Publikováno Březen 3, 200718 r Dotaz nováčka: Podařilo se mi za velmi příznivou cenu získat rádio Audience (to s měničem a s MP3, rok výroby 2006 včetně jakéhosi toho kódu) a rád bych ho vyměnil za svůj starý Stream v OII (auto je r.v. 2004 a Stream, který neumí MP3) Jde to? Je to hodně složité? Nebo musím do servisu, aby mi ho namontovali a nastavili oni? Dělal to už někdo z Vás? Jak se zadává ten kód? Dá se vyměnit čelní panel z Stream na Audience, aby každý zloděj neviděl rádio Audience a neukradl mi ho? Snad tyto dotazy nejsou příliš začátečnické...
Březen 4, 200718 r Čelní panel Streamu má jiný opčet tlačítek, než čelný panel Audience (co je na Streamu jedno tlačítko, jsou na Audienci dvě - např. Eject/Insert CD) + některé popisky se liší... el Sí.
Březen 4, 200718 r Vyndáš rámeček kolem rádia, 4 krytky, odšroubuješ 4 šroubky, vysuneš rádio, odpojíš anténu a svorkovnici..no a opačně si to zopakuješ s tou Audiencí. No a jak tam naklepat ten kód..to najdeš v manuálu na rádio
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.