Saty Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tak jsme dnes provedli menší srovnání Fabie a Octavie RS. Zatím nějaké foto, Grygy má i video ze sprintu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tak sup sem z videjkem. Jsem na to zvedavej. Fandim Octavii :-) !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tak sup sem z videjkem. Jsem na to zvedavej. Fandim Octavii :-) !!! Grygy ma Fabku chiplou, a pri sprintech na cca 200-300m to bylo tak na stejno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 To musela bejt podivana sakra. Skoda, ze jsem to nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Hehe, podívaná to byla.Byla tam parta bláznů s Filckama a Fačkama Co ti tam předváděli=))Jinak k našim sprintům, poněvadž ani jeden znás je nejezdí , takže to vypadalo tak, že jednu jízdu jsem hledal já 2 rychlost a daší jízdu Saty=))NA pružnost motoru na 4 z 80km/h to bylo asi tak nastejno, to samé u 100km/h na 5 rychlost do těch asi 160km/h Video bude za chvíli ze sprintíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) To se kolem vas ty manici s filckama a fackama sesypali jak vosy na med. Jinak peken foto. Editováno: 11. Březen 2007, autor: 307929 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 To se kolem vas ty manici s filckama a fackama sesypali jak vosy na med.Jinak peken foto. To ne, my jsme se tam celkem bali, kdyz ti magori kolem nas jezdili po trech kolech=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Mno jo legracky s autama za, ktery sotva drzej v celku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Chlapi, kde jste to provedli? Jste moraváci, žejo. Sem se mohl na vás podívat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Kolem Mosnova, na nejake draze -_-Muzem neco vymyslet na pristi nedeli, nebo sobotu Editováno: 11. Březen 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Chlapi, kde jste to provedli?Jste moraváci, žejo. Sem se mohl na vás podívat... Jo odstavné letiště v Mošnově, příjezd je z Albrechtiček (jsou tam i motokáry, mohli jsme zajezdit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 To by šlo, snad bude čas a nálada(žena se vrátí z nemocnice...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 To by šlo, snad bude čas a nálada(žena se vrátí z nemocnice...) Odkud si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Takze jedno video http://rapidshare.com/files/20562204/Vivat_Skoda.mpg.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tady, pokud by nekdo nechtel sosat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Too many users :-( bych je zabil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Ta fabka ma ladenej vejfuck ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 husty klucii, pekne ste si zablbnuli, koukam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Pěkný, mě osobně fabka celkem příjemně překvapila..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Pěkný, mě osobně fabka celkem příjemně překvapila..... Chipnute FRS je hodne naslapnuta karka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Pěkný, mě osobně fabka celkem příjemně překvapila..... Chipnute FRS je hodne naslapnuta karka !!! JJ, bez chipu asi pojede trochu jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Pěkný, mě osobně fabka celkem příjemně překvapila..... Chipnute FRS je hodne naslapnuta karka !!! JJ, bez chipu asi pojede trochu jinak jj ten chip z ni dela uplne jiny auto, ale i ta seriovka jezdi celkem dobre!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.