Publikováno Březen 19, 200718 r tak tohle sem viděl fčéra ráno před barákem jestli už to tady je, tak se omlouvám
Březen 19, 200718 r Podle me by to mohlo sluset spis cernemu kombiku. Na cervenou fabii se to vubec nehodi. A ty kliky, to uz vubec.
Březen 19, 200718 r nevím, nevím, jestli se tady mistr tesař neutnul, na té červené barvě, ale každému po jeho chuti
Březen 19, 200718 r Mistr tesař se zřejmě utnul, ale kdyby dal zrcátka do laku a kliky jakbysmet, tak by to taky bylo asi jiný
Březen 19, 200718 r Na cervenou fabii se to vubec nehodi. A ty kliky, to uz vubec. No vona červená fábie vypadá v každé úpravě na pikaču, hlavně ze sériovejch dílů
Březen 19, 200718 r Autor Na cervenou fabii se to vubec nehodi. A ty kliky, to uz vubec. No vona červená fábie vypadá v každé úpravě na pikaču, hlavně ze sériovejch dílů Tak teď bych řekl, že jsi si to někde po.ral
Březen 19, 200718 r Mam takove tuseni, ze se tady jen z dalky kdosi zminil slovem o mem aute? Ty woe, Grile... Videls Pulp Fiction? Ja jsem Usi a ty jsi az po Usi v .....
Březen 19, 200718 r Mam takove tuseni, ze se tady jen z dalky kdosi zminil slovem o mem aute? Ty woe, Grile... Videls Pulp Fiction? Ja jsem Usi a ty jsi az po Usi v ..... Ano Zede....
Březen 19, 200718 r Na cervenou fabii se to vubec nehodi. A ty kliky, to uz vubec. No vona červená fábie vypadá v každé úpravě na pikaču, hlavně ze sériovejch dílů tak toto se kapánek dotklo i mě , ikdyž byla jistě myslena jen fabije hedžbek jinak to na těch obrázkách je pěknej kekel
Březen 19, 200718 r Řekl bych, že červenou si můžou dovolit jen ti, co mají dostatečně vyvinuté estetické cítění
Březen 19, 200718 r Řekl bych, že červenou si můžou dovolit jen ti, co mají dostatečně vyvinuté estetické cítění hezky řečeno
Březen 19, 200718 r Řekl bych, že červenou si můžou dovolit jen ti, co mají dostatečně vyvinuté estetické cítění hezky řečeno přiznejme si, je to pravda
Březen 19, 200718 r No řekněme si to na rovinu, šlo o hedžbek z Ústí Na druhou stranu jsem si píchl do rudého vosího hnízda a to mě bavííííííí
Březen 19, 200718 r tak tak Gil...lebo nebude žiadne McMenu.... Červený fábie jsou ty nejhezčí, cokoliv na ně dáš tak to krásně lahodí oku. Ham ham ham to si dám
Březen 22, 200718 r ty kliky sou příšerný a to tento okolo těch oken.......no budiš......................mě se to teda nelíbí, ale vždy když vidím takovejhle kousek tak si říkám jestli ten majitel má tak velkou odvahu nebo sebevědomí
Březen 22, 200718 r Z dialky vizera ten chrom paket na tej kombine dobre. A co hovotite na tento chrom paket(nie je moj): Ivo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.