Octavka TDI Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Zdravím, poslední dobou pozoruji pouze za jízdy, zejména když je motor v tahu takový divný chraplavější zvuk ze předu. Octa 1,9 Tdi 81kW, 180 000 km. - Dělá to jen za jízdy - při stání vše normální i při přidání otáček - před vánoci výměna rozvodů a vod.pumpy - před 14-ti dny opět.kontrola a nasatvení předvstřiku - OK Setkal jste se s tím někdo? - zkusím vyměnit olej v převodovce - prohlédnu hadice sání a výfuku - odešel katalyzátor, trubka svodu výfuku? Co ještě pořešit? díky za tipy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 hmm tochce vdeěl slyšet... může to býr třeba i ten dekl pod motorem nějak uvolněnej.. že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 .......příznaky viz výše + projevuje se nejen při počátečním zátahu, ale i při dojezdu (na volnoběh) na zařazený rychl. stupeň. Řadička se neklepe. Tak se s tím byl projet mechanik co mi dělá opravy na Octě a vypadá to na zatím lehké rezonance od setrváku. Myslíte , že je to tuty tím? Setkal jste se s obdobným projevem někdo? Nechce se mi nechat rozebrat autí, zaplatit přes 10 tis. a bylo to ve finále něčím jiným, i když vím, že setrvák na Octě se v MB zrovna nepovedl. Jinak kde nejlépe kupujete celou sadu včetně setrváku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) Nastartuj a otevri dver ridice.A sahni na ne jestli se trepou.Je to priznak odchazejici dvouhmoty. Editováno: 12. Březen 2007, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 .......příznaky viz výše +projevuje se nejen při počátečním zátahu, ale i při dojezdu (na volnoběh) na zařazený rychl. stupeň. Řadička se neklepe. Tak se s tím byl projet mechanik co mi dělá opravy na Octě a vypadá to na zatím lehké rezonance od setrváku. Myslíte , že je to tuty tím? Setkal jste se s obdobným projevem někdo? Nechce se mi nechat rozebrat autí, zaplatit přes 10 tis. a bylo to ve finále něčím jiným, i když vím, že setrvák na Octě se v MB zrovna nepovedl. Jinak kde nejlépe kupujete celou sadu včetně setrváku? Jaký je to rok výroby? Setrváky odcházely hlavně do r 1999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 ...dveře se neklepou, a ročník 99. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) taky mě to dělá stejně,je to slyšet jenom v zátahu,jako bys všechny ventily slyšel cvakat,a ubereš anic,a přidáš a na chodníku se otáčejí -taky po rozvodech -předvstřik na modré čáře -uložení motoru komplet nové nelíbí se mi ta octa s takovým chrrr Editováno: 14. Březen 2007, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 to mě také, ale nevím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 (editace) něco bude s tlakem v sání,ale nemám noťas,nemůžu to proměřit nedal bych za tu octu ani 30t kdybych ji měl koupit Editováno: 15. Březen 2007, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 16. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 tlakem v sání to u mě nebude, protože mi to dělá i při dojíždění bez plynu se zařazeným převod.stupněm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 (editace) áha,to u mě ne no,to se zase ozve takové to jak autobus dojiždí takový zvuk,tak jak na převodovce milión km,a pak přidám a zase chrrrr Editováno: 16. Březen 2007, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.