Amos Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Mám problém že při otevření dole u předního blatníku (kousek pod pantem)tak tam asi 2 mm drhnou dveře o přední blatník.Mohl bych Vás poprosit o radu jak se to poštelovat.Nerad bych něco povolil,a pak jezdil bez dveří.Je to prkotina ale nevím jaký šrouby jsou na co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Invius Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Měl jsem stejný problém. Moje slečna mi štrejchla blatník o sloupek. Jenom je posunutý přední blatník. Byl jsem s tím v servisu, on to popadnul nad kolem a hrubou silou to povytáhl. Od té doby ani vrz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Měl jsem stejný problém. Moje slečna mi štrejchla blatník o sloupek. Jenom je posunutý přední blatník. Byl jsem s tím v servisu, on to popadnul nad kolem a hrubou silou to povytáhl. Od té doby ani vrz... To se mě nezdá spíš jsem myslel že se to dá nějak poštelovat u pantů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Měl jsem stejný problém. Moje slečna mi štrejchla blatník o sloupek. Jenom je posunutý přední blatník. Byl jsem s tím v servisu, on to popadnul nad kolem a hrubou silou to povytáhl. Od té doby ani vrz... To se mě nezdá spíš jsem myslel že se to dá nějak poštelovat u pantů. Podívej se jak lícují dveře. jakou mají spáru vlevo, dole a nahoře jak lícují se zadními. Chce to vidět, ale taky bych to asi viděl na úpravu předního blatníku. Dá se opatrně natvarovat, nebo povolit a posunot dopředu, ale zase tak aby ti lícoval s kapotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Měl jsem stejný problém. Moje slečna mi štrejchla blatník o sloupek. Jenom je posunutý přední blatník. Byl jsem s tím v servisu, on to popadnul nad kolem a hrubou silou to povytáhl. Od té doby ani vrz... To se mě nezdá spíš jsem myslel že se to dá nějak poštelovat u pantů. Podívej se jak lícují dveře. jakou mají spáru vlevo, dole a nahoře jak lícují se zadními. Chce to vidět, ale taky bych to asi viděl na úpravu předního blatníku. Dá se opatrně natvarovat, nebo povolit a posunot dopředu, ale zase tak aby ti lícoval s kapotou. Omrknu a dám vědět,ale nezdá se mě že by se posunul blatník.Spíž mě padly dveře dolů.Nebyl by plánek co povolit a poštelovat prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.