petis2 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ahoj, zajímalo by mě jestli se v průběhu výroby změnili bezpečnostní pásy, popřípadě zda by jste věděli objednací číslo.Jedná se o Fabii 1,4 MPi z roku 2000, modelový rok 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 preco chces menit bezp. pas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Řekl bych že se neměnily, akorát je myslím rozdíl s pyropatronou a bez, ale někdo to určo upřesní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petis2 Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 No tak právě ty s tou pyropatronou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 No tak právě ty s tou pyropatronou. myslím že s patronou tam jsou jen pokud máš boční bagy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petis2 Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 No, boční airbagy nemám, ale jso tam oba přední.Byl to náraz z pryvý strany na blatník a na dveře a patrona se odpálila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 No pásov existuje vcelku slušný počet druhov... Skúsil by som podľa VIN kódu auta vyhľadať konkrétny kód tých pásov a presne také zohnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Nejsnažší je kouknout na štítek na pásu (je dole u podlahy) tam je přesný číslo pásu, podle kterýho se dá zjistit, jakej typ pásu to je,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petis2 Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Jo, děkuju za odpovědi.Už mě taky napdlo, že to na tom pásu bude napsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza2017 Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Ahoj chlapy, chtěl jsem se vás zeptat mám oct 1 rok 1997 a chtěl jsem se zeptat jestly tadyten model má už kontrolku bezpečnostních pásu na přístrojové desce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 'Honza2017' hledej u octavií v interiéru a nebo v elektrice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďury Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Ja som tiez hladal nieco o pasoch pre fabiu kedze sa mi pokazil a myslim, ze su 3 druhy...klasika bez pyro, s pyro a elektronicky prepojeny na airbag. Ja co mam ma oznacenie L6Y0857701AHCP a je to s pyronabojom. Koncove cislo 701 znamena, ze je to predny lavy....702 myslim predny pravy....oznacenie pismenami je spominany druh ci typ...cena cca 80€ novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Chlapci, pásy na Fabii mají vždy předepínače, to co nazýváte pyropatronou. Rozdíl je pouze mezi jejich aktivací - mechanická nebo elektrická. Při náběhu byly pouze elektrické, od určité doby změněny na mechanické, ovšem verze s bočnímy bagy je mají vždy elektrické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.