Davon Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Sel bych do ni hned, jen mi nejde do hlavy, ze nekdo s takovymto autem jezdi stejne malo jako ja, mame to skoro stejne stare a ma najeto to co ja a ja jezdim kratasy... Ale 4x4 1.8T - Čupr!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Sel bych do ni hned, jen mi nejde do hlavy, ze nekdo s takovymto autem jezdi stejne malo jako ja, mame to skoro stejne stare a ma najeto to co ja a ja jezdim kratasy... Ale 4x4 1.8T - Čupr!!! ..hlsvne ze to nini v kombajnu ! ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Vypada moc pekne..Uvidis jak se ti bude zdat v realu,ale takhle vypada fakt dobre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Taxem tam byl se na ni podivat. Uz je 14 dnu prodana. Takze je na rade mini cooper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Pisou u ni nataceci svetla, nemaji nahodou na mysli naklapeci? Nebo to ma opravdu nataceni podle volantu?Jenom doufam ze tam neni LPG. Musim dodelat vag kabel a vezmu si zitra PDAcko s vagem To je regulace xenonu, stejne jako je naklapeni u halogenu, neccekej ze se ti budou natacet do zatacek Me to bylo hned podivne, tohle ma snad jenom citron. Ale co kdyz si to tam nekdo narval. Ale uz je to vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 NO tak to je docela zlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Tak mam vyhlidnutou jinou podobnou tehle ma tuhle vybavu 4 x airbag, ABS, alarm, aut. klimatizace, CD přehrávač, centrál dálkový, deaktivace airbagu spolujezdce, dělená zadní sedadla, EDS, el. okna, el. zrcátka, hliníková kola, imobilizér, manuální převodovka, mlhovky, nastavitelný volant, otáčkoměr, palubní počítač, pohon 4 x 4, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), příprava pro telefon, rádio, senzor opotřebení brzdových destiček, senzor stěračů, stabilizace podvozku (ESP), tónovaná skla, venkovní teploměr, vyhřívaná zrcátka, výškově nastavitelná sedadla, zadní stěrač, zámek řadící páky je to modra metla, 77tkm, rv 10/2k3, v provozu 01/2k4 cena 318k doufam ze nebude pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Tak mam vyhlidnutou jinoupodobnou tehle ma tuhle vybavu 4 x airbag, ABS, alarm, aut. klimatizace, CD přehrávač, centrál dálkový, deaktivace airbagu spolujezdce, dělená zadní sedadla, EDS, el. okna, el. zrcátka, hliníková kola, imobilizér, manuální převodovka, mlhovky, nastavitelný volant, otáčkoměr, palubní počítač, pohon 4 x 4, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), příprava pro telefon, rádio, senzor opotřebení brzdových destiček, senzor stěračů, stabilizace podvozku (ESP), tónovaná skla, venkovní teploměr, vyhřívaná zrcátka, výškově nastavitelná sedadla, zadní stěrač, zámek řadící páky je to modra metla, 77tkm, rv 10/2k3, v provozu 01/2k4 cena 318k doufam ze nebude pryc foto, je to liftback ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Je to sedan. Jeste ho tam maji. Je to v autobazaru city v ostrave nabidku maji na tipcars.cz, takze odkaz nevlozim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Pěkná. Jenom otázka... opravdu ten 4x4 využiješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Stejna otazka me napada ohledne tuningu, je to k necemu, da se to vyuzit? Ono to neni jenom o vyuziti. Ja proste chcu zkusit 4x4. Je mozne ze to treba za mesic budu prodavat a shanet se po starem dobrem 1.8 20V nebo pujdu do toho coopera jaxem psal o par prizpevku driv. Jaxe rika, kazda sranda neco stoji a penize se maji tocit, protoze po smrti se je blbe uziva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 u city si to pořádně proklepni, kamarad zde kupoval, najeto 74tkm v servisu potvrzeno skutečny kolem 200tkm když projedeš tu nabidku všechno kolem 80 či 60t,ale třeba to mit muže, netvrdím že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Je to sedan. Jeste ho tam maji.Je to v autobazaru city v ostrave nabidku maji na tipcars.cz, takze odkaz nevlozim Bacha na ostravské bazary a nejen ty. Je tam běžná praxe stočených km. Je zajímavé, že v bazarech má většina Octavií najeto od 90 000 max do 130000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) Byl jsem se na ni podivat, vypadala pekne. Nabid sem jim at se mrknou na moji, ze ji chcu dat jako protiucet. Rikali mi ze mi daji max 50, po 5 minutach zvysili na 60 a postavi to do komisu. Az se to proda tak mi doplati zbytek do te castky za kerou se to proda. Ale at pry nepocitam vic jak 85. Taxem si nechal prinest velky technicak a zeptal se jestli pujde neco udelat s tema 318k co za ni chteli. Rikal ze kdyz mi to moje neberou na protiucet tak ne. Takze sem zacal, psali na letaku rv 2004, v tp 2003, misto 77tkm bylo neco pres 78tkm navic hodne tmave predni skla=problem na stk, takze ji neberu a nema vyhrivane sedadla a ma klimatronik, takze 2 veci kere mi moc vadi a pro ktere je pro me nezajimava takze sem odjel a uz tam nepojedu jednani sice pekne, ale kdyz si zahrajete na pako ze autum nerozumite tak vas lakujou kecama takze to asi dopadne tak, ze investuju do moji a vykaslu se na to este rok, nebo pokud nenatrefim na fakt libovku jinak ty stocene km jsou praxe ve vsech bazarech, nebo alespon u 95% Editováno: 14. Březen 2007, autor: xhans69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.