hanuiv Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Dotaz nováčka: Podařilo se mi za velmi příznivou cenu získat rádio Audience (to s měničem a s MP3, rok výroby 2006 včetně jakéhosi toho kódu) a rád bych ho vyměnil za svůj starý Stream v OII (auto je r.v. 2004 a Stream, který neumí MP3) Jde to? Je to hodně složité? Nebo musím do servisu, aby mi ho namontovali a nastavili oni? Dělal to už někdo z Vás? Jak se zadává ten kód? Dá se vyměnit čelní panel z Stream na Audience, aby každý zloděj neviděl rádio Audience a neukradl mi ho? Snad tyto dotazy nejsou příliš začátečnické... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 ten čelní panel asi vyměnit nepůjde, s instalací ti tu určitě někdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Manualy k autoradiim jsou ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Čelní panel Streamu má jiný opčet tlačítek, než čelný panel Audience (co je na Streamu jedno tlačítko, jsou na Audienci dvě - např. Eject/Insert CD) + některé popisky se liší... el Sí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Vyndáš rámeček kolem rádia, 4 krytky, odšroubuješ 4 šroubky, vysuneš rádio, odpojíš anténu a svorkovnici..no a opačně si to zopakuješ s tou Audiencí. No a jak tam naklepat ten kód..to najdeš v manuálu na rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.