lancer Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 pánové mám dotaz při dodělání dálky na fabii potřebuji zapojit blinkry nevite kde je mám napojit,jestli přímo ve vypínači výstražných světel jako třeba u octávie.případně jaká jsou čísla pinů diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 pánové mám dotaz při dodělání dálky na fabii potřebuji zapojit blinkry nevite kde je mám napojit,jestli přímo ve vypínači výstražných světel jako třeba u octávie.případně jaká jsou čísla pinů diky moc Myslis at ti po zamknuti nebo odemknuti auta zablikaji blinkry ? To se nastavuje v komfortce . Viz obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 v komfortke ano ale ked ma origo central. maš origo central - komfortku? ak nie a je to nejaky iny central tak vystup na blinkre musiš cez diody napojiť na vystup BSG. POZOR v BSG to nespina žiadne relatko, su to nejake asi MOSFETy (je to jeden integrač ) a ajked su jeho vystupy možno ochranene na cudzie napätie z vonku, oddelil som ich 6A diodami pre istotu. schemu ti nakreslim ale až zajtra ak chceš hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 v komfortke ano ale ked ma origo central. maš origo central - komfortku? ak nie a je to nejaky iny central tak vystup na blinkre musiš cez diody napojiť na vystup BSG. POZOR v BSG to nespina žiadne relatko, su to nejake asi MOSFETy (je to jeden integrač ) a ajked su jeho vystupy možno ochranene na cudzie napätie z vonku, oddelil som ich 6A diodami pre istotu. schemu ti nakreslim ale až zajtra ak chceš hehe Mam to jako profor, taky u BSG a taky usměrňovací diody ale pouze 3A... Jinak jaký to jsou fousy jde dohledat v DP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 18. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 prosil bych o to shémátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 tu som to tak narychlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 a odpoj ten konektor pred spajkovanim lebo ked tam pojdeš trafopajkov beda beda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Presne toto isté som riešil na OII, napájal som smerovky na alarm (akurát u OII vedie ku každej žiarovke sólo káblik). Ale nechcelo sa mi trápiť s diódami priamo na tých kábloch, tak som to poriešil jedným modulom, ktorý som napojil na prestrihnuté kábliky od BSG k smerovkám. Tie valčeky v zmršťovačke sú diódy. Použil som Schottkyho, majú menší úbytok napätia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 18. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 díky za radu a ten konektor XS6 je na konfortce pod palubovkou?nebo co je BSD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 BSG pod palubovkou. je to jediny čierny konektor z ktoreho idu tri hrube kable a ostatok su tenke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcerveny Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Zdravím, mám problém asi jako všichni kteří jsem píšou. Při zapnutí blinkrů a je jedno jestli do prava či do leva, nebo všechny čtyři, se mi nerosvítí zelená šipka nebo obě při zapnutí trojuhelníku a nejde a ni zvuková signalizace. Máte někdo stejný problém, ale hlavně řešení?????????? Už jsem byl v servisech, všude zbalili prachy a pořád stejný problém. Je to síla když jedeš po cestě a máš zapnuté všechny čtyři blinkry, všichni na tebe blikají a ty nevíš proč. Help, pls!!! Předem dík D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 otázka: rozsvieti sa ti prístrojovka keď zapneš svetlá? resp stmieva keď reguluješ jas? Edit: diky BadyS-ovi za presun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcerveny Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Jo, všechno funguje tak jak má. Když stmavuju nebo zesvětluju všechno funguje, i všechno svítí na palubovce. Nic kromě těch blinkrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Preto som sa pýtal, lebo info o tom či blikáš ide do budíkov po CANe, nie som si istý ale komfortnom a taktiež aj info o tom že si zapol svetlá je vedená po CANe. Najlepšie by bolo keby si zohnal niekoho s volnými budíkmi, napojil ich a zapol výstražné svetlá, pokial by blikali a ťukali, máš vadné budíky, pokial nie, hladal by som chybu na tom komfortnom CAN alebo v BSG ktorá tieto informácie posiela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcerveny Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Díky moc za radu, snad někoho seženu abych to vyzkoušl, ale chtěl bych se zeptat, kdyby to bylo těma budíkama a já je vyměnil, musel bych měnit i klíče? Slyšel jsem, že imobilizér je právě v těch budících, proto jsem to ještě nezkoušel. Obávám se toho, že bych přišel o ty své klíče. Mám vábavu Elegance s vystřelovacím klíčem a nerad bych o něj přišel. Dík za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 klúče sa budú dať naučiť, iba keby si ich do iného auta dával tak by myslím nešli, klúče ti ostanú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 A nemáš náhodou prasklou některou žárovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Carlo: čo s tým má prasknutá žiarovka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Toto vyzerá na vadné budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcerveny Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 A nevíte někdo za kolik asi se takové nové budíky pohybují, bohužel jsem přes víkend scháněl někoho kdo by mi je půjčil a bohužel, tak jestli máte pravdu, tak bych je hned koupil. Na netu jsem našel nějaké ceny, ale rači se zeptám ať nekoupím draho, jak se to tak pohybuje? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 vzhľadom na to že maxikove sa pohybuju okolo 3000 a nižšie tak bezmaxi nebudu moc drahe... to nikto nema volne stare budiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Kukni do sekce BAZAR, minulý týden tam někdo nabízel mírně jeté budíky s PP za 1500,- tuším... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcerveny Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Díky, kouknul jsem do bazaru a jsou tam. Už jsem mu psal jestli to půjde poslat poštou, ale kurňa ať jsou dobré. Jo jen bych potom potřeboval poradit jak naučit ty klíče??? Nemáte někdo manuál? Nebo kde bych ho našel? Ještě musím pořešit, jestli tam má na těch budících všechno. Já mám Elegance výbavu a bojím se, že tam nebude třeba hlídání vadné žárovky atd. Nevím možná je to na všech, ale jen na některých zapojené. Dík za odpověď. Kdyby ty budíky pomohli, bylo by dobré někde dát pivko, ale to asi nepůjde co. Tak jen simbolicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Hawk Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Díky, kouknul jsem do bazaru a jsou tam. Už jsem mu psal jestli to půjde poslat poštou, ale kurňa ať jsou dobré. Jo jen bych potom potřeboval poradit jak naučit ty klíče??? Nemáte někdo manuál? Nebo kde bych ho našel? Ještě musím pořešit, jestli tam má na těch budících všechno. Já mám Elegance výbavu a bojím se, že tam nebude třeba hlídání vadné žárovky atd. Nevím možná je to na všech, ale jen na některých zapojené. Dík za odpověď. Kdyby ty budíky pomohli, bylo by dobré někde dát pivko, ale to asi nepůjde co. Tak jen simbolicky .. neboj, to nie je funkcia budíkov, ale RJ.... pri výmene budíkov sa zadáva všetko, čo si mal v aute.... takže ak máš signalizáciu prepálenej žiarovky, alebo nízku hladinu vody v ostrekovači, tak to budeš mať aj tam.... návod na výmenu Ti priložím.... tak dúfam, že to dopadne dobre.... určite to pôjde.... mám aj ja jedny budíky.... s PP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 takze dneska mi profor prerobil signalizaciu z obrysoviek na smerovky + nejake ta oprava konektora zamku v dverach, profesionalna a rychla elektrikarska praca. tymto mu vyslovujem pochvalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.