kodemi.:R Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 kouknete sem,co na to řikate? namrd ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joachimdarmo Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Boli by v mojej OCTE pekne. Ale este 18 dni. Tam bude cena okolo ....... No uvidime. Ale su fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Musí být "nádhera" s tím jet v noci na dovolenou do Chorvatska. Myslím, že bych si místo koupání v moři celou dovolenou léčil oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 kouknete sem,co na to řikate? namrd ne ? mmm,,,luxusni machrovinka... bych jezdil asi jenom v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (editace) Me se teda vic libi podsviceni ala Audi ...stejne mam v aute... a taky modry budiky a zbytek zelenej nic neresi... Editováno: 17. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Taky sem na ně dneska koukal vypadaj fajnově ale bohužel jsou nejspíš jen v jednom provedení a mě by nepásli na budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigon.cz Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 NO SILA ALE NENI NA KRASNE ZEL PODSVICENI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 NO SILA ALE NENI NA KRASNE ZEL PODSVICENI... Hmmm koukam ze nekdo neumi vypnout Caps Lock a je uchvacenej ze smajliku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 nádhera, škoda že jenom jeden kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Jo jsou dobré ale souhlasím v tom že jenom na chvilku ...nechtěl bych do nich kokat dlouho při celonoční cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Boli by v mojej OCTE pekne. Ale este 18 dni. Tam bude cena okolo ....... No uvidime. Ale su fajn. je to pod polozkou - KUP TED. To znamena, ze to muzes koupit kdykoli behem tech 8 dni a cena zustava stejna. Tady plati pravidlo, ze kdo prvni prijde, ten i prvni....no znas to. Tak pokud je chces, nemusis cekat a hned to priklepni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murdoc Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Vypadá to na vskutku pěknou masírku...ale jak už tu zmínil Octavianus...jet s tim třeba na dovču do Chorvatska ...no ale kdybych si k tomu vzal třeba svářecký brejle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Známej je má na audi je tam regulace a pak je to v pho mne už putují domů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schupa Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Psal jsem si s tim typkem, ma to regulaci, kterou si muzes nekam vyvest. Jinak ma pres 100ks, takze se da cekat, ze cena se menit moce nebude. Nema nekdo REAL fotku ? Moc by me zajimala, typek pry zadnou nema a nejak tomu moc neverim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Psal jsem si s tim typkem, ma to regulaci, kterou si muzes nekam vyvest.Jinak ma pres 100ks, takze se da cekat, ze cena se menit moce nebude. Nema nekdo REAL fotku ? Moc by me zajimala, typek pry zadnou nema a nejak tomu moc neverim ... jj real fotka by byla suuuper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Tak ty plasma budíky nabízejí v Olomouckém Autofamu, myslím kolem 1500,-!!! Určitě to i montují. Chodím tam dost často, ale na budíky jsem se ještě neptal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Svítí to krásně, rozhodně originálně, přestože mi barvy nevyhovují. Nicméně nikde není ukázáno, jak to vypadá ve dne, dle všeho se to dává přes originální placky, čili tam budou uprostřed černé kolca, k tomu ty modré nápisy .. no nevím tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 tak fotky kluci nemate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Já to neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 muze nekdo hodit fotky,jen tak pro zajimavost ale fotky ne nejaky z netu vtčka nebo tak prez psko,corela a buh vy prez co jeste delany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 muze nekdo hodit fotky,jen tak pro zajimavost ale fotky ne nejaky z netu vtčka nebo tak prez psko,corela a buh vy prez co jeste delany pár fotek plasma budíků jsem našel, prodávaj se jen pro facelift za 1499,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 mno ja myslel treba fotky od nejakyho clena pac tady to kluci rikal i ze jej maj uz objednany apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 vim, ale někdo psal, že to na tom aukru neviděl, tak aspoň něco pro představu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 aha, mno ja bych to chtel videt na zivo :-( hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 to já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.