FFelix Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Zdraví, vyskytl se mi malý problém koupil jsem si 16,5 cm repráky,mám škodu fabii sedan, byl jsem dost nemile překvapen, když jsem pracně sundal plato a zjistil jsem že tam není dost místa, bojím se řezat do příčky pod platem, co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 ...pokud by vadila jen montážní hlouba tak se to dá vyřešit kroužkem z MDF....dělal,jsem tak i Vectru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 jo jo přesně tak udělej si redukci z mdf desky nebo se dá i koupit nic na tom není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) jo jo přesně tak udělej si redukci z mdf desky nebo se dá i koupit nic na tom není dovolte mi laickou a možná i blbou otázku co to je "mdf" Editováno: 14. Březen 2007, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) Historie Jedná se o desky vyráběné z vysušených dřevitých vláken. Do těchto vláken se přidávají syntetická pojiva a potom se vlákna formují do koberce. Koberec se lisuje za tepla na hustotu 700 až 870 kg/m3 a následně se leští povrch. Desky MDF vznikly jako další krok rozvoje výroby desek DVD střední hustoty lisovaných za sucha. Název MDF vznikl složením prvních písmen z anglického názvu Medium Density Fibreboard. Výroba desek MDF je orientována především na nábytkářský průmysl. Průmyslová výroba začala v USA v 1966 roce. V roce 1975 se ve světě vyrobilo MDF 380 tis. metrů kubických. Zdokonalování technologického procesu výroby MDF je spojeno především se švédskou firmou Sunds Defibrator. Na konci roku 1990 ve světě pracovalo 74 závodů s celkovým objemem výroby 6,8 mil. metrů kubických. V podstatě MDF konkuruje dřevotřískovým deskám, což dokumentuje snižování růstu vyroby DTD. Jestliže se předpokládá na příštích 10 let celkový růst výroby DTD okolo 2%, tak u MDF se odhaduje růst výroby řádově vyšší. Dle prognozy v Evropě je tendence ke zvyšování objemu výroby od roku 2000 z výchozích 7,1 mil.m3 až o 25% ročně. Ve světě se nyní vyrábí okolo 20 mil. m3. Zkus to tady, třeba ti pomůže. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...21&hl=MDF+deska Editováno: 14. Březen 2007, autor: Jarekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.