kasko Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Po dodatečné montáži klimy mi začal blbnout tachometr. A to tím způsobem, že má nepravidelný chod při zrychlování od 20km/h až do 40km/h. Ručička tachometru se zvedá skokově namísto plynulého chodu. Neví někdo, čím by to mohlo být, nebo jak to odstranit? Tacho není přes lanko, že by bylo někde cvaklé, tenhle nápad odpadá. Další možnost byla ta, že by mohla drhnout folie v budících, že by se při demontáži folie posunula tak, že by bránila v hladkém chodu. Fakt nevím, čím by to mohlo být . Poraďte, prosím. A co pomocí VAGu? Ukázal by něco, nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 A delal jsi neco s budikama? Vyndaval jsi rucicky? Pokud ano, tak jsi tam tu jednu spatne nasadil. Staci vyndat a znovu nandat a bude to v poradku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Po dodatečné montáži klimy mi začal blbnout tachometr. A to tím způsobem, že má nepravidelný chod při zrychlování od 20km/h až do 40km/h. Ručička tachometru se zvedá skokově namísto plynulého chodu. Neví někdo, čím by to mohlo být, nebo jak to odstranit? Tacho není přes lanko, že by bylo někde cvaklé, tenhle nápad odpadá.Další možnost byla ta, že by mohla drhnout folie v budících, že by se při demontáži folie posunula tak, že by bránila v hladkém chodu. Fakt nevím, čím by to mohlo být . Poraďte, prosím. A co pomocí VAGu? Ukázal by něco, nebo co? Vagem test akčních členů, projede ti budíky včetně ručiček, sázím na drhnutí o fólii, asi si je dal příliš nízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) s ručičkama jsem nic nedělal. Test akčních čelnů pomocí VAGu jsem dělal, jak jsem měnil podsvícení, abych věděl, zda mi to ukazuje dobře. Jediná možnost je vytáhnout tu ručičku a znova ji nasadit. A nic jiného vás nenapadá??? Jestli něco odešlo, tak mě jebne, zase další výdaje Ještě pro upřesnění, budíky se vytahovaly pouze komplet, nic se nerozebíralo, tak nevím, čím to může být. Kdyby to drhlo, nebo bylo špatně nasazeno, tak to bude dělat po celé dráze ručičky a ne jenom v daném úseku. Fakt nevím, co s tím. Ještě zkusím zavolat v pondělí do servisu. Editováno: 4. Březen 2007, autor: kasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Zkus nejdriv to s tou rucickou. Neni pravda, ze by to muselo delat v cele rozsahu. A pokud by byl skutecne problem s budiky, tak na foru koupis rovnou maxidot a je to, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 (editace) tak zkusím ty ručičky, pak zkusím staré budíky bez PP, pak test akčních členů. No a když to nepomůže, tak buď nové budíky, nebo to rozbiju Koncem týdne napíšu, jak to dopadlo, pač jsem ve škole a nemám u sebe nářadí. Jinak díky za rady a tipy Editováno: 5. Březen 2007, autor: kasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 takže se mi podařilo opravit výše zmiňovaný problém. Nejdřív jsem zkusil vyměnit budíky. Ručička fungovala tak jak má, takže bylo jasné, že je problém v budíkách a ne někdě v elektroinstalaci, nebo s čidly. To mi spadl káme ze srdce Budíky jsem rozebral, vizuálně se zdálo vše v pořádku. Ručičku jsem výtahl, z5 nasadil, odzkoušel nanečisto a složil. A díky bohu, vše funguje jak má Takže díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 tak to je dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 takže se mi podařilo opravit výše zmiňovaný problém. Nejdřív jsem zkusil vyměnit budíky. Ručička fungovala tak jak má, takže bylo jasné, že je problém v budíkách a ne někdě v elektroinstalaci, nebo s čidly. To mi spadl káme ze srdce Budíky jsem rozebral, vizuálně se zdálo vše v pořádku. Ručičku jsem výtahl, z5 nasadil, odzkoušel nanečisto a složil. A díky bohu, vše funguje jak má Takže díky všem za rady takže uf uf... hlavně že to tak lehce šlo opravit..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 S těma ručičkama se to stává. Já jsem chvilku jezdil s max. 2000otáčkama a to jsem drtil HTP 150km/h po dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ufff, vsetkym nam odlahlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 S těma ručičkama se to stává. Já jsem chvilku jezdil s max. 2000otáčkama a to jsem drtil HTP 150km/h po dálnici. HTP je best 150 KM/H a len 2000 ot je nieco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 9. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 jsem byl taky překvapen, že to takhle dopadlo. Pořád mi vrtá hlavou, jak je to možné. Buď ty budíky musely spadnout, nebo s s nima muselo tak ťuknout, že povyskočila fólie. No ale co už, prostě problém vyřešen a hotovo. colins: žádné obavy, takové mušky zvládám i já se svýma olšovýma rukama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Na 1,4 AQW mi na volnoběh lítá ručička tachometru 0-20km . Je to v intervalu jak sebou motor škube , což je u 1,4 normální . Vag nic nehlásí . Kde je brán signál pro rychlost ? Tam chyba ? Nebo kabláž . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Signál bere z CANU (motorový), čidlo rychlosti je tuším na převodovce. Máš budíky s palubním PC, bez, nebo Maxidot? Pokud máš možnost vyzkoušej jiný budíky. Odkud jsi? Editováno: 13. Červenec 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Budíky nemají maxi ani pc , jiný budíky nemám . Ničemu to nevadí , auto jede jak má . Tak to zatím nechám tak . Jen mě zajímá co to může být . Editováno: 13. Červenec 2014, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.