janjoy Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) mam skoro tu samou (akorát v zelenym). Ručně mytou, garážovanou, bez koroze. Za tyhle prachy bych to auto vživotě neprodal Užitná hodnota je větší než kolik za to dostaneš Má představa by byla tak 80-90tis, ale to nikdo za Felinu už nedá Editováno: 12. Červen 2008, autor: janjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buck1 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Potrebuji se "zbavit" skody felicie r.v. 1997 najeto 240 000Km. Po oprave motoru- nutno seridit ventily jeste, vymena oleje nedavna. Zapalovaci skrinka poskozena (klic se samovolne nevraci) zadni tlumic drhne, rez kolem blatniku. Nutna investice cca 7000. Nedokazu si dnes troufnout kolik bych za ni moh dostat co mylite vy? Jeste bych k tomu pridal letni sadu gum. Technicka do pristiho roku. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Daj to do AAA AUTO a mas klud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buck1 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Daj to do AAA AUTO a mas klud. Potreboval bych nejakej odhad. Nedokazu si prave predstavit kolik si za to muzu rict, abych na prodej necekal trebas rok. Do tejden ji potrebuju strelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 nepíšeš nic o výbavě, barvě. Tak jak to popisuješ bych to viděl na 10 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupeto Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Zdravím, může mi někdo poradit, za kolik bych to tak mohl prodat? Děkuji za odpovědi Motor je relativně "v pořádku", zkrátka jede to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.zavodnik Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Určitě by to chtělo přidat rok výroby, kolikátý majitel jsi, ale také kolik to má naběháno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupeto Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Určitě by to chtělo přidat rok výroby, kolikátý majitel jsi, ale také kolik to má naběháno.... Jo? Říkal jsem si že to přitom šrotu ani nebude třeba, chci to dát na vrakáč. Jinak je to 1996, jsem 3. majitela a má to nějakejch 160 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupeto Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Tak co? Rád bych věděl, za kolik to tak mám nabídnout...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 dle mého max 10.....já nedávno prodal rv 2000 najeto 205000km.....nebouranou za 20000kč....musíš počítat že kupec bude platit ECO pplatek...myslím že 3-5000....takže víc než 10000 asi neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupeto Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Díky za odpověď, jen nevím, jestli mi tohle dá i autovrakoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlow Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 hele, jestli to chceš dát na vrakáč, tak bych si vzal, s dovolením, pokud možno, středový panel co je okolo šaltru .. myslím to, co jde od ručky po rádio, ten kus plastu, zdali máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 další možností je to rozebrat a rozprodat na díly........samozřejmě pokud to situace dovoluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhaus5380 Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Zdravím, může mi někdo poradit, za kolik bych to tak mohl prodat? Děkuji za odpovědi Motor je relativně "v pořádku", zkrátka jede to. je to dost ja ted koupil feldu bouchla na azdek za 7000 rok 95 najeto 100k eko zaplaceno i s stk za tohle bych víc jak 5 nedal ale mas stejnou barvu jinak an vraku dostanes tak 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olle3 Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Dobrý den... chtěl bych poradit...chystám se prodat felicii kombi a chtěl bych vědět přibližnou cenu, kterou si za to říct... má najeto okolo 200tis km, je na plyn, STK na rok, s rozbitou spojkou a špatnými tlumiči... díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 (editace) za pár tisíc do šrotu Editováno: 3. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seki1 Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 nenapísal si rok výroby, ale keď felície stoja v priemere 700€ - spojka (70€+ robota) - tlmiče (160€ + robota )...200€ cena ....ale šrot to istí ... btw. nechápem význam tejto otázky ... nabudúce si pozri autobazár nejaký, neviem aké máte v česku, nájdi si feliciu podobnu svojej a hneď vidíš akú cenu cca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.. Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Trochu to tu oživím. Za 2 měsíce mi končí na Felicii technická a plánuju její likvidaci.Neměl by někdo zájem si jí vzít na náhradní díly cca za 2 500,-. Podmínkou je odhlášení z registru vozidel. Z plechařiny toho k použití moc nebude, ale motor a interiér jsou v pohodě. Je to 1,3, rok výroby 1998 a najeto 226 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Takové auta se neprodávají, ale dávají za kapsu hrušek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládís Šterner Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 (editace) Nuže znovu, repost mého dotazu který tu již byl, a ten zní: Jaká by mohla být cena? za kterou by se prodala moje felicie 1.6 mpi ročník 96 s nájezdem 13k km která byla garážovaná ve vytápěné garáži. Jako nová, žádné známky škrábanců nebo opotřebení. Díky za informace. Editováno: 28. Červenec 2019, autor: Ládís Šterner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Choseu Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 V áčkách v Brně mají feldu v top stavu za 50 tisíc,jestli je ta tvoje topovka,tak bych se toho nebál,slevit se dá vždycky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Trošku toto téma oživím. Po delším hledání jsem našel Felicii, která se mi docela libí - prodávajícího jsem kontaktoval, ale prozatím se neozval zpět. Co na ní říkáte? https://www.sbazar.cz/michal.racek888/detail/89237797-skoda-felicia-combi-glx-1655kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Raději bych klasickou 1.3 OHV :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 No z mého pohledu to žádná sláva nebude. Nevím k jakým účelům ji scháníš, ale jestli na chov jako já, tak to má dost najeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Rád bych na chov. Už se mi pan ozval, asi 5 minut mě zkoušel, zda nejsem z acek, ale pak se rozmluvil. Pošle mi detailní set foto + dokumentaci. Auto vlastnili rodiče, koupili ho jako referencku z MB. Stoji v garáži, v zimě nejezdí vůbec, celou dobu jezdí do jednoho servisu. Uvidíme, jaký bude reálný stav vozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.