Pawka46 Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Zdravím všechny, mám octávku 97 a nelíbí se mi palubovka... Ta novější je supr. Chtěl bych ji vyměnit. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti s výměnou palubovky, popř. jestli je to vůbec možné, kolik by tak stála třeba z nějaké bouračky a kolik by stála celková montáž. Děkuju předem všem za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Zdravím všechny, mám octávku 97 a nelíbí se mi palubovka... Ta novější je supr. Chtěl bych ji vyměnit. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti s výměnou palubovky, popř. jestli je to vůbec možné, kolik by tak stála třeba z nějaké bouračky a kolik by stála celková montáž. Děkuju předem všem za odpověď... Možné to je a myslím že to tu někde určitě je, takže pořádně hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 (editace) Zdravím všechny, mám octávku 97 a nelíbí se mi palubovka... Ta novější je supr. Chtěl bych ji vyměnit. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti s výměnou palubovky, popř. jestli je to vůbec možné, kolik by tak stála třeba z nějaké bouračky a kolik by stála celková montáž. Děkuju předem všem za odpověď... jasne ze to jde.....s tou cenou je to vselijake,nova stoji neco kolem 4 litru,zalezi jak se ti podari narazit. myslim ze nekde na vrakaci by se ti to za 2-3jk mohlo podarit sehnat. . zkus se podivat sem.. http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/premenapalubky.htm Editováno: 16. Březen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 teď jsem to dělal za horní díl palubky(s mřížkama a tlačítkem varovňáků) na vrakáči chtěli 5000Kč,jestli seženeš za míň budeš mít štěstí spodní plasty jsem pořídil za 1000kč a něco kolem 1500Kč mě stály zbytky (popelník,středovej rámeček,kastlík pod rádio atd.) můžu ti poslat fotky z přestavby,ale tady na fóru taky něco najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka46 Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Děkuju Vám všem!!! Jdu shánět po vrakáčíš... čekal jsem že to bude dražší!!! ještě jednou díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (editace) ještě jsem zapomněl sedačky z elegance s výhřevem 4000 Kč a černé tapecy 2000kč jediný co to teď hyzdí je volant a budíky (ta šedá se tam nehodí),takže budou asi polepy a new volant (časem) Editováno: 17. Březen 2007, autor: Lasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.