.rozhodovaly jsme se mezi FII combi a P SW, a Peugeot vyhral. mistem i cenou a vybavou.sice neni muj osobni ale skoro muj,je Firmy jo a je bez prepazky, po skusenostech z roomasta.at si to DPH stat necha !!!!! Citovat
mr.pecoun Vloženo 17. leden 2008 Vloženo 17. leden 2008 Tak a je to doma zitra budou lepsi fotky Citovat
Jered Vloženo 18. leden 2008 Vloženo 18. leden 2008 Pěkná pěkná. Líbí se mi ten pohled z boku ta záď. To trojuhelnikove okno a to svetlo. Citovat
Blacky Vloženo 18. leden 2008 Autor Vloženo 18. leden 2008 Pěkná pěkná. Líbí se mi ten pohled z boku ta záď. To trojuhelnikove okno a to svetlo. proti gustu zadny .,.,., Citovat
Igor Vloženo 18. leden 2008 Vloženo 18. leden 2008 Uff, 207SW? Akurát minulý piatok som ho bol preliezť od A do Z. Môj dojem bol naopak taký, že Fabii nesiaha ani po členky - bola to tiež Trendy, navyše mala akurát klímu. Motor bol slabší 1,4 tuším 75 koní. Nemôžem si pomôcť, ale HTP mi prišlo podstatne živšie. Radenie katastrofa, gumové a nepresné. Kufor až smiešne malý (206SW ho mala ešte menší), plytký. A to zakrývacie leporelo, ktoré sa dá posunúť len v určitej polohe, pretože mu zavadzajú zadné stĺpiky - u Peugeotu sa ešte nenaučili robiť roletky!!! Zabila ma však cena, oproti rovnako slabo vybavenej Fabii je 207SW drahší o 40tisíc Sk. Pri lepšie vybavených verziách je ten cenový rozdiel ešte väčší. Zamrzí aj obmedzená možnosť dovybavenia lacnejších verzií, a šialené ceny za niektoré položky výbav - ESP je za "ľudových" 30tisíc Sk a podobne. Ja som bol teda neskutočne rozčarovaný, od 207čky som veru čakal viac. A pritom na fotkách to auto vyzerá pekne, hlavne verzia Outdoor. V každom prípade, nech vám dobre slúži! Citovat
mr.pecoun Vloženo 18. leden 2008 Vloženo 18. leden 2008 Uff, 207SW? Akurát minulý piatok som ho bol preliezť od A do Z. Môj dojem bol naopak taký, že Fabii nesiaha ani po členky - bola to tiež Trendy, navyše mala akurát klímu. Motor bol slabší 1,4 tuším 75 koní. Nemôžem si pomôcť, ale HTP mi prišlo podstatne živšie. Radenie katastrofa, gumové a nepresné. Kufor až smiešne malý (206SW ho mala ešte menší), plytký. A to zakrývacie leporelo, ktoré sa dá posunúť len v určitej polohe, pretože mu zavadzajú zadné stĺpiky - u Peugeotu sa ešte nenaučili robiť roletky!!! Zabila ma však cena, oproti rovnako slabo vybavenej Fabii je 207SW drahší o 40tisíc Sk. Pri lepšie vybavených verziách je ten cenový rozdiel ešte väčší. Zamrzí aj obmedzená možnosť dovybavenia lacnejších verzií, a šialené ceny za niektoré položky výbav - ESP je za "ľudových" 30tisíc Sk a podobne.Ja som bol teda neskutočne rozčarovaný, od 207čky som veru čakal viac. A pritom na fotkách to auto vyzerá pekne, hlavne verzia Outdoor. V každom prípade, nech vám dobre slúži! no s tim krytem zavazadel mas pravdu jeste ted sem se byl podivat.... ale reknu ti ze vyndat plato na roomstru s prepazkou DPH je jeste horsi( de vyndat snad v jedne poloze, je to jak vyndat jezka z klece) jinak ten muj 95k VTi sí myslim ze na tom je dobre oproti tomu 75k... jinak nejak nebranim P skoda je samo lepsejsi . jinak ja sem na nej dostal cenu. Citovat
kodemi.:R Vloženo 23. leden 2008 Vloženo 23. leden 2008 mr.pecoun: jj ale stejne tvuj rumik je nej :-) Citovat
mr.pecoun Vloženo 14. Únor 2008 Vloženo 14. Únor 2008 tak sem dnes potkal stribrnyho ROOMIKA a mel lakle zadni kliky bylo to docela pekny.co na to rikate ? Citovat
Pitt Vloženo 14. Únor 2008 Vloženo 14. Únor 2008 No mně se spíš líbí ta černá je taková jako by zamaskovaná. Citovat
Blacky Vloženo 15. Únor 2008 Autor Vloženo 15. Únor 2008 No mně se spíš líbí ta černá je taková jako by zamaskovaná. jj presne hihi je legrace jak ji lidi hledaj. Citovat
Jar_da Vloženo 15. Únor 2008 Vloženo 15. Únor 2008 já jsem zase viděl rooma s lakovaným obloukem zadních dveří, ale neměl jsem čas ho zkoumat a viděl jsem ho jen v letu, tak nevím Citovat
Blacky Vloženo 15. Únor 2008 Autor Vloženo 15. Únor 2008 já jsem zase viděl rooma s lakovaným obloukem zadních dveří, ale neměl jsem čas ho zkoumat a viděl jsem ho jen v letu, tak nevím ssaakrys proc se mi nezobrazuej ,ze jsou tady nove?, resp, logo skoda zustalo zasedle. grrrrrrrrrrrrr Citovat
Blacky Vloženo 21. Únor 2008 Autor Vloženo 21. Únor 2008 hmm., heezke. ta koncovka vyfuku asi neni orig ze? Citovat
irfant Vloženo 21. Únor 2008 Vloženo 21. Únor 2008 hmm., heezke. ta koncovka vyfuku asi neni orig ze? Antikorózní ocel výfuk extra... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.