EMAN VRS Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Nevíte někdo kde za rozumnou cenu natónovat okna za pomocí folií? Já vím o škodovce ale tam chtějí za folie 7tis a to se mi zdá být zlodějina nebo je to běžná cena? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Tímto zároveň hledám mechanika ze škodovky který chce "FUŠKU" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 taky by me to zajimalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 nechával jsem dělat okna před měsícem a cena byla 4 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 KDE?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 ve Zlíně to dělá www.varecha.cz mám už je asi 2 roky a spokojenost. Do supa úůjdou taky u něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyGonzáles Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Já za fólie platil 4050,- Dělal to borec z Trieste, dojel do Renaultu, v Hodoníně. Bylo to ale přes známosti. Podle mě si zajet například do těch Otrokovic. To se dá zkousnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Do otrokovic? Tam to dělají kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 taky doporučuju www.varecha.cz, plná spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milde11 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 V Uh. Hradišti to dělají, já si tam nechával dělat obě auta a spokojenost a super cena. na fábku tak kolem těch 4tis. Dělá to tam borec co byl dřív u Trieste a trhnul se a dělá to teď na vlastní pěst. Mám i kontakt pokud bude zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxxi Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 www.airbrush-tuning.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Zdravím. Tak je to víte kde. Byl jsem ve škodovce za kolik mi to natónují.. a chlapík mi řekl že tak jak už mám natonovane boční u řidiče tak že víc už nemůžu.. Mám RS a z vyroby jsou tam takove do zelena.. Prej zadní můžeme ale předek se musí nechat tak... To se mi zdá divné když to ma spousta lidi mnohem tmavší než já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Je to tak a jinak vše o tónovaní a možnostech je tady na fóru popsáno tudíž "hledat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Do otrokovic? Tam to dělají kde? Do Malenovic. tam je Trieste.U servisu Barum. Ale myslím že po domluvě dojedou kdekoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.