luckyluck Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 (editace) Zloděj mi zničil zámek u řidiče, nejde tam dát klíč,.. Jinej zámek na autě nemám, ani u spolujezdce ani u kufru. Otázka: Jak se sakra do toho auta dostat, aby se to dalo opravit... díky, docela to spěchá Editováno: 7. Březen 2007, autor: luckyluck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Zloděj mi zničil zámek u řidiče, nejde tam dát klíč,..Jinej zámek na autě nemám, ani u spolujezdce ani u kufru. Otázka: Jak se sakra do toho auta dostat, aby se to dalo opravit... díky, docela to spěchá Resil jsem cca pred mesicem to same (tedy ne jak se dostat do auta, mam dalk.central), mel jsem taktez vylomenej zamek. Domnival jsem se, ze se ta kur*a do auta nedostala ... mylil jsem se, kdyz jsem se pustil do vymeny, stacilo pouze zasunou sroubovak a oteviral jsem a zaviral. Paklize ten zamek nemas rozlomenej, proste ho dolom ... Nasledne pak uz jen sroubovak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Zloděj mi zničil zámek u řidiče, nejde tam dát klíč,..Jinej zámek na autě nemám, ani u spolujezdce ani u kufru. Otázka: Jak se sakra do toho auta dostat, aby se to dalo opravit... díky, docela to spěchá Resil jsem cca pred mesicem to same (tedy ne jak se dostat do auta, mam dalk.central), mel jsem taktez vylomenej zamek. Domnival jsem se, ze se ta kur*a do auta nedostala ... mylil jsem se, kdyz jsem se pustil do vymeny, stacilo pouze zasunou sroubovak a oteviral jsem a zaviral. Paklize ten zamek nemas rozlomenej, proste ho dolom ... Nasledne pak uz jen sroubovak jojo,přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Zloděj mi zničil zámek u řidiče, nejde tam dát klíč,..Jinej zámek na autě nemám, ani u spolujezdce ani u kufru. Otázka: Jak se sakra do toho auta dostat, aby se to dalo opravit... díky, docela to spěchá Resil jsem cca pred mesicem to same (tedy ne jak se dostat do auta, mam dalk.central), mel jsem taktez vylomenej zamek. Domnival jsem se, ze se ta kur*a do auta nedostala ... mylil jsem se, kdyz jsem se pustil do vymeny, stacilo pouze zasunou sroubovak a oteviral jsem a zaviral. Paklize ten zamek nemas rozlomenej, proste ho dolom ... Nasledne pak uz jen sroubovak jojo,přesně tak taky jsem pár dnů odemykal auto šroubovákem, především když jsem parkoval na větších parkovištích u obchodů to vyvolávalo velký obdiv... Ale projevila se česká povaha, já tam šroubovákem lovil něco u auta a kolemjdoucí mi málem ještě chtěli pomoci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 tak hned jak se vrátim z práce, tak tam narvu šroubovák, alespoň si otestuju sousedy. A co když to nepůjde (bude tam něco zalomenýho, atd..) jaká je další varianta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 odvrtej to, osad alarm s dalkou a do dveri dej zaslepku. jako maji spolujezdci ... ... ale priste muze zařvat misto zamku okynko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 nebo ti to taky dodělají ještě více, viděl jsem několik takových aut, které měly zámky ze dveří pryč, většinou se ty ... velice rádi podepíší na dalších místech, nebo někdy dokonce vyřežou (vystříhají) plech kolem kliky a pak ještě pro zichr vybijí okno. Urazit jim za to pazoury, kdyby se za to sekaly ruce, hned by bylo lépe. Pak by jsme se jen divili, kdo všechno za lidi nám to lozí do auta, tím nemyslím jen smažky. A pak je tu ještě druhá stinná strána těch vybraných zámků, sám jsem si ji nedávno vychutnal na vlastní kůži, když se mě posral alarm a já se nemohl dostat do auta, protože se mi neodemkly dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Mne sa stalo to iste odišiel som od auta a za 5 min. späť auž som tam nemohol vraziť kluč. Či to bol zlodej alebo sa to pos...o samé neviem. Potom ked som vytiahol zámok som zistil,že sú tam zlomené dva také kružky tie dostaneš kúpiť v Škodovke ani nie za 100-ku.Volá sa to OPRAVARENSKA SADA K OPRAVE ZAMKOV.Ak máš ETKU pozri si to. Možno že maš iba toto a nebudeš musieť kúpiť cely zámok alebo si ho nechať vyskladať. To je dosť drahé a potom sa môžeš baviť so skladanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 ja nasel v zamku onehda TOHLE a to bylo tyden po tom, co mi Vasa daval dalku a komplet novy zamky, grrr, nastesti zamek neposkodili ikdyz je to ted jedno, kdyz mam dalku, nejspis i k ridicovi casem prijde zaslepka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Mne z času na čas blbol zamok,dosť sa to zasekavalo.Mal som central od vyrobi.Novy zamok stoji okolo 7000sk,tak som i dal namontovat alarm za 3000-phobos a neni s tym problém.S pozdravom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.