ppfox Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 to si netroufám páč mám kombajn a nevím jak to v sedanu vypadá jak je to velké,no alůe mimo tak 2ku? no...já to sám tipnul tak na 3kila, nejdřív jsem byl v prodejně v Kvasinách, ale byl jsem odporoučen (že prý tam můžou nakupovat jen zaměstnanci???-se kua budu muset zeptat nějakýho zaměstnance, jaký tam maj ceny? - by mohlo být zajímavý ) ale nakonec mi ten prodavač řek, že to bude okolo stovky - což se mi móóóc líbilo, ale asi za 20 minut v normální prodejně jsem zjistil, že 700!!! Tak zkusím kontaktovat nějakýho zaměstnance, ať se mi zeptá v tý jejich prodejně - nevíte někdo číslo toho dílu? - sem se blbec ani nezeptal, když to za 20 minut "zdražilo" o 600% a nechtěl bys starší?třeba tu: http://www.maxi-l.cz/ jinak to jsem tedy přestřelil co?kua,když člověk hádá mín je to víc a naopak. jasně, asi půjdu do staršího, akorát teď nějak nemám ve výhledu cestu do PH a tady v okolí nic není a když tam pojedu jen pro to, tak si můžu zrovna koupit ten novej... a jinak nepřestřelil - psal jsi, že máš kombajna, tak nevíš jak to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 myslímže z toho vraku ti to pošlou poštou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 ja mam slevu jako zamestnanec v kosmonosich tam je asi 15% sleva, ale neni to nic slavnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) tady jsem neco nasel.ale trochu drahy holder do "search" dejte drink holder Editováno: 10. Červenec 2007, autor: ribac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 a tady se o tom bavili web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 byl jsem pomaly uz to prodal holder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 no ono by stačilo zjistit číslo z etky a pak by se to dalo třeba objednat na Jarově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Na VW foru mi tvrdili ze tento držák nemá žádné číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 No skusim ho vytáhnout z Audiny, a mrknu se na to číslo, a nebo si to zezadu s A6 hodim dopředu do Octule, beztak v zádu nikoho nevozim, vetšinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Na VW foru mi tvrdili ze tento držák nemá žádné číslo a tam odkud jsi sem dal ty odkazy to taky neví? bych tam napsla jen se mi tam nechce registrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petermic Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Objednal som si držiak z http://www.vagparts.com/ na Polo (je tam ako Catalogue overview >>> VW >>> Polo >>> Interior >>> Interior parts >> Polo double cup holder) Sice draho ma to vyšlo ale poslali to veľmi rýchlo. Do oktavky pasuje po malých úpravách, je to originalne na Polo a nie Oktavku. Presunul som radio o poziciu nižšie nad climatronic, držiak prišiel na miesto radia. Musel som ale na ňom obrúsiť príchytky a kedejaké výstupky zvrchu lebo som to tam nevedel zmestiť. Držiak bol príliš vysoký...Skúšal som to najskor bez radia a medzera medzi vrchom držiaku a spinačmi bola priliš velká, asi 7mm...tak som vylámal a obrúsil tie rebrá a kadečo čo bolo na držiaku zhora, nahodil radio, zasunul držiak..sedí perfektne, ako original. Trocha je prob že nevidieť na radio ked tam mam dva poháre, ale dá sa s tým žiť. Škoda že ten držiak nerobia s tou malou skrinkou dole a vysuvnými držiakmi poharov hore..bolo by lepšie vidiet na radio a pri radení by sa ruka nemusela dotknúť spodku držiaku. Celkovo som ale spokojný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 (editace) Proč jsi nenechal rádio nahoře? Dostas tam i ten zmenšenej kaslík? Nemáš prosím foto? Editováno: 20. Červenec 2007, autor: viktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petermic Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Proč jsi nenechal rádio nahoře? Dostas tam i ten zmenšenej kaslík? Nemáš prosím foto? nafotim to a v pondelok to sem dam...idem teraz na vikend prec ten kaslik je sucastou dvoch drziakov na pohar, takze jasne ze je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PES Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 kdyz se tady resi ty drzaky na piti, tak ja mam neco takoveho... Je to sice mekky plast, takze uz kdyz je tam plna litrovka, tak to pruzi a houpe se to, ale da se. Zatim je to to nejlepsi, na co jsem narazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 ked otvoris schranku spolujazdca tak drziak vypadne? alebo je tam niaky srobyk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 ked otvoris schranku spolujazdca tak drziak vypadne? alebo je tam niaky srobyk? Já si myslím, že tedy určitě vypadne. Kdyby tam byl přidělanej na pevno, tak tu přihrádku asi neotevřeš, leda by byl držák přidělanej na tom víku schránky, což by při otevření asi vyhazovalo tu láhev. Ale jako nápad na cesty to není špatné, hodíš ho tam jen když potřebuješ a jinak může být v té přihrádce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PES Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 ked otvoris schranku spolujazdca tak drziak vypadne? alebo je tam niaky srobyk? Já si myslím, že tedy určitě vypadne. Kdyby tam byl přidělanej na pevno, tak tu přihrádku asi neotevřeš, leda by byl držák přidělanej na tom víku schránky, což by při otevření asi vyhazovalo tu láhev. Ale jako nápad na cesty to není špatné, hodíš ho tam jen když potřebuješ a jinak může být v té přihrádce. přesně jak píšeš, není to tam napevno, dá se to kdykoliv schovat nebo naopak. Možná by to šlo napevno nějak přilepit k víku schránky, ale já osobně bych to nechtěl - spolujezdci by to třeba mohlo vadit. Takhle si to může posunout kam potřebuje,případně úplně schovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 přesně jak píšeš, není to tam napevno, dá se to kdykoliv schovat nebo naopak. Možná by to šlo napevno nějak přilepit k víku schránky, ale já osobně bych to nechtěl - spolujezdci by to třeba mohlo vadit. Takhle si to může posunout kam potřebuje,případně úplně schovat. To se mi líbí....kde to seženu? Dík Dá se to obědnat z netu někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladajs Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jo tento držák kouíš U MC donal..... za 10 kč jen si jej musíš přestříkat dle libosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 a co tohle? http://autodoplnky.objednavejte.cz/c45-aut...7-drzak-napoju/ Nemáte to někdo ? Chtělo by to detailnější foto za co je to chycený. Tady je to ve fábii ale do octy by to mělo jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Tenhle držák jsem už taky někde viděl. Je uchycenej za lameli té ventilace, takže dle mého názoru to zbytečně vyláme jen pár těch lamel a nic moc to držet nebude. Je to klasicky nacvaklé jak třeba ty různé osvěžovače vzduchu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Já to mám takto. Držák je z GIV. Trošku se to musí upravit. Jsem s ním vcelku spokojen. Stěžuje ovládání klimatizace a rádia (když je vysunutý), ale je to lepší jak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.i.k.i. Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Já to mám takto. Držák je z GIV. Trošku se to musí upravit. Jsem s ním vcelku spokojen. Stěžuje ovládání klimatizace a rádia (když je vysunutý), ale je to lepší jak nic z GIV mužeš to trochu prosím těupřesnit ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Upřesňuji VW Golf 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.