Březen 22, 200718 r to auto sa mi zdá som videl v BA...ale to sa mi vonkoncom nepáči... to radšej tie bočné.....
Březen 22, 200718 r Z dialky vizera ten chrom paket na tej kombine dobre.A co hovotite na tento chrom paket(nie je moj): Ivo Nevim, ale pripada mi to celkem jako prasarna aneb jak zhnusit fabii, ale proti gustu ...
Březen 22, 200718 r to auto sa mi zdá som videl v BA...ale to sa mi vonkoncom nepáči...to radšej tie bočné..... Tak to nezapomeň do příští soboty strhnout, aby nebyla ostuda až se provalí, kdo je vlastník
Březen 22, 200718 r smarja., sorry., ale to je saskarna. home made tunnig, aneb jak ze spejli udelat RS spoiler., tssssssss
Březen 25, 200718 r Podle me by to mohlo sluset spis cernemu kombiku. Na cervenou fabii se to vubec nehodi. A ty kliky, to uz vubec. Že zrovna tobě se nelíbí chromové lišty na červené fábii, to docela čumím. Že už bys konečně dostal rozum?
Březen 25, 200718 r Boha MAria................vždyt to auto nikomu nic neudělalo, tak proč ho tak trestá???? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Březen 27, 200718 r Tak uprava chromom a este na takejto farbe je podla mojho nazoru VEEEEEEEEEELKY KROK SPAT pre majitela. Upraveno Březen 27, 200718 r od jogofogo
Březen 27, 200718 r To si radši urvu ty lišty někde z embéčka a bude to 1000x lepší. A qalita to bude taky, páč to jsou originál Škoda díly.
Květen 29, 200718 r Souhlasim se vsemi kdo se k ty cerveny hruze vyjadrili negativne (nic proti cervene Style ala petilety dite s lepici paskou...
Květen 31, 200718 r Takhle to vypadá o malilinko lépe: neví někdo kde se to dá koupit? na mém černém kombíku by se to líbylo, teda alospoň mě....
Červenec 16, 200718 r se tady navážíte do červené barvy...musím se smát hlavně že každý má tu hnousnou tmavě modrou a nebo očuměnou stříbrnou každý dle své chuti pánové.....
Červenec 16, 200718 r no fakt musim povedat ze toto je dalsi pripad Tesco tuzingu a to plati pri kazdej farbe a tie klucky chromove..no pane boze
Červenec 27, 200718 r nieje to sice fabia ale pozrie si toto Upraveno Srpen 4, 200718 r od karol 2002
Červenec 28, 200718 r no já bych se ktěm lištám až zas tak negativně nestavěl....na mé krátké krásce (cappucino) by to mohlo slušet...kde se ty lišty dají sehnat??
Červenec 28, 200718 r no já bych se ktěm lištám až zas tak negativně nestavěl....na mé krátké krásce (cappucino) by to mohlo slušet...kde se ty lišty dají sehnat?? Tieto lišty som videl aj v LIDLi a niekde v OCTAVIA-fore je návod ako ich použiť na prednú masku je to tam aj s foto!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.