Publikováno Březen 20, 200718 r Ahojte. Pomozte prosim ako s prevalenym plechom nad dverami v mieste ramu dveri ( lemu nad dverami) v blizkosti kde sa montuje stresny nosic. Niekto mi tam buchol asi rukou lebo to preliacenie nieje velmi vyrazne, je na dvoch miestach ale vydno to. Chcel by som to opravit. V kazdom pripade stropny tapec bude musiet ist dole. Ako to vsetko dat dole aby som nieco neposkodil a potom co pouzit na vytlacenie toho plechu? Dakujem Vam Ado.
Březen 20, 200718 r Pozri Vaše Fábie - Zelená Nature od Bema, ten mal (má) podobný problém a boli tam odkazy na nejaké firmy..
Březen 20, 200718 r Asi ta dost sklamem,uz som prezrel vsetko na internete,ale firmu specializujuca sa na tieto deformacie som este nenasiel ;(
Březen 20, 200718 r Autor Diki za info. Robi touto metodou aj niekto v BA? Ten smartfix mi pripada celkom fajn. Ja to az take zdeformovane nemam ako som pozeral na odkaze zelenej fabie. mozno be stacilo iba trochu potlacit z druhej strany ale nechcem to pokaslat. Je tam vobec pristup ked dam dole stropny obklad? Ako ho dat dole bez problemov? Dakujem Ado.
Březen 20, 200718 r pochybuju ze by tam byl zevnitr pristup. Auto ti urcite nedrzi jen na vnejsim plechu
Březen 21, 200718 r Autor Tak som to poriesil zatial takto. Obvolal som zopar dodavatelov sad na opravy preliacin bez poskodenia laku, komu ju predali a dopatral som sa k jednemu servisu co nieje az tak daleko z BA Nejprv ale skusim ci je pristup z vnutornej strany ci by som to nezvladol sam a potom ak nie pojdem tam. tie moje preliaciny, deformacie niesu az take velke. Mozno to pojde. Neviem este ako mam dat dole stropny obklad. Uvidime. Ado
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.