mopmv Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 a kde je umístěná ta řídící jednotka těch mlhových světel s corner funkcí ?. Jinak mé vozidlo je Roomster Scout, 1.4. benzin, navíc ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 RJ pre corner hmlovky a svetlá je umiestnená na pravej strane prístrojovej dosky. Treba demontovať spodný polystyrénový tlmiaci panel a bočný plastový kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondzik Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Je pravda, že pro corner mlhovky je docela jinej přední nárazník než pro non-corner? Mám Fabii 2 s ohavnýma kulatejma mlhovkama a chtěl bych si to upravit do designu hranatejch(jde mi pouze o design nikoli o funkci přisvícení v zatáčkách!) myslel jsem si, že stačí koupit/vyměnit pouze tu mlhovku a plastový díl v nárazníku, ale teď když si to tu čtu tak v tom mám akorát zmatek může mi v tom někdo udělat jasno? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Mělo by to tam jít normálně namontovat, jen se tam prej musí něco trochu vyříznout kousek plastíku. Jinak tyto mlhovky mají výhodně zde http://www.aukro.cz/item604061120_mlhovka_...ginal_leva.html Taky uvažuji o výměně ale nevím jestli je stejný konktor nebe je jiný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Konektor je jiny, ale resil jsem to tak, ze jsem vytahnul dratky ze stavajiciho konektoru a soupnul je na piny Corner mlhovek a oblepil to paskou, takze zadny problem V naraznik je treba vyriznout uchyceni na kulate mlhovky - co presne najdes zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=919771 Samotne mlhovky drzi na dvou sroubech a pacicce, ktera se vsune do narazniku - viz foto v prispevku v odkazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondzik Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Díky, Díky! Ještě bych potřeboval vědět kde se dá koupit ten plastový kryt vedle mlhovky který budu muset taky vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Na Scouty se delaji nahrazky vypadajici jako corner mlhovky. Takze staci objednat origos dil a nemusis bastlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Zde jsou plasty http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...s5mfups8f3k9q96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ahoj, ted kdyz to tady ctu , tak me to zacalo taky lakat...kdyz bych to chtel delat...mlhovky bych asi upevnil..to jsem pochopil..akorat nevim co je potreba dal udelat... jestli neco naprogramovat (odemknout v RJ) a asi to bude chtit i vymenit ten otocnej vypinac.. v Roomu nemam zatim vubec mlhovky..pouze obyc projektorovy svetla. nebo ten kdo to uz delal...co vse musel provést. kdyztak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Vse je popsano v tematu, odkaz v mem prispevku vyse. Je treba si sehnat kabelaz, kterou protahnes od mlhovek motorovym prostorem, kde ji ukostris, dovnitr do kabiny (pod steracema). Tam ji pripojis k otocnemu ovladaci svetel (taky potreba sehnat novy), pojistkam a budikam pro indikaci zapnuti. Absolvoval jsem to, stravil jsem nad tim asi 3-4 hodiny a musim rict, ze bych do toho znovu nesel, nejhorsi je procpat kabelaz do kabiny a zapojovat ji v palubce. Je to hroznej voser a radsi bych dal litr servisu a hodil bych jim to tam. Kazdopadne jde to, nic kodovat se nemusi. Nekdo (myslim, ze Zattrix) tu mel navod, staci prohledat to tema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondzik Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Díky všem za radu, už to mám namontovaný a vypadá to o mnoho lépe btw nechce někdo koupit ty starý kulatý včetně plastů? Mám je teď jaksi navíc :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.