Octavka TDI Vloženo 1. Březen 2007 Vloženo 1. Březen 2007 Zdravím, poslední dobou pozoruji pouze za jízdy, zejména když je motor v tahu takový divný chraplavější zvuk ze předu. Octa 1,9 Tdi 81kW, 180 000 km. - Dělá to jen za jízdy - při stání vše normální i při přidání otáček - před vánoci výměna rozvodů a vod.pumpy - před 14-ti dny opět.kontrola a nasatvení předvstřiku - OK Setkal jste se s tím někdo? - zkusím vyměnit olej v převodovce - prohlédnu hadice sání a výfuku - odešel katalyzátor, trubka svodu výfuku? Co ještě pořešit? díky za tipy... Citovat
garny Vloženo 4. Březen 2007 Vloženo 4. Březen 2007 hmm tochce vdeěl slyšet... může to býr třeba i ten dekl pod motorem nějak uvolněnej.. že... Citovat
Octavka TDI Vloženo 12. Březen 2007 Autor Vloženo 12. Březen 2007 .......příznaky viz výše + projevuje se nejen při počátečním zátahu, ale i při dojezdu (na volnoběh) na zařazený rychl. stupeň. Řadička se neklepe. Tak se s tím byl projet mechanik co mi dělá opravy na Octě a vypadá to na zatím lehké rezonance od setrváku. Myslíte , že je to tuty tím? Setkal jste se s obdobným projevem někdo? Nechce se mi nechat rozebrat autí, zaplatit přes 10 tis. a bylo to ve finále něčím jiným, i když vím, že setrvák na Octě se v MB zrovna nepovedl. Jinak kde nejlépe kupujete celou sadu včetně setrváku? Citovat
TDIfun Vloženo 12. Březen 2007 Vloženo 12. Březen 2007 (editace) Nastartuj a otevri dver ridice.A sahni na ne jestli se trepou.Je to priznak odchazejici dvouhmoty. Editováno: 12. Březen 2007, autor: TDIfun Citovat
Pepa007 Vloženo 12. Březen 2007 Vloženo 12. Březen 2007 .......příznaky viz výše +projevuje se nejen při počátečním zátahu, ale i při dojezdu (na volnoběh) na zařazený rychl. stupeň. Řadička se neklepe. Tak se s tím byl projet mechanik co mi dělá opravy na Octě a vypadá to na zatím lehké rezonance od setrváku. Myslíte , že je to tuty tím? Setkal jste se s obdobným projevem někdo? Nechce se mi nechat rozebrat autí, zaplatit přes 10 tis. a bylo to ve finále něčím jiným, i když vím, že setrvák na Octě se v MB zrovna nepovedl. Jinak kde nejlépe kupujete celou sadu včetně setrváku? Jaký je to rok výroby? Setrváky odcházely hlavně do r 1999 Citovat
Octavka TDI Vloženo 13. Březen 2007 Autor Vloženo 13. Březen 2007 ...dveře se neklepou, a ročník 99. Citovat
toncek Vloženo 13. Březen 2007 Vloženo 13. Březen 2007 (editace) taky mě to dělá stejně,je to slyšet jenom v zátahu,jako bys všechny ventily slyšel cvakat,a ubereš anic,a přidáš a na chodníku se otáčejí -taky po rozvodech -předvstřik na modré čáře -uložení motoru komplet nové nelíbí se mi ta octa s takovým chrrr Editováno: 14. Březen 2007, autor: toncek Citovat
Octavka TDI Vloženo 15. Březen 2007 Autor Vloženo 15. Březen 2007 to mě také, ale nevím co s tím. Citovat
toncek Vloženo 15. Březen 2007 Vloženo 15. Březen 2007 (editace) něco bude s tlakem v sání,ale nemám noťas,nemůžu to proměřit nedal bych za tu octu ani 30t kdybych ji měl koupit Editováno: 15. Březen 2007, autor: toncek Citovat
Octavka TDI Vloženo 16. Březen 2007 Autor Vloženo 16. Březen 2007 tlakem v sání to u mě nebude, protože mi to dělá i při dojíždění bez plynu se zařazeným převod.stupněm. Citovat
toncek Vloženo 16. Březen 2007 Vloženo 16. Březen 2007 (editace) áha,to u mě ne no,to se zase ozve takové to jak autobus dojiždí takový zvuk,tak jak na převodovce milión km,a pak přidám a zase chrrrr Editováno: 16. Březen 2007, autor: toncek Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.