Ramzes Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Chtěl jsem se zeptat, zda existuje účinná kosmetika, která by odstranila jemné škrábance z plastu (střední panel palubní desky u spolucestujícího), tyto drobné oděrky byly způsobeny zamykáním zpátečky,popřípadě za kolik by se dal sehnat tento plastový díl? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Kosmetika ne, ale jde to když to nahřeješ horkovzduškou samo, koukni se do instalačních manuálů zd ena fóru, dával to sem Martinoslav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 kdyby nové nebo použité tak zde: http://www.maxi-l.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Já zkoušel tim zapalovačem kliku (šedej interier) a docela nahovno změnilo to barvu. Ale u černýho to jde asi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramzes Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Díky za info, za zkoušku to určitě stojí a když se to nepovede tak přikupíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Jemný, ne hluboký škrabance dou odstranit horkovzdušnou pistolou,ale nesmí se to přehnat,jinak se to jakoby steče a naruší to tu strukturu plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Kosmetika ne, ale jde to když to nahřeješ horkovzduškou samo, koukni se do instalačních manuálů zd ena fóru, dával to sem Martinoslav. nemůžu najít ten instalační návod,mužeš mi to napsat jak pro debila? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.