Publikováno Březen 14, 200718 r Zdar, tak problémy s octavií nekončí, vyteklé řízení poničilo silenbloky na předku (ty zadní) Mám koupit origo (dle ETKY 454,- Kč za 2 ks - realita 442,- Kč za kus), nebo nějakou druhovýrobu, nebo doporučíte nějaké lepšejšejší? Hlavně pls rady rychle, zátra to musim shánět. Dík
Březen 15, 200718 r Zdar, tak problémy s octavií nekončí, vyteklé řízení poničilo silenbloky na předku (ty zadní) Mám koupit origo (dle ETKY 454,- Kč za 2 ks - realita 442,- Kč za kus), nebo nějakou druhovýrobu, nebo doporučíte nějaké lepšejšejší? Hlavně pls rady rychle, zátra to musim shánět. Dík Když píšeš zadní silenbloky na předku, předpokládám, že máš na mysli ty v rameni. Příště by to chtělo upřesnit. Koukni se na www.autodilykrc.cz - mají tam tyhle origo za 85,-Kč
Březen 15, 200718 r Autor Zdar, tak problémy s octavií nekončí, vyteklé řízení poničilo silenbloky na předku (ty zadní) Mám koupit origo (dle ETKY 454,- Kč za 2 ks - realita 442,- Kč za kus), nebo nějakou druhovýrobu, nebo doporučíte nějaké lepšejšejší? Hlavně pls rady rychle, zátra to musim shánět. Dík Když píšeš zadní silenbloky na předku, předpokládám, že máš na mysli ty v rameni. Příště by to chtělo upřesnit. Koukni se na www.autodilykrc.cz - mají tam tyhle origo za 85,-Kč JJ to jsou ony! A mám vyměnit rovnou i ty přední na tom spodním rameni? Mám najeto 80 tis. a silentbloky se ještě nedělaly.
Březen 15, 200718 r Určitě vyměň všechny čtyři silbl. na ramenech. Přece to nebudeš dělat na dvakrát! Klonil bych se k názoru koupit origo uložení ramen. Nějaký náhražky bych tam nedával. Já osobně jsem taky dříve dal náhražky Swag za 640,- kč a bylo to k ničemu - jen škoda práce a placení za geometrii. Varianta II je koupit si drahý Powerflex, ale ty jsou jen na obědnávku. Pokud už máš rozdělaný atuto, tak to by byl problém.
Březen 15, 200718 r Autor ty jo PF vyjdou na 4000,- Kč!!! (2 páry) Tak to peču dám tam obyčejný a pokud vydrží zase 60000 km, tak se to vyplatí...
Březen 15, 200718 r misapietro napsal: Na kolik vyjde Powerflex? Jen na přední ramena stojí Powerflex (4 kusy) 2880,-kč. Pak gumy stabilizátoru jsou za 787,-kč. Za tuto cenu je prodává: Momocr.cz A vypadá to takto a ještě líp se s nima jezdí... Upraveno Prosinec 12, 20195 r od Milan II
Březen 15, 200718 r Vypdá to moc pěkně!!! Na tom odkazu jsem nic nenašel. Je to tam, ale jen na anglické stránky. Je lepší informovat se přímo na mejlu: info@momocr.cz S p. Křenkem jsem mluvil v pondělí ohledně gum na stabík... raději dodám celou adr. i s telefonem Krenek Momo Tuning s.r.o. Sokolovska 146/150a Praha 8 tel: +420 284810500 PS: ten odkaz na Pwerfl. tam fakt minulý týden byl!!! Zrovna v tom sloupci nabízených značek zboží. Upraveno Březen 15, 200718 r od Milan II
Březen 15, 200718 r Ta cena 2880,- je za ty silembloky co jsou na obrázku, jestli se nepletu. Jasně, že ano. Jsou koupené v momotuning za tuto cenu 2880,- kč / sada. Třeba DMdoplňky Brno je mají taky, ale právě za těch již zmiňovaných 4 000,- kč!!!! -Za tu cenu ať si je strčí tím velkým koncem do pr...
Březen 15, 200718 r Na kolik vyjde Powerflex? Jen na přední ramena stojí Powerflex (4 kusy) 2880,-kč. Pak gumy stabilizátoru jsou za 787,-kč. Za tuto cenu je prodává: Momocr.cz A vypadá to takto a ještě líp se s nima jezdí... A muzu se zeptat,jestli jsou ty powerflexy opravdu znat?Je to docela rana,ale pokud bych mel jistotu,ze to vydrzi hafo dlouho,tak se to vyplati.
Březen 15, 200718 r Znát to určitě je. Potvrdí to i Krysar, taky je má. Auto přesněji reaguje za volantem, při brzdění se silentbloky nemačkají a tím nemění geometrii nápravy. Při zabrzdění na "0" se auto tak debilně nezhoupne, jako s těma měkkýma silbl. A co je u pevnějších Flexů nedůležitější? Že o nic víc nepřenášejí hluk do karoserie, než ty origo! Co se týká názoru na cenu, tak to záleží na každém jak zhodnotí situaci. Někdo ty prachy prochlastá, někdo prohýří s nějakou šlapkou ( ), já je varzil do bezpečnějšího auta. V kombinaci Powerflex - brzdy 312 mm o proti starým 280 mm je to vážně nářez. Při prudším brzdění ze 120 km/h se mi točil květák. A to mi ještě Flexy chybí na stabíku a na zadní nápravě. Tento rest budu ihned řešit zároveň se zadníma dutýma 256 mm brzdama rovněž z RS...
Březen 16, 200718 r Autor Po zhodnocení všech pro a proti a prostudování dostupných článků, jsem se rozhodl, že taky půjdu do Powerflexu.
Březen 16, 200718 r to si delate srandu s tou cenou za silenbloky,ja menim silen. na ramenech od febi za 200kc,musise to jen prelisovat,vydrzi jak origos,je to plnohodnotnej nahradni dil,cele rameno - silenblok predni,zadni, s cepem vyjde1700,
Březen 16, 200718 r to si delate srandu s tou cenou za silenbloky,ja menim silen. na ramenech od febi za 200kc,musise to jen prelisovat,vydrzi jak origos,je to plnohodnotnej nahradni dil,cele rameno - silenblok predni,zadni, s cepem vyjde1700, Máš to ke mě pár metrů, tak se stav!! Svezu tě tak, že se ti bude z toho točit květák. Sjížďák od Ostravy (Olympie) na Brno pojedeme dolů 90km/h. Ve 180 dvakrát přibrzdím a uvidíš, jak auto skvěle drží směr jízdy! To ty si s Febi nemůžeš dovolit, proto že by ti auto lítalo ze srany na stranu a měl by jsi co dělat, aby jsi to zvládl. Vím o čem píšu, proto že jsem takový problémy se stabilitou měl.
Březen 16, 200718 r tak pan je pilot........to ja mam auto na dojizdeni do prace,ale je to kazdeho vec,me to jen prekvapilo,ta cena,urcite to sedi,ale ruku na srdce,kdo jezdi tak rychle..._?
Březen 16, 200718 r tak pan je pilot........to ja mam auto na dojizdeni do prace,ale je to kazdeho vec,me to jen prekvapilo,ta cena,urcite to sedi,ale ruku na srdce,kdo jezdi tak rychle..._? Je videt, ze nevis o cem mluvis To, co si muzu na svym temer seriovym podvozku dovolit treba na kruhaci, nechava ostatnim myslim otevrenou pusu. Cena je vysoka, ale tech 1500 navic za bezpecnost o 5 trid vys za to rozhodne stoji. Silentbloky z vyroby, co skodovka dava, to je hodne spatnej vtip, jako hodne jinejch dilu jako stahovacky, pakovani steracu, atd
Březen 16, 200718 r tak pan je pilot........to ja mam auto na dojizdeni do prace,ale je to kazdeho vec,me to jen prekvapilo,ta cena,urcite to sedi,ale ruku na srdce,kdo jezdi tak rychle..._? Jo, pán je pilot. A ne čepičář I můj otec (65 let) by ti ukázal, jak se jezdí s Octávou...
Březen 16, 200718 r Pánové s Powerflexama - myslím, že to zde neříkáte celou pravdu. Kdyby byly silenbloky od Poerflexu skutečně tak úžasný, jak zde mluvíte, mělo by je každý auto. Ten příplatek 2 tisíce navíc by vzhledem k ceně nebyl vůbec poznat. Obávám se ale, že u nich existují i slabé stránky, které opomíjíte zmiňovat.....
Březen 16, 200718 r Pánové s Powerflexama - myslím, že to zde neříkáte celou pravdu. Obávám se ale, že u nich existují i slabé stránky, které opomíjíte zmiňovat..... Hmmm, zatím o žádných nevím. A co ty Krysar??? Jediná slabá stránka silentbloků je kurz koruny k librám. To je poslední co k Powerflexům píšu.
Březen 18, 200718 r Pánové s Powerflexama - myslím, že to zde neříkáte celou pravdu. Obávám se ale, že u nich existují i slabé stránky, které opomíjíte zmiňovat..... Hmmm, zatím o žádných nevím. A co ty Krysar??? Jediná slabá stránka silentbloků je kurz koruny k librám. To je poslední co k Powerflexům píšu. No já měl na mysli třeba menší pohlcování nárazů. Ono by to taky mohlo být třeba v ložiscích celé, a žádné výkyvy a změny geometrie by nastat nemohly, ale třeba to taky takhle pohltí dost nárazů, ne?
Březen 21, 200718 r Máš to ke mě pár metrů, tak se stav!! Svezu tě tak, že se ti bude z toho točit květák. Sjížďák od Ostravy (Olympie) na Brno pojedeme dolů 90km/h. Ve 180 dvakrát přibrzdím a uvidíš, jak auto skvěle drží směr jízdy! To ty si s Febi nemůžeš dovolit, proto že by ti auto lítalo ze srany na stranu a měl by jsi co dělat, aby jsi to zvládl. Vím o čem píšu, proto že jsem takový problémy se stabilitou měl. Tocit kvetak jo???Aby pak ten tvuj kvetak nedokoulel do prikopu a nesvitily tam dve svicky!!!!Sorry pilote ale par uz takovych znam!Jinak taky uvazuju o Powerflex !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.