tomson1 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Chlapi kde seženu tyto údaje na octávky? Docela by mě to zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Dalo by se to vytáhnou ze ZTP(základní technický popis) který má k disposici STK a Obecní úřad-odbor dopravy.Dělá se podle toho dovoz vozidel,tzn. vypisuje techničák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Ještě jsem zapoměl na C.O.C list (Certificat of Conformity),který má každé nové vozidlo a který by měl zůstat také na úřadě poté co se vypíše techničák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Díky,ale na netu nic není?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 To nevím,ale je to velice specifické-modelový rok,typ motoru,unie,Švýcarsko atd.Zkus napsat něco podrobnějšího(model,typ motoru,výkon a kde a kdy bylo koupeno). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 technická data výrobce, údaj, který musí být uváděn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Je to tak,našel jsem to v TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.