Publikováno Březen 16, 200718 r Zdravím všechny, mám octávku 97 a nelíbí se mi palubovka... Ta novější je supr. Chtěl bych ji vyměnit. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti s výměnou palubovky, popř. jestli je to vůbec možné, kolik by tak stála třeba z nějaké bouračky a kolik by stála celková montáž. Děkuju předem všem za odpověď...
Březen 16, 200718 r Zdravím všechny, mám octávku 97 a nelíbí se mi palubovka... Ta novější je supr. Chtěl bych ji vyměnit. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti s výměnou palubovky, popř. jestli je to vůbec možné, kolik by tak stála třeba z nějaké bouračky a kolik by stála celková montáž. Děkuju předem všem za odpověď... Možné to je a myslím že to tu někde určitě je, takže pořádně hledat...
Březen 16, 200718 r Zdravím všechny, mám octávku 97 a nelíbí se mi palubovka... Ta novější je supr. Chtěl bych ji vyměnit. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti s výměnou palubovky, popř. jestli je to vůbec možné, kolik by tak stála třeba z nějaké bouračky a kolik by stála celková montáž. Děkuju předem všem za odpověď... jasne ze to jde.....s tou cenou je to vselijake,nova stoji neco kolem 4 litru,zalezi jak se ti podari narazit. myslim ze nekde na vrakaci by se ti to za 2-3jk mohlo podarit sehnat. . zkus se podivat sem.. http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/premenapalubky.htm Upraveno Březen 16, 200718 r od Jeronymo
Březen 17, 200718 r teď jsem to dělal za horní díl palubky(s mřížkama a tlačítkem varovňáků) na vrakáči chtěli 5000Kč,jestli seženeš za míň budeš mít štěstí spodní plasty jsem pořídil za 1000kč a něco kolem 1500Kč mě stály zbytky (popelník,středovej rámeček,kastlík pod rádio atd.) můžu ti poslat fotky z přestavby,ale tady na fóru taky něco najdeš
Březen 17, 200718 r Autor Děkuju Vám všem!!! Jdu shánět po vrakáčíš... čekal jsem že to bude dražší!!! ještě jednou díky moc...
Březen 17, 200718 r ještě jsem zapomněl sedačky z elegance s výhřevem 4000 Kč a černé tapecy 2000kč jediný co to teď hyzdí je volant a budíky (ta šedá se tam nehodí),takže budou asi polepy a new volant (časem) Upraveno Březen 17, 200718 r od Lasse
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.