Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno
-_- no ?

post-18-1173102425_thumb.jpg

tak já se přiznám, že bych se přiblížil k 7. stupni :)

• Autor

to já 1,9 tak :D chlast nemusim

tak ta 8 by to vystihla, ale stačil jsem ho vyndat.

tak já asi nejvíce na 5

• Autor
tak ta 8 by to vystihla, ale stačil jsem ho vyndat.

:smich::smich::smich::smich::smich:

ja sem se jednou přiblížil k 7 a doufám, že už nikdy více... :D

No myslel jsem si že už jsem byl jednou brutálně na mol, ale koukám že ještě je kam postupovat. Tak 4

mňo, tak nejvíce jsem byl do mnohahodinového bezvědomí :D Kolikátý to je stupeň? Že by 10?

5 az 6 -_-

Taky jsem si myslel,že jsem byl párkrát úplně mimo,ale podle tohodle jsem na 4

tu 7 mám spíš druhej den :D

v sobotu sem měl asi stupeň 6, kámoš tak 10...prvně tancoval s kamoškou u kamoša doma a shodil vázu, upadnul na zem a cestou hlavou jebnul do stolu a pak se šel vyvětrat, venku se mu udělalo asik blbě a spadl hlavou na beton....rano hlava cela od krve, ale přežili sme a pijem dál :D

Asi bych se s tim nemel chlubit, ale ja asi 11... Nekolik hodin na kapackach, otrava, pumpovani zaludku, tekuta strava, HNUS!!! jiz nikdy vice!

Je to ale uz tak 9 let a nepamatuji si vubec, ale vubec nic, az probuzeni v hospitlu! :(:disgust:

Od teto story se kontroluju!

• Autor
lol:D
Asi bych se s tim nemel chlubit, ale ja asi 11... Nekolik hodin na kapackach, otrava, pumpovani zaludku, tekuta strava, HNUS!!! jiz nikdy vice!

Je to ale uz tak 9 let a nepamatuji si vubec, ale vubec nic, az probuzeni v hospitlu! :(:disgust:

Od teto story se kontroluju!

takovej slušňák furt a nakonec z něj toto vypadne :smich:

jj, mam taky dobre zkusenosti s alkoholem, moje ''nej'' blo, kdyz sem pred 3mi roky v lete vypil asi 3piva 3panaky vodky a 3/4 flasky 75% absinthu....to co se delo ten vecer a nasledujici dva dny, to bych nikomu nepral zazit, nemohl sem nic,ani jist, ani pit, vsechno slo okamzite ven, az 3 den se to trosku zlepsilo, nejhorsi na tom byla asi ta ostuda, kdy jsem poblil v ty hospode celou podlahu n zachode, pak sem nablil do pisoaru a do umyvadla a jako bombonek sem se v tom vyvalel, fakt hnus a nikdy vice!! dneska piju uz spis vyjimecne!!! ;)

jj, mam taky dobre zkusenosti s alkoholem, moje ''nej'' blo, kdyz sem pred 3mi roky v lete vypil asi 3piva 3panaky vodky a 3/4 flasky 75% absinthu....to co se delo ten vecer a nasledujici dva dny, to bych nikomu nepral zazit, nemohl sem nic,ani jist, ani pit, vsechno slo okamzite ven, az 3 den se to trosku zlepsilo, nejhorsi na tom byla asi ta ostuda, kdy jsem poblil v ty hospode celou podlahu n zachode, pak sem nablil do pisoaru a do umyvadla a jako bombonek sem se v tom vyvalel, fakt hnus a nikdy vice!! dneska piju uz spis vyjimecne!!! ;)

nó, to mi připomíná tu mou 10, akorát je byl ještě v bezvědomí lol

nó, to mi připomíná tu mou 10, akorát je byl ještě v bezvědomí lol

Teda koukám,že jsem proti vám slušnej abstinent.A to jsem si myslel,že tankuju docela dost-teda jen víkendy

Brat to o par rokov spat , ta stupnica by nestacila :smich::smich: Ale obcas sa dokazem zriadit do tej 10 ale bez psa

Super tééma lol Já skoro nepiju :unsure: Tak max 5-6 :D

moje štastné číslo 7... ale jen jednou a doufám že hodně dlouho si nic podobného nezopakuji... museli mě odnést domů...

sedmička,a le to jen jednou a raději si to ani nepamatuji lol

Tak stupen 4-5 pokus o další stupen bych asi nerozchodil ikdyž nikdy neřikej nikdy protože nějaké to -_- si rád dám.

Upraveno od Vlasta

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.