Přejít na obsah

Problém s řazením

Franta

Doporučené příspěvky

Delší dobu mám problém s řazením 2 a 4. Těď se z ničeho nic k tomu přidala 1. U té 2 a 4 jsem měl podezření, že není řazení správně sežízeno. Protože ta jakoby pružilo, ale u té 1 si nejsem jistý, jestli to náhodou není spojkou.

Toho sežizování se bojím, abych to ještě nezhoršil.

Nemáte někdo nějaké zkušenosti?

Jedná se opřevodovku s táhly (pokud se nepletu, tak je to typ 02K)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muze se zacit pomalu rozpadavat radic.Uz se mi to taky stalo, spatne se radila dvojka pak zacala pri rozjezdu vyskakovat jednicka.Myslel jsem, ze prevodovka je Deth.Tahla byly guud a nakonec to byl jen radic co je na prevodovce a co jeou k nemu pridelany ty tahla razeni.

Kolik Te to stalo ? Mam odbobny problem s razenim, pres zuby mi to nejde, jen dvojka jde radit hur a obcas se stane (2 x za mesic), ze si myslim, ze jsem zaradil, ale ono to nejak "vyskoci" do neutralu...dela to i trojka, ale take minimalne.

Odkaz ke komentáři

To fakt nevim.Ty mas prece jiny motor nez ja tak asi i jinou prevodovku.Mozna neco najdes v etce nebo etosu.Namam to na kompu jinak bych se podival.Tak sorry..

Prave ze do ETOSu jsem se dival a chtel jsem to najit dle Tveho oznaceni a pak samozrejme pro svou motorizaci resp. prevodovku. Ale neva, pohledam... :D

Odkaz ke komentáři

• o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...