ivanl Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 a posledny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 V Bauhausu museli čučet jak jim to jde na odbyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 majitel ma jistotu, ze ten heges nikdo neukradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to auto sa mi zdá som videl v BA...ale to sa mi vonkoncom nepáči... to radšej tie bočné..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Z dialky vizera ten chrom paket na tej kombine dobre.A co hovotite na tento chrom paket(nie je moj): Ivo Nevim, ale pripada mi to celkem jako prasarna aneb jak zhnusit fabii, ale proti gustu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to auto sa mi zdá som videl v BA...ale to sa mi vonkoncom nepáči...to radšej tie bočné..... Tak to nezapomeň do příští soboty strhnout, aby nebyla ostuda až se provalí, kdo je vlastník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 smarja., sorry., ale to je saskarna. home made tunnig, aneb jak ze spejli udelat RS spoiler., tssssssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Podle me by to mohlo sluset spis cernemu kombiku. Na cervenou fabii se to vubec nehodi. A ty kliky, to uz vubec. Že zrovna tobě se nelíbí chromové lišty na červené fábii, to docela čumím. Že už bys konečně dostal rozum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Boha MAria................vždyt to auto nikomu nic neudělalo, tak proč ho tak trestá???? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 (editace) Takhle to vypadá o malilinko lépe: Editováno: 25. Březen 2007, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 (editace) Tak uprava chromom a este na takejto farbe je podla mojho nazoru VEEEEEEEEEELKY KROK SPAT pre majitela. Editováno: 27. Březen 2007, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 tuzing,tuzing,tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 To si radši urvu ty lišty někde z embéčka a bude to 1000x lepší. A qalita to bude taky, páč to jsou originál Škoda díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Segeer Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Souhlasim se vsemi kdo se k ty cerveny hruze vyjadrili negativne (nic proti cervene Style ala petilety dite s lepici paskou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Takhle to vypadá o malilinko lépe: neví někdo kde se to dá koupit? na mém černém kombíku by se to líbylo, teda alospoň mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 se tady navážíte do červené barvy...musím se smát hlavně že každý má tu hnousnou tmavě modrou a nebo očuměnou stříbrnou každý dle své chuti pánové..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 no fakt musim povedat ze toto je dalsi pripad Tesco tuzingu a to plati pri kazdej farbe a tie klucky chromove..no pane boze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 A navíc ty černý špigle. a tie tesco potahy su nadherne..fakt novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 a este jeden Všeho moc škodí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 (editace) nieje to sice fabia ale pozrie si toto Editováno: 4. Srpen 2007, autor: karol 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 no já bych se ktěm lištám až zas tak negativně nestavěl....na mé krátké krásce (cappucino) by to mohlo slušet...kde se ty lišty dají sehnat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 no já bych se ktěm lištám až zas tak negativně nestavěl....na mé krátké krásce (cappucino) by to mohlo slušet...kde se ty lišty dají sehnat?? Tieto lišty som videl aj v LIDLi a niekde v OCTAVIA-fore je návod ako ich použiť na prednú masku je to tam aj s foto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 takto skur..it audinu sa hocikomu nepodarí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 dalsia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.