Publikováno Březen 11, 200718 r Tak jsme dnes provedli menší srovnání Fabie a Octavie RS. Zatím nějaké foto, Grygy má i video ze sprintu
Březen 11, 200718 r Autor Tak sup sem z videjkem. Jsem na to zvedavej. Fandim Octavii :-) !!! Grygy ma Fabku chiplou, a pri sprintech na cca 200-300m to bylo tak na stejno.
Březen 11, 200718 r Hehe, podívaná to byla.Byla tam parta bláznů s Filckama a Fačkama Co ti tam předváděli=))Jinak k našim sprintům, poněvadž ani jeden znás je nejezdí , takže to vypadalo tak, že jednu jízdu jsem hledal já 2 rychlost a daší jízdu Saty=))NA pružnost motoru na 4 z 80km/h to bylo asi tak nastejno, to samé u 100km/h na 5 rychlost do těch asi 160km/h Video bude za chvíli ze sprintíku.
Březen 11, 200718 r To se kolem vas ty manici s filckama a fackama sesypali jak vosy na med. Jinak peken foto. Upraveno Březen 11, 200718 r od 307929
Březen 11, 200718 r To se kolem vas ty manici s filckama a fackama sesypali jak vosy na med.Jinak peken foto. To ne, my jsme se tam celkem bali, kdyz ti magori kolem nas jezdili po trech kolech=)))
Březen 11, 200718 r Kolem Mosnova, na nejake draze -_-Muzem neco vymyslet na pristi nedeli, nebo sobotu Upraveno Březen 11, 200718 r od Grygy
Březen 11, 200718 r Autor Chlapi, kde jste to provedli?Jste moraváci, žejo. Sem se mohl na vás podívat... Jo odstavné letiště v Mošnově, příjezd je z Albrechtiček (jsou tam i motokáry, mohli jsme zajezdit )
Březen 11, 200718 r Pěkný, mě osobně fabka celkem příjemně překvapila..... Chipnute FRS je hodne naslapnuta karka !!!
Březen 11, 200718 r Autor Pěkný, mě osobně fabka celkem příjemně překvapila..... Chipnute FRS je hodne naslapnuta karka !!! JJ, bez chipu asi pojede trochu jinak
Březen 11, 200718 r Pěkný, mě osobně fabka celkem příjemně překvapila..... Chipnute FRS je hodne naslapnuta karka !!! JJ, bez chipu asi pojede trochu jinak jj ten chip z ni dela uplne jiny auto, ale i ta seriovka jezdi celkem dobre!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.