C.a.s.h.68 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Čaute chlapi viděli jste už někdo difuzor zadního nárazníku na RS OCt II. Našel jsem ho na http://www.superskoda.com,PC je kolem 1500 korun. Objednával jste někdo z této stránky už něco. Je to tam v angličtině , ta mi problém nedělá. Jen nevím zda jim můžu věřit. Aby pak v krabici nebyla cihla .. Přikládám foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) TENTO difuzor u Superskody stoji 185€ teda takmer 5000 korun... To co stoji 1500 korun je len gumena listicka na RS kridlo A este dodam, ze je to seriozna aj ked draha firma. Uz som u nich 2x nakupoval Editováno: 1. Únor 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) Aha špatně jsem se kouknul , tak ti řeknu , že teda celkem drahý špás za kus plastu. Jen mě to trochu štve , že jsem už žádný podobný difuzor na netu nenašel. Který by se dal napasovat na zadní nárazník RS. Asi zustanu bez něj .....Ale je to nádhera s ním , fakt .... Editováno: 1. Únor 2010, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Ja som tento difuzor (pre O2 FL) kupoval priamo v Skoda servise - a s montazou a koncovkou vyfuku to stalo 300€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) A máš tu někde foto , zajímalo jak to vypadá na tvojí Octavě ? Nakonec mě ještě přesvědčíš :-) A půjdu do toho Editováno: 1. Únor 2010, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) TU je to Ale upozornujem ta, ze sa pri tom musi rezat do povodneho naraznika... Editováno: 1. Únor 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) Díky vypadá to moc hezky , dává to autu takový agresivnější vzhled ze zadu . Jinak pěkné fáro , moc chválím .... Barva super. Asi začnu o difuzoru uvažovat :-) Editováno: 1. Únor 2010, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Dakujem , aj ja som velmi spokojny. Inac ja by som ten difuzor nedaval, ale mal som to poskrabane presne v mieste, ktore paradne zakryva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) Dík uplně jednoduché, myslel jsem , že to bude složitější , ale jsou to opravdu drobnosti :-) Takže komplet přestavba předku, tak to jsi raději nechám tam tu původní .... Editováno: 1. Únor 2010, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 TO máš recht vůbec to není vidět , kdyby jsi mi to neřekl tak to nevím... Vyřešil jsi to luxusně . ... Kaj jsi to tak škrabnul ? O nějakou sněh. bariéru.... To jse mi stalo nedávno taky , urval jsem kus plastovéh podběhu na předku ... Takže na jaře bude čakať výměna .. Není to vidět , když o tom nevíš , je to sice za kolem ... ALe pekelně mě to štvě , že jsem mému autíčko tak ublížil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 na parkovisku bol betonovy kvetinac, ktory som si vobec nevsimol, ked som cuval, kedze bol presne uprostred auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Vypada to suprove, libi se mi to jak svina, ale ty prachy bych za to nedal. To radsi budu jezdit bez nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 akurat vcera som sledoval z okna jedneho chlapika ako mi cumel na vyfuk a difozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Aby jsi jednoho krasneho dne neprisle k autu a difuzor nikde. Lidi jsou ruzni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 tak to by bolo fakt nemile...ale je to ozaj tazko demontovat - je to priskrutkovane 6 skrutkami a prilepene hustou vrstvou lepidla na celne skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Jestli tam je lepidlo na celni skla, tak to uz nikdo nikdy nesunda. Jedine pokud by se to nekdo snazil ukrast, tak by to mohl zlomit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Nejspíš záviděl ten chlápek , mnoho Octváv II s difuzorem na cestě nepokáš . Já neviděl zatím žádnou na vlastní oči... Hold tady v Těšíně mnoho krásných aut nepokáš , leda tak trabanty :-) Máš aspoň něco vyjímečného ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 no ten chlapik bol na prechadzke s malym dietatom, tak posobil tak nevinne asi sa mu to len pacilo, teda dufam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 no ten chlapik bol na prechadzke s malym dietatom, tak posobil tak nevinne asi sa mu to len pacilo, teda dufam... U nás tiež pod barakom pár chalanov istú dobu behalo okolo zaparkovaného kamošovho aut, kde zväčša pofajčievavali, a jedného pekného rána mal všetky AL disky v prdeli ... a tiež pôsobili nevinne Ale ten difúzor vyzerá fakt skvelo, dobrá práca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandel1 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Pánové mám dotaz: když jste měnili nárazníky s parkovákem, (starší model parkováků s kroužkem) kde jste u nového neměli přípravu, museli jste vrtat díry a tady se dostávám k tomu, co mě zajímá, jak jste sundali (odlepili, vypáčili) ty staré držáky senzorů??? Mám dojem, že tam drží jak přikované a bojím se toho, aby nepraskly. Dají se koupit samotné objímky??? Dík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Tak ted nejak nechapu co chces vlastne delat... Pokud mas v narazniku diry na stare parkovaky, tak tam ty nove asi nedas, protoze jsou o hodne mensi. Ja jsem si dodelaval novy typ parkovaku a jen jsem vyvrtal diry do oznacenych der, nalepil na na naraznik z druhe strany ty drzaky parkovaku a bylo vymalovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandel1 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Ano, nepochopil:)... Mám starý nárazník, kde jsou parkováky s kroužkem. Koupil jsem nový nárazník, kde nejsou ani díry na čidla, což není problém vyvrtat... Na co se ale ptám, je, jestli dostanu (odlepim, vypáčim) ty objímky parkováků ze starého nárazníku, abych je mohl dát na ten nový nárazník... Nebudu samozřejmě dělat to, že budu kupovat nový typ čidel s jednotkou... Maximálně přichází v úvahu koupit nové objímky, jestliže ty staré nepůjdou odlepit (jestli se vůbec samostanté prodávají)... Takže otázka zní, jdou odlepit ty staré objímky čidel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 (editace) Držiaky ide dať z nárazníka dole v pohode, len treba postupovať opatrne, aby sa nepolámali tie prídržné plochy. Prípadne je možné pomôcť si aj odlamovacím rezákom a tú samolepiacu vrstvu prerzať naplocho. Nové držiaky by bolo potrbné lakovať, preto radšej odporúčam odlepiť pôvodné. Editováno: 7. Únor 2010, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alentino Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 zdravim,shanim rs narazniky na o II. Mate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.