Publikováno Březen 14, 200718 r Ahoj hledal sem a nenašel potřeboval bych poradit jak aktivovat odskok kufru na mé octavii,jestli je to možné?Stahování oken dálkou mě funguje.Poradte
Březen 15, 200718 r Ahoj hledal sem a nenašel potřeboval bych poradit jak aktivovat odskok kufru na mé octavii,jestli je to možné?Stahování oken dálkou mě funguje.Poradte Možné to není, octavia 1 žádný odskok z fabriky nikdy neměla. Kocht tady řešil jeho dodělání, ale je to celkem investice. Je to tak týden, zkus pohledat lépe
Březen 15, 200718 r Autor tovarně to sice není ,ale určitě to jde.,stahovaní oken přes do. taky neni origo,a přitom to funguje?
Březen 15, 200718 r A ja ti vravím tiež že to "nejede" Jedine kúpiť odskok kufru.... http://www.levnealarmy.cz/centralni-zamyka...0-detail-53.htm a ten ovládať na diaľku.... Upraveno Březen 15, 200718 r od octavio
Březen 16, 200718 r tovarně to sice není ,ale určitě to jde.,stahovaní oken přes do. taky neni origo,a přitom to funguje? Není origo? Myslím že je celkem rozdíl v tom, co jednotka podporuje, a co z toho pustí fabrika ven. Okna jsou opravdu jenom o komfortce. Odskok je o mechanickém provedení zámku. Můžeš to přes komfortku zkoušet jak chceš. Komfortka ten zámek dokáže jenom odemknout.
Březen 23, 200718 r Autor špatně řečeno měl jsem na mysli odemčení pouze pátych dveří ,bez odemčení cedlého auta .A to jde,a už to funguje.tak zatím dík .
Duben 15, 200718 r Ahoj, jak to jde? Mě by to taky zajímalo, řeším podobný problém. Máš 3-tlač. ovladače předpokládám?
Duben 15, 200718 r Autor Ahoj, jak to jde? Mě by to taky zajímalo, řeším podobný problém. Máš 3-tlač. ovladače předpokládám? třítlačítkovej 1J0 ,a pro odemčení kufru podržet tl. asi 5 vteřin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.