XXX TOMCAT XXX Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Dakujem chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zrcadlo Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 No ja mám 2005 a musem jsem upilovat tu mlhovku, ostřiky nemám tak to tomu nějka nevadilo. Mlhovka drží skvěle i tak. Je to, ale fakt jediná brzda co na té výměně je jinak je to otázka šroubů a nýtů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 mlhovka se nepiluje,stačí lehce zkrátit výztuhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 kdyby jste potrebovali tak nejaky narazniky mam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 kdyby jste potrebovali tak nejaky narazniky mam :-) Cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Cena? 2200 samotny naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zrcadlo Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 mlhovka se nepiluje,stačí lehce zkrátit výztuhu No nevím jak to máš řešený ty, ale radší říznu do plastu do mlhovky než řezat do výstuhy do auta:o). Každopádně mlhovka drží výborně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 (editace) No nevím jak to máš řešený ty, ale radší říznu do plastu do mlhovky než řezat do výstuhy do auta:o).Každopádně mlhovka drží výborně. No výztuha je jen kus nočníkové oceli,která je tam navíc jen přišroubovaná. a na RS nárazník je origo stejně kratší. tak jsem zkrátil kus plechu jak mnozí další... nechá se asi i upravit mlhovka,ale v případě,že bys ji třeba křápnul holt absolvuješ úpravu ještě jednou. Je to fuk nechá se to udělat tak i tak. Spíš mě zajímá,jak při výměně zadního nárazníku za RSkový řešíte koncovku výfuku,kdo a jakou montoval... Editováno: 15. Březen 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Spíš mě zajímá,jak při výměně zadního nárazníku za RSkový řešíte koncovku výfuku,kdo a jakou montoval... No to mě taky zajímá. Origo co tam mám teď (k motoru 1.9TDI PD 77kw) tam nepasuje? Ja měl za to, že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zrcadlo Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 No to mě taky zajímá. Origo co tam mám teď (k motoru 1.9TDI PD 77kw) tam nepasuje? Ja měl za to, že jo. Já zatím koncovku nemám mám jen ten dvojlauf směrem dolů a nárazník tam sedí perfektně, nevím úplně jak to myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Já zatím koncovku nemám mám jen ten dvojlauf směrem dolů a nárazník tam sedí perfektně, nevím úplně jak to myslíš? Jasně, není to koncovka. Myslím ten dvojlauf... To jsi mě uklidnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Nevíte někdo prosím číslo těch konektorů (asi se to jmenuje svorkovnice plochého kontaktu) ke kulatým mlhovkám? Je to 1J0 973 722 ? Jaké číslo má konektor ke snímači hladiny na nádobce na kaplinu do ostřikovačů? Je to 1J0 973 202 ? Jaké číslo má konektor k čerpadlu na ostřikovače světel? Je to 1J0 973 722 A ? Jestli to správně chápu tak jsou bez pinů. Ty by měly být pod číslem 000 979 133. JE TO TAK? Objednával to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Jedno díky pro blacka007 za perfektní návod na výměnu nárazníků, který mi dost pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 panove jak bezpecne demontovat ty dve male mrizky u mlhovek? Musi se na to od spodu nebo je to tam nejak nacvaknute jen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 myslíš v klasickém nárazníku? prostě za ně zatáhneš..tuším na straně právě u mlhovek..u středu jsou zasazené do žeber prostředního dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 no to je prave to, potrebuju je vytahnout z toho original spoileru co mam avataru. Sada novejch (3ks nelze koupit samostane) stoji cca 2500, nedar bych tahal a pak se ozve krup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 nikdo nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 mohl by na to byt stejnej postup jako na ty mrizky u mlhovek RSky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ol@f: mně ty mřížky demontoval zloděj, co toužil po mlhovkách a pokud se dobře pamatuju, tak to bylo jednoduše nacvaklý a to ze shora a ze spoda normálníma pacičkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 ty mas ale ten klasickej naraznik nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ajo, teď koukám, že ty máš ten sportpaket, ale ty krytky vypadaj dost podobně ne-li stejně, tak třeba to bude stejný, ale to nemůžu s jistotou říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 tak jsem si stahnul manual, nasel stranku 235 montaz vlecneho oka a jsem o neco chytrejsi, snad to bude stejny i stim sport packetem, ma RSka svuj vlastni manual nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 vše, co je k dispozici za návody atd., najdeš na webu škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 tak jsem to vcera zkousel, podle postupu co je v navodu a proste jsem to ven nedostal, mel jsem strach zabrat aby neco nepovolilo. Az pujde auto na lakovani tak si to necham asi ukazat od mechanika <;o))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) mam to hotové Editováno: 9. Říjen 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.