olaf Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Ahoj pánové ,prosím o radu při výměně el. inst. na mn mé oct . 2001 jsem použil el. inst. z mr2003 3 gen. a tak jsem jí upravoval na 2,5 gen z duvodu použití stavajících mozku a jednotky, přidaval jsem 1 drát černo bílý napajení po zapnutí klíčku, ted jsem ji přestavěl spět na 3 gen. drat zustal nezapojen,vyměnil jednotky dveří a konfortku,a ejhle nejede stahování oken,a nastavení zrcátek.Kdo poradí čím to muže být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jaky máš budíky? 3g ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Vaša správně navedl.Pokud máš starší,můžou to dělat právě ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 pán se nám vrátil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 zatim stary tdi 2001,ale doma mám nachistaný maxik ale není knim pin,ale je se stejnýho auta jak ta elektika a konfortka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) jestli máš budíky 2,5 tak to nikdy nepůjde PIN bych uměl Editováno: 2. Březen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 a co zato,muj starej mám?a jestě dotaz dnes jsem koupil nadržku osřikovaču s čidlem a potřeboval bych poradit kam zapojit ty dva dráty, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 T32b/6 tj zelený druhej konec zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 T32b/6 tj zelený,mužeš to pro mně neznalího trochu líp definovat,to je někam do jednotky,nebo na nějakej konektor??????. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 na budíkách zelenej konektor pozice 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.