Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

To jered: nejsou od Milotecu, tohle jsou 5ti ledkový s atestem. stály něco kolem 2600,- Kč.

To mr.pecoun: hele, copak to bylo za OT, žes mi editoval příspěvek?????? :)

Editováno: , autor: foromen
Vloženo

jeee... tak to teda velká gratulace. Jak jsi říkal v Brně , že bude SCOUT tak sem nevěděl že už je skoro doma. tak pak hod prosím nějaké foto a výbavu a třeba i cenu jestli byla nějaká sleva atd dík David TC

Vloženo

Je to starší vůz.... cena byla podle mě víceméně dobrá a v Brně nebylo vůbec nic jistého to jsem jen uvažoval že by byl dobrej a potom přišla nabídka a muselo se jednat rychle....

Navíc ten tvrdý pojezd v ibize nebylo nic dobrého pro rizikové těhotenství mé manželky..... ;)

Vloženo

Jerede, ty woe, ty mračítka... to je brutus... :help: stejně jako ten bílej Roomster... :) jinak Blacky, tak koncovka je very good! :palec2:

Lewisu... hoď sem ty fotky! ;) jakou máš barvu? motor? jinak Room Scout je cool, jen škoda, že je to 4x2 :(:feve:

Vloženo

Auto mám od středy.... najel jsem cca 600km vykrvácel jsem když jsem kupoval naftu.... 32,50 a 55 litrů nádrž.... při prvním cvaknutí jsem na to kašlal.... platil jsem 1550,- do ted jsem maximálně u 1,2 tankoval za 1300 a to jsem se vztekal....

Mám 1,4 TDi 59kW

Barva zelenošedá metalíza.... taková ta Khaki... Ta barva se mi líbila nejvíc a byla náhoda že jsem jí zrovna shnal.... a nekecám ještě jsem ho neblejskl ale zkusím se podívat zda tam není ještě inzerát.... ;););)

Vloženo (editace)

Kucí, tak tohle mi přistálo na střeše :).....jee, sorry, muzete to presunout do sekce roomster? Nejak jsem to zase popletl, dikes

post-11560-1223544977_thumb.jpg

Editováno: , autor: Blacky
presunuto. Je to ale super :o)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...