kodemi.:R Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 no ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 tak já se přiznám, že bych se přiblížil k 7. stupni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 to já 1,9 tak chlast nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 tak ta 8 by to vystihla, ale stačil jsem ho vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 tak já asi nejvíce na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 tak ta 8 by to vystihla, ale stačil jsem ho vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ja sem se jednou přiblížil k 7 a doufám, že už nikdy více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 No myslel jsem si že už jsem byl jednou brutálně na mol, ale koukám že ještě je kam postupovat. Tak 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 mňo, tak nejvíce jsem byl do mnohahodinového bezvědomí Kolikátý to je stupeň? Že by 10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 tak 7 jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 5 az 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Taky jsem si myslel,že jsem byl párkrát úplně mimo,ale podle tohodle jsem na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 tu 7 mám spíš druhej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 v sobotu sem měl asi stupeň 6, kámoš tak 10...prvně tancoval s kamoškou u kamoša doma a shodil vázu, upadnul na zem a cestou hlavou jebnul do stolu a pak se šel vyvětrat, venku se mu udělalo asik blbě a spadl hlavou na beton....rano hlava cela od krve, ale přežili sme a pijem dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Asi bych se s tim nemel chlubit, ale ja asi 11... Nekolik hodin na kapackach, otrava, pumpovani zaludku, tekuta strava, HNUS!!! jiz nikdy vice! Je to ale uz tak 9 let a nepamatuji si vubec, ale vubec nic, az probuzeni v hospitlu! Od teto story se kontroluju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Asi bych se s tim nemel chlubit, ale ja asi 11... Nekolik hodin na kapackach, otrava, pumpovani zaludku, tekuta strava, HNUS!!! jiz nikdy vice!Je to ale uz tak 9 let a nepamatuji si vubec, ale vubec nic, az probuzeni v hospitlu! Od teto story se kontroluju! takovej slušňák furt a nakonec z něj toto vypadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 jj, mam taky dobre zkusenosti s alkoholem, moje ''nej'' blo, kdyz sem pred 3mi roky v lete vypil asi 3piva 3panaky vodky a 3/4 flasky 75% absinthu....to co se delo ten vecer a nasledujici dva dny, to bych nikomu nepral zazit, nemohl sem nic,ani jist, ani pit, vsechno slo okamzite ven, az 3 den se to trosku zlepsilo, nejhorsi na tom byla asi ta ostuda, kdy jsem poblil v ty hospode celou podlahu n zachode, pak sem nablil do pisoaru a do umyvadla a jako bombonek sem se v tom vyvalel, fakt hnus a nikdy vice!! dneska piju uz spis vyjimecne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 jj, mam taky dobre zkusenosti s alkoholem, moje ''nej'' blo, kdyz sem pred 3mi roky v lete vypil asi 3piva 3panaky vodky a 3/4 flasky 75% absinthu....to co se delo ten vecer a nasledujici dva dny, to bych nikomu nepral zazit, nemohl sem nic,ani jist, ani pit, vsechno slo okamzite ven, az 3 den se to trosku zlepsilo, nejhorsi na tom byla asi ta ostuda, kdy jsem poblil v ty hospode celou podlahu n zachode, pak sem nablil do pisoaru a do umyvadla a jako bombonek sem se v tom vyvalel, fakt hnus a nikdy vice!! dneska piju uz spis vyjimecne!!! nó, to mi připomíná tu mou 10, akorát je byl ještě v bezvědomí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 jj, mam taky dobre zkusenosti s alkoholem, moje ''nej'' blo, kdyz sem pred 3mi roky v lete vypil asi 3piva 3panaky vodky a 3/4 flasky 75% absinthu....to co se delo ten vecer a nasledujici dva dny, to bych nikomu nepral zazit, nemohl sem nic,ani jist, ani pit, vsechno slo okamzite ven, az 3 den se to trosku zlepsilo, nejhorsi na tom byla asi ta ostuda, kdy jsem poblil v ty hospode celou podlahu n zachode, pak sem nablil do pisoaru a do umyvadla a jako bombonek sem se v tom vyvalel, fakt hnus a nikdy vice!! dneska piju uz spis vyjimecne!!! nó, to mi připomíná tu mou 10, akorát je byl ještě v bezvědomí Teda koukám,že jsem proti vám slušnej abstinent.A to jsem si myslel,že tankuju docela dost-teda jen víkendy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Brat to o par rokov spat , ta stupnica by nestacila Ale obcas sa dokazem zriadit do tej 10 ale bez psa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Super tééma Já skoro nepiju Tak max 5-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 moje štastné číslo 7... ale jen jednou a doufám že hodně dlouho si nic podobného nezopakuji... museli mě odnést domů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 sedmička,a le to jen jednou a raději si to ani nepamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) Tak stupen 4-5 pokus o další stupen bych asi nerozchodil ikdyž nikdy neřikej nikdy protože nějaké to si rád dám. Editováno: 8. Březen 2007, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.