Pavel S Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Ahoj,máte někdo skušenosti s montáží hagusu na octavku com. rv.1999? Je to složité?a nemáte někdo nějakou fotodokumentaci? Musim vrtat do střechy,nebo je pod tou černou lištou už nachystané přímo od vyrobce.Díky MOC. Zjistil jsem, že eksistují dva druhy hagusu,kratší a delší,které jsou oryginel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Musí se to určitě vrtat. A originál jsou ty delší. Někdo tam má i s Felicie combi včetně mě, ale už tam byly když jsem to kupoval tak nic nenadělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 pozor taky,někdo tu psal že se to musí pořádně utěsnit že tam pak zatejká,dotyčný psal že měl v autě rybník! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 pozor taky,někdo tu psal že se to musí pořádně utěsnit že tam pak zatejká,dotyčný psal že měl v autě rybník! Montoval jsem... ale v pohodě... rybník se zatím nedostavil, vrtat jsem nemusel... jenom pokrátit původní lišty na střeše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Taky jsem montoval,stačí sundat krycí lišty na střeše,zkrátit podle potřeby, ve střeše jsou připravené díry ucpané gumovými kolíky, takže stačí oddělat tapecírung zevnitř namontovat držáky se šrouby, pro jistotu zamáznout silikonem, potom dát krycí lišty a naposled hagusy, já mám od fy Neumann, mají šrouby z hora pod krytkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Prosímtě, ty černé lišty jsou nalepené, nebo jen nacvaklé,a jak se vytahují. Je lépe začít od zad.kufru, nebo od před.skla. A prostřední nosník hagusu ti vyšel namontovat přesně nad konec zadních dveří, nebo do prostřed nad to malé okno.A ještě který máš Rv.? Pro Alfa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 1.ty lišty jsou nacvaklé na plastových držácích,demontoval jsem je od kufru popdebráním šroubovákem,potlačením dolů a vytlačením na jednu stranu, pokud prasknou tak se dají vyměnit. 2.ty díry ti pasujou přesně na ty hagusy, to uvidíš až sundáš ty krycí lišty 3. mám rv.2000 ještě starý model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Velmi moc ti děkuji za dobré rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ja mam oktu r.v. 99 a mam tam dany origo jako na novy auto take z Felicie kombi, jsou jen krtasi na zacatku, nemaji takovy dlouhy a pozvolny nabeh. Jinak fungujou uplne stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomlpg Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 1.ty lišty jsou nacvaklé na plastových držácích,demontoval jsem je od kufru popdebráním šroubovákem,potlačením dolů a vytlačením na jednu stranu, pokud prasknou tak se dají vyměnit.2.ty díry ti pasujou přesně na ty hagusy, to uvidíš až sundáš ty krycí lišty 3. mám rv.2000 ještě starý model na kolik příjdou hagusy na kombíka r.v. 2000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 14. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 1.ty lišty jsou nacvaklé na plastových držácích,demontoval jsem je od kufru popdebráním šroubovákem,potlačením dolů a vytlačením na jednu stranu, pokud prasknou tak se dají vyměnit.2.ty díry ti pasujou přesně na ty hagusy, to uvidíš až sundáš ty krycí lišty 3. mám rv.2000 ještě starý model na kolik příjdou hagusy na kombíka r.v. 2000? Ty kratší stojí 4000kč.Ty delší budou asi dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 starší kolem 2tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No do prcic. to stoji taky balik? A ja som ich dal v zime kamaratovi lebo som ich nepouzival, ale keby som vedel ze to tak vela stoji tak sa za to necham aj pozvat na pizzu . nezabudni dat na tie srobyky silikon lebo ti bude zatekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Alfe, na vrakači možná 2000kč.,ale nové stojí 4000+-200kč Ta cena mě taky překvapila a zjištoval jsem to ne u jednoho prodejce. V araveru Škoda chtěli i s prací 8000kč. FUJ!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deadzygote Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Vcera jsem konecne nasel trochu casu a hagusy namotoval. Presne jak je tu psano: vycvaknout listy (moc je pri tom nezohybat, je to hlinik), odspuntovat pripravene diry, namerit a pokratit listy, poradne maznout silikonem a nasroubovat hagusy. Jeste na doplneni, je potreba byt opatrny pri odchlipnuti stropnice, aby se nezlomila a zpatky ji montovat s umytima rukama . Ja montoval hagusy z vrakace, takze na tech velkych koncovych plastovych krytkach byly nektere prichytavaci jazycky vylomene, jak to nekdo odborne odstrojoval. muzou se koupit novy ve skoda dilech, ja je podlepil silikonem, tak uvidime. No a cely me to vyslo 1850kc za hagusy a cca tri hodiny prace i s kafem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraca24 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Mám na autě ty kratší hagusy a zjistil jsem že mám jednu stranu volnou a potřebuji to dotáhnout, šrouby budou asi zespoda, ale nevím jak odmontovat tapec abych ho nepoškodil, může někdo poradit děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraca24 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Mám na autě ty kratší hagusy a zjistil jsem že mám jednu stranu volnou a potřebuji to dotáhnout, šrouby budou asi zespoda, ale nevím jak odmontovat tapec abych ho nepoškodil, může někdo poradit děkuji Nikdo nic????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Panelový strop .Demontáž a montáž panelového stropu - Demontáž -Odpojit kostřící kabel akumulátoru. Opatrně vypáčit šroubovákem lampičku vnitř. osvětlení a rozpojit svorkovnici. -Demontovat kryt motoru střešního okna -Demontovat horní panel sloupku B 4 -Demontovat panel sloupku A -Demontovat horní panel sloupku C -V horní části uvolnit těsnění dveří a víka zavazadlového prostoru. -Po vnitřním obvodu otvoru pro střešní okno vyjmout lemovku výlezu (pouze u vozidel se střešním oknem). 1 2 3 4 -Demontovat sluneční clony -Demontovat madla -Demontovat zadní čtecí světlo Uvolnit krycí lištu -3- směrem dolù a vyjmout z rámu. C -Vyjmout zátky -4- pomocí speciálního nářadí MP 8-602/1. -Odklonit panelový strop -2- s pomocí dalšího pracovníka (nebezpečí zlomení) a vyjmout z vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraca24 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 A musí se sundat celej nebo stačí jen kousek poodchlípnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballu Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 já je montoval taky a stačilo demontovat madla, sloupky / horní část / a clonítka aby byla stropnice volnější. pak jsem se v poho dostal až ke šroubům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 A musí se sundat celej nebo stačí jen kousek poodchlípnout? Cely netreba, staci iba polovica. Pozri si tuto, ked som hagusy montoval, mas tam aj fotky: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47491 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aughostino Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 mozete mi niekto prosim poradi ako demontovat kryt z hagusov? potrnbujem sa dostat k srobom a neviem ako ten kryt pacit, ci v smere jazdy, ci dohora. nerad by som ho polamal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Nevíte někdo,jestli i Octavie r.2000 sedan má pod těsnící lištou případně přípravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.