Publikováno Březen 6, 200718 r Delší dobu mám problém s řazením 2 a 4. Těď se z ničeho nic k tomu přidala 1. U té 2 a 4 jsem měl podezření, že není řazení správně sežízeno. Protože ta jakoby pružilo, ale u té 1 si nejsem jistý, jestli to náhodou není spojkou. Toho sežizování se bojím, abych to ještě nezhoršil. Nemáte někdo nějaké zkušenosti? Jedná se opřevodovku s táhly (pokud se nepletu, tak je to typ 02K)
Březen 9, 200718 r no to spíš chce vidět... může být vůle v těch táhlech ,spatné seřízení a nebo i spojka a špatně ti vystavuje..
Březen 12, 200718 r Muze se zacit pomalu rozpadavat radic.Uz se mi to taky stalo, spatne se radila dvojka pak zacala pri rozjezdu vyskakovat jednicka.Myslel jsem, ze prevodovka je Deth.Tahla byly guud a nakonec to byl jen radic co je na prevodovce a co jeou k nemu pridelany ty tahla razeni.
Březen 12, 200718 r Muze se zacit pomalu rozpadavat radic.Uz se mi to taky stalo, spatne se radila dvojka pak zacala pri rozjezdu vyskakovat jednicka.Myslel jsem, ze prevodovka je Deth.Tahla byly guud a nakonec to byl jen radic co je na prevodovce a co jeou k nemu pridelany ty tahla razeni. Kolik Te to stalo ? Mam odbobny problem s razenim, pres zuby mi to nejde, jen dvojka jde radit hur a obcas se stane (2 x za mesic), ze si myslim, ze jsem zaradil, ale ono to nejak "vyskoci" do neutralu...dela to i trojka, ale take minimalne.
Březen 12, 200718 r 1000kc starsi dil.A ted je to ok.. Ze se porad ptam, ale nebylo by nahodou prosim typove oznaceni ? Predem diky.
Březen 12, 200718 r To fakt nevim.Ty mas prece jiny motor nez ja tak asi i jinou prevodovku.Mozna neco najdes v etce nebo etosu.Namam to na kompu jinak bych se podival.Tak sorry..
Březen 13, 200718 r To fakt nevim.Ty mas prece jiny motor nez ja tak asi i jinou prevodovku.Mozna neco najdes v etce nebo etosu.Namam to na kompu jinak bych se podival.Tak sorry.. Prave ze do ETOSu jsem se dival a chtel jsem to najit dle Tveho oznaceni a pak samozrejme pro svou motorizaci resp. prevodovku. Ale neva, pohledam...
Březen 14, 200718 r Nevíte někdo na kolik přijde použitá převodovka na 1,6/74kW (RV 1999)? Dle servisáka vyjel čep v diferáku a převodovka je na výměnu. Prý je prasklá skříň a vnitřek to také schytal.
Únor 25, 201213 r mám problém s řazením u octavie 1.9 tdi97při podřazování z 5 na 4 musím řadičku přesunout k neutrálu pak mírně zapružit ke 3a pak tam 4 jde jinak ne co s tím? Upraveno Únor 25, 201213 r od dařbuján
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.