Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno
-_- no ?

post-18-1173102425_thumb.jpg

tak já se přiznám, že bych se přiblížil k 7. stupni :)

• Autor

to já 1,9 tak :D chlast nemusim

tak ta 8 by to vystihla, ale stačil jsem ho vyndat.

tak já asi nejvíce na 5

• Autor
tak ta 8 by to vystihla, ale stačil jsem ho vyndat.

:smich::smich::smich::smich::smich:

ja sem se jednou přiblížil k 7 a doufám, že už nikdy více... :D

No myslel jsem si že už jsem byl jednou brutálně na mol, ale koukám že ještě je kam postupovat. Tak 4

mňo, tak nejvíce jsem byl do mnohahodinového bezvědomí :D Kolikátý to je stupeň? Že by 10?

5 az 6 -_-

Taky jsem si myslel,že jsem byl párkrát úplně mimo,ale podle tohodle jsem na 4

tu 7 mám spíš druhej den :D

v sobotu sem měl asi stupeň 6, kámoš tak 10...prvně tancoval s kamoškou u kamoša doma a shodil vázu, upadnul na zem a cestou hlavou jebnul do stolu a pak se šel vyvětrat, venku se mu udělalo asik blbě a spadl hlavou na beton....rano hlava cela od krve, ale přežili sme a pijem dál :D

Asi bych se s tim nemel chlubit, ale ja asi 11... Nekolik hodin na kapackach, otrava, pumpovani zaludku, tekuta strava, HNUS!!! jiz nikdy vice!

Je to ale uz tak 9 let a nepamatuji si vubec, ale vubec nic, az probuzeni v hospitlu! :(:disgust:

Od teto story se kontroluju!

Asi bych se s tim nemel chlubit, ale ja asi 11... Nekolik hodin na kapackach, otrava, pumpovani zaludku, tekuta strava, HNUS!!! jiz nikdy vice!

Je to ale uz tak 9 let a nepamatuji si vubec, ale vubec nic, az probuzeni v hospitlu! :(:disgust:

Od teto story se kontroluju!

takovej slušňák furt a nakonec z něj toto vypadne :smich:

jj, mam taky dobre zkusenosti s alkoholem, moje ''nej'' blo, kdyz sem pred 3mi roky v lete vypil asi 3piva 3panaky vodky a 3/4 flasky 75% absinthu....to co se delo ten vecer a nasledujici dva dny, to bych nikomu nepral zazit, nemohl sem nic,ani jist, ani pit, vsechno slo okamzite ven, az 3 den se to trosku zlepsilo, nejhorsi na tom byla asi ta ostuda, kdy jsem poblil v ty hospode celou podlahu n zachode, pak sem nablil do pisoaru a do umyvadla a jako bombonek sem se v tom vyvalel, fakt hnus a nikdy vice!! dneska piju uz spis vyjimecne!!! ;)

jj, mam taky dobre zkusenosti s alkoholem, moje ''nej'' blo, kdyz sem pred 3mi roky v lete vypil asi 3piva 3panaky vodky a 3/4 flasky 75% absinthu....to co se delo ten vecer a nasledujici dva dny, to bych nikomu nepral zazit, nemohl sem nic,ani jist, ani pit, vsechno slo okamzite ven, az 3 den se to trosku zlepsilo, nejhorsi na tom byla asi ta ostuda, kdy jsem poblil v ty hospode celou podlahu n zachode, pak sem nablil do pisoaru a do umyvadla a jako bombonek sem se v tom vyvalel, fakt hnus a nikdy vice!! dneska piju uz spis vyjimecne!!! ;)

nó, to mi připomíná tu mou 10, akorát je byl ještě v bezvědomí lol

nó, to mi připomíná tu mou 10, akorát je byl ještě v bezvědomí lol

Teda koukám,že jsem proti vám slušnej abstinent.A to jsem si myslel,že tankuju docela dost-teda jen víkendy

Brat to o par rokov spat , ta stupnica by nestacila :smich::smich: Ale obcas sa dokazem zriadit do tej 10 ale bez psa

Super tééma lol Já skoro nepiju :unsure: Tak max 5-6 :D

moje štastné číslo 7... ale jen jednou a doufám že hodně dlouho si nic podobného nezopakuji... museli mě odnést domů...

sedmička,a le to jen jednou a raději si to ani nepamatuji lol

Tak stupen 4-5 pokus o další stupen bych asi nerozchodil ikdyž nikdy neřikej nikdy protože nějaké to -_- si rád dám.

Upraveno od Vlasta

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.