Bady Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Zdravim, nedavno som kupil 4-rocnu fabiu sedan 1,4 MPi 50kW a chcem sa spytat skusenejsich a tych, co uz maju to auto dlhsie: Vsimol som si, ze ked pridem v tomto obdobi (ked je dost teplo) z nejakej povedzme 100 km trasy, zastavim pred garazom a kym otvorim garaz, motor bezi na volnobeh asi minutku (max. dve) a zachvilku sa spusti ventilator chladenia. Myslel som, ze ventilator sa spusta vacsinou v lete, ked je dost horuco..Nic nenaznacuje, zeby sa motor prehrieval, ma to tak byt? Je to v poriadku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Nemáš klímu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Taky než zaparkuju, tak už běží. Chladič to nezvládá, mám ten malý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Nie. klimu nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Taky než zaparkuju, tak už běží. Chladič to nezvládá, mám ten malý. To samé, 100x vyzkoušeno... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 to je podla mna normalne. tym ze ides tak je podstatne lepsie chladenie belo ti okolo obteka vzduch a tym je odvadzane teplo akonahle ty zastavis tak obtekanie vzduchu nie je a tym padom stupne teplota a pusta sa vetrak. p.s.: to si mal videt cez leto ked som bol v tatrach a auto bolo plne nalozene a jazda cca 10km do kopca neustale na 2-ke 3,5-4 ot. sama zakruta a to mam velky s dvoma vetrakmi chladic po zastaveni hucal ako blazon co chladil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Mám totéž, ano ventilátor se spouští při parkování i v zimě. Normál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Čo som si všimol MPI sa dosť rýchlo zahreje po štarte, rýchlejšie ako moje HTP tak zrejme aj ten ventilátor je spôsobeným tým, pretože ja by som musel stáť neviem ako dlho aby sa mi zapol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Osvald Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 No mne sa vobec nezapina! A to je moj problem. Ani ked mam motor na 90 tak sa mi ventilator na chladici vobec nezapne. No ale motor sa neprehrieva. Ale velmi casto dolievam vodu v chladici. Kolega koukal na to vycko a vyfuk ako spaluje ci sa do motoru nedostava voda. Nic nenasiel. Ani hadicky nevyzeraju zeby prepustaly. Poradte niekto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 pozri spoje hadic co idu do chladica tadial to lubi presakovat resp. kolena na chladici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugy Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Marek skús pozrieť či Ti neprepúšťa tesnenie na termostate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Osvald Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 BUGY a HOUMR Takze zhrniem to. Tesnenie hlavy je KO Vo vyrovnavacej nadrzke je olej. A aj po motore je ho hafo. bolo to obtiazne zistit lebo nadobka je lakovana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 tak treba vymenit tesnenie pod hlavou a ostatne nalezitosti ktomu spravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Osvald Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 no to som sa informoval. Ze vraj vybrusit hlavu motoru a dat nove tesnenie. Dalej vymena oleja a chladiacej je uplne jasna. K tomu vymenit retaze na motoru. je tam uz 170 000 Km No a este vymit motor. Borec chce za to kolem 8000 kc no max vraj 10000kc ale aj s rezervou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 presne tak vybrus hlavy treba spravit aby sa zrovnala, pretesnit, vymenit naplne ale samo ze pred tym vyprachnut sustavy. ten postup je ok co ti povedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.