cosby Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 26.2 jsem dostal mail s dotazem na navi,kterou jsem tady inzeroval a jelikož jsem byl týden mimo ČR(od 25.2) a vrátil se dnes,nemohl jsem odpovedět a 28.2 mi přišlo toto: Díky za odpověd ty hovedo, narvi si tu navigaci do prdele Kdo to byl nevím,nepodepsal se,ale e.mail adresa byla- borec1@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) A co jako??To co ja chtel po Tobe to si taky narvi vis kam!!!!!!!!! :smich:Delam si prdel, jako kdyby jsi neznal lidi Editováno: 2. Březen 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Co máš z toho, vykašli se na to a na něj, jenom by ses zbytečně nasíral, nemá to cenu. Někteří lidi jsou prostě otřesní nevycválanci, takže fu ck na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Někteří lidi si prostě myslí, že sedíš u počítače a čekáš až ti napíšou aby jsi jim mohl hned odpovědět S takovými lidmi bych se vůbec nebavil a nedělal bych si z toho těžkou hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Cosby to od Tebe ale nebylo hezky mu nenapsat. To si mel tusit a nejspis si brat sebou notebook i na WC abys byl schopen vzdy a hned odpovedet. Takovy proste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 omlouvám se,příště ho budu brát i na vleky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 omlouvám se,příště ho budu brát i na vleky No vidis ze to de, kdyz se chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 No cosby, toto je odpoved borce, borci takhle jednaji, to's nevedel? A dokonce borec jedna, jako ten nejvetsi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 a tobě se tam ta navi nevleze a nebo kde je problém ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Bud rad, ze jsi si uzival volna. Treba by navi odebral a nezaplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Bohužiaľ sú ľudia, ktorí si o sebe myslia, že všetci budú tancovať tak, ako oni pískajú... Nerob si z toho ťažkú hlavu, treba to brať s rezervou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 a tobě se tam ta navi nevleze a nebo kde je problém ??? Vleze,ale místo toaleťáku jsem použil šmirgl tak to bolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.