Milan II Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Máš to ke mě pár metrů, tak se stav!! Svezu tě tak, že se ti bude z toho točit květák. Sjížďák od Ostravy (Olympie) na Brno pojedeme dolů 90km/h. Ve 180 dvakrát přibrzdím a uvidíš, jak auto skvěle drží směr jízdy! To ty si s Febi nemůžeš dovolit, proto že by ti auto lítalo ze srany na stranu a měl by jsi co dělat, aby jsi to zvládl. Vím o čem píšu, proto že jsem takový problémy se stabilitou měl. Tocit kvetak jo???Aby pak ten tvuj kvetak nedokoulel do prikopu a nesvitily tam dve svicky!!!!Sorry pilote ale par uz takovych znam!Jinak taky uvazuju o Powerflex ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Máš to ke mě pár metrů, tak se stav!! Svezu tě tak, že se ti bude z toho točit květák. Sjížďák od Ostravy (Olympie) na Brno pojedeme dolů 90km/h. Ve 180 dvakrát přibrzdím a uvidíš, jak auto skvěle drží směr jízdy! To ty si s Febi nemůžeš dovolit, proto že by ti auto lítalo ze srany na stranu a měl by jsi co dělat, aby jsi to zvládl. Vím o čem píšu, proto že jsem takový problémy se stabilitou měl. Tocit kvetak jo???Aby pak ten tvuj kvetak nedokoulel do prikopu a nesvitily tam dve svicky!!!!Sorry pilote ale par uz takovych znam!Jinak taky uvazuju o Powerflex ! Hej vsak jsem se tam omluvil tak sorry Milane II nemyslel jsem to tak jak jsem to napsal ale uz takovych par bylo ze to prehnali a meli mozna 10x lepsi auto nebo podvozek nez ty!A rikam dikes ze jsi se tady zminil o tech silenblocich powerflex protoze pred tim o nich tady nikdo nic nerekl a ja o nich silne uvazuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 lubann: Já se na tebe vůbec nezlobím. Konec konců s tím křížkem máš pravdu. Zrovna ve ČT jsem jel ze Zlína a u Makra jsem viděl hnusnou bouračku. Brrr, osobák to ze zadu nakalil do náklaďáku. Myslím že to byla červená Honda Civic, byla až po sklo pod tím náklaďákem. Gagy od krve a tak... Je fakt, že někdy jezdím jako kanec. Ale VŽDY za dobrého počasí a s rezervou, abych to ještě zvládl. Tak proto si postupně dělám lepší podvozek a brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.