Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Niekde som tu cital o nejakom zvazku kablov pri motore z ktoreho treba odmotat izol. pasku koli tomu, ze sa tam drzi voda.Prosim, nemohli by ste mi poslat foto kde sa to nachadza?a do ktoreho roku to vobec tak davali?

Vloženo

Může svazek shnít i když je odmotaný, ale nezavěšený? V létě jsem nedokázal servis přinutit, aby ho zavěsili, tvrdili, že ho všem jen odmotávají a že nic se věšet nemusí........

Je tam totiž na hovno místo a nemám torx na dlouhé násadě abych odčroubovat ten airbox.

Vloženo
I prvních 1,2 se tato akce týkala.

Milda má pravdu - servisná akcia 97J7 "Odmotání izolace" bola vyhlásená až 20.1.2004, takže je predpoklad, že sa týkala vozov pred týmto dátumom.

Vloženo
Může svazek shnít i když je odmotaný, ale nezavěšený? V létě jsem nedokázal servis přinutit, aby ho zavěsili, tvrdili, že ho všem jen odmotávají a že nic se věšet nemusí........

Je tam totiž na hovno místo a nemám torx na dlouhé násadě abych odčroubovat ten airbox.

Nikdo nemá zkušenost? Všichni máte zavěšeno? A co zkušenosti z autor. servisů, nic?

Vloženo

Nikdo nemá zkušenost? Všichni máte zavěšeno? A co zkušenosti z autor. servisů, nic?

Je to tam v takom žlabe,takže voda ma problem odtiecť a ked sa tam dostane posyp. sol tak je to na najlepšej ceste zhniť! lol

Nechápem prečo si si to nezavesil sám,ked to servis odmietol :huh:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...