Březen 7, 200817 r No ja mám 2005 a musem jsem upilovat tu mlhovku, ostřiky nemám tak to tomu nějka nevadilo. Mlhovka drží skvěle i tak. Je to, ale fakt jediná brzda co na té výměně je jinak je to otázka šroubů a nýtů.
Březen 15, 200817 r mlhovka se nepiluje,stačí lehce zkrátit výztuhu No nevím jak to máš řešený ty, ale radší říznu do plastu do mlhovky než řezat do výstuhy do auta:o). Každopádně mlhovka drží výborně.
Březen 15, 200817 r No nevím jak to máš řešený ty, ale radší říznu do plastu do mlhovky než řezat do výstuhy do auta:o).Každopádně mlhovka drží výborně. No výztuha je jen kus nočníkové oceli,která je tam navíc jen přišroubovaná. a na RS nárazník je origo stejně kratší. tak jsem zkrátil kus plechu jak mnozí další... nechá se asi i upravit mlhovka,ale v případě,že bys ji třeba křápnul holt absolvuješ úpravu ještě jednou. Je to fuk nechá se to udělat tak i tak. Spíš mě zajímá,jak při výměně zadního nárazníku za RSkový řešíte koncovku výfuku,kdo a jakou montoval... Upraveno Březen 15, 200817 r od black007
Březen 15, 200817 r Spíš mě zajímá,jak při výměně zadního nárazníku za RSkový řešíte koncovku výfuku,kdo a jakou montoval... No to mě taky zajímá. Origo co tam mám teď (k motoru 1.9TDI PD 77kw) tam nepasuje? Ja měl za to, že jo.
Březen 27, 200817 r No to mě taky zajímá. Origo co tam mám teď (k motoru 1.9TDI PD 77kw) tam nepasuje? Ja měl za to, že jo. Já zatím koncovku nemám mám jen ten dvojlauf směrem dolů a nárazník tam sedí perfektně, nevím úplně jak to myslíš?
Březen 27, 200817 r Já zatím koncovku nemám mám jen ten dvojlauf směrem dolů a nárazník tam sedí perfektně, nevím úplně jak to myslíš? Jasně, není to koncovka. Myslím ten dvojlauf... To jsi mě uklidnil.
Duben 12, 200817 r Nevíte někdo prosím číslo těch konektorů (asi se to jmenuje svorkovnice plochého kontaktu) ke kulatým mlhovkám? Je to 1J0 973 722 ? Jaké číslo má konektor ke snímači hladiny na nádobce na kaplinu do ostřikovačů? Je to 1J0 973 202 ? Jaké číslo má konektor k čerpadlu na ostřikovače světel? Je to 1J0 973 722 A ? Jestli to správně chápu tak jsou bez pinů. Ty by měly být pod číslem 000 979 133. JE TO TAK? Objednával to někdo?
Červen 7, 200817 r Jedno díky pro blacka007 za perfektní návod na výměnu nárazníků, který mi dost pomohl.
Červen 18, 200817 r panove jak bezpecne demontovat ty dve male mrizky u mlhovek? Musi se na to od spodu nebo je to tam nejak nacvaknute jen?
Červen 18, 200817 r myslíš v klasickém nárazníku? prostě za ně zatáhneš..tuším na straně právě u mlhovek..u středu jsou zasazené do žeber prostředního dílu
Červen 19, 200817 r no to je prave to, potrebuju je vytahnout z toho original spoileru co mam avataru. Sada novejch (3ks nelze koupit samostane) stoji cca 2500, nedar bych tahal a pak se ozve krup.
Červen 25, 200817 r Ol@f: mně ty mřížky demontoval zloděj, co toužil po mlhovkách a pokud se dobře pamatuju, tak to bylo jednoduše nacvaklý a to ze shora a ze spoda normálníma pacičkama.
Červen 25, 200817 r Ajo, teď koukám, že ty máš ten sportpaket, ale ty krytky vypadaj dost podobně ne-li stejně, tak třeba to bude stejný, ale to nemůžu s jistotou říct.
Červen 25, 200817 r tak jsem si stahnul manual, nasel stranku 235 montaz vlecneho oka a jsem o neco chytrejsi, snad to bude stejny i stim sport packetem, ma RSka svuj vlastni manual nebo ne ?
Červen 29, 200817 r tak jsem to vcera zkousel, podle postupu co je v navodu a proste jsem to ven nedostal, mel jsem strach zabrat aby neco nepovolilo. Az pujde auto na lakovani tak si to necham asi ukazat od mechanika <;o)))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.