Franta Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Delší dobu mám problém s řazením 2 a 4. Těď se z ničeho nic k tomu přidala 1. U té 2 a 4 jsem měl podezření, že není řazení správně sežízeno. Protože ta jakoby pružilo, ale u té 1 si nejsem jistý, jestli to náhodou není spojkou. Toho sežizování se bojím, abych to ještě nezhoršil. Nemáte někdo nějaké zkušenosti? Jedná se opřevodovku s táhly (pokud se nepletu, tak je to typ 02K) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 8. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 To fakt s tím nemáte nikdo žádné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 no to spíš chce vidět... může být vůle v těch táhlech ,spatné seřízení a nebo i spojka a špatně ti vystavuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Muze se zacit pomalu rozpadavat radic.Uz se mi to taky stalo, spatne se radila dvojka pak zacala pri rozjezdu vyskakovat jednicka.Myslel jsem, ze prevodovka je Deth.Tahla byly guud a nakonec to byl jen radic co je na prevodovce a co jeou k nemu pridelany ty tahla razeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Muze se zacit pomalu rozpadavat radic.Uz se mi to taky stalo, spatne se radila dvojka pak zacala pri rozjezdu vyskakovat jednicka.Myslel jsem, ze prevodovka je Deth.Tahla byly guud a nakonec to byl jen radic co je na prevodovce a co jeou k nemu pridelany ty tahla razeni. Kolik Te to stalo ? Mam odbobny problem s razenim, pres zuby mi to nejde, jen dvojka jde radit hur a obcas se stane (2 x za mesic), ze si myslim, ze jsem zaradil, ale ono to nejak "vyskoci" do neutralu...dela to i trojka, ale take minimalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 1000kc starsi dil.A ted je to ok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 1000kc starsi dil.A ted je to ok.. Ze se porad ptam, ale nebylo by nahodou prosim typove oznaceni ? Predem diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 To fakt nevim.Ty mas prece jiny motor nez ja tak asi i jinou prevodovku.Mozna neco najdes v etce nebo etosu.Namam to na kompu jinak bych se podival.Tak sorry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 To fakt nevim.Ty mas prece jiny motor nez ja tak asi i jinou prevodovku.Mozna neco najdes v etce nebo etosu.Namam to na kompu jinak bych se podival.Tak sorry.. Prave ze do ETOSu jsem se dival a chtel jsem to najit dle Tveho oznaceni a pak samozrejme pro svou motorizaci resp. prevodovku. Ale neva, pohledam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JVA Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Nevíte někdo na kolik přijde použitá převodovka na 1,6/74kW (RV 1999)? Dle servisáka vyjel čep v diferáku a převodovka je na výměnu. Prý je prasklá skříň a vnitřek to také schytal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dařbuján Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 (editace) mám problém s řazením u octavie 1.9 tdi97při podřazování z 5 na 4 musím řadičku přesunout k neutrálu pak mírně zapružit ke 3a pak tam 4 jde jinak ne co s tím? Editováno: 25. Únor 2012, autor: dařbuján Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.