unfall Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Zdravím, měl bych dotaz. Stalo se mi ,že jsem musel tak s 50 km/h rychle zabrzdit na 0. Zašlápl jsem rychle pedál brzdy a zdálo se mi,že auto nebrzdilo tak jak mělo. Už jsem se viděl v audině předemnou. (dobrzdil jsem) Cesta byla suchá . Už se mi to jednou stalo . Je to jen při prudkém brzdění,když brzdím plynule tak je vše v pořádku. Neměli jste někdy takový problém s brzdami? Nevíte čím to ? Oct. Tdi,2003 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Bohužel neporadím čím to může být, ale pokud máš brzdové kapaliny kolik máš mít a děláš zhruba co dva roky odvzdušnění brzd (tak jak se to dělat má) a nikde nic neteče ani nekape tak je možná závada jedině tlaku v brzdové soustavě. Předpokládám, že s brzdama nikdo nic nedělal nějaký neodborný zásah a destičky jsou taky OK. Nejsem odborník, ale brzdy jsou asi nejdůležitější věc společně s řízením a pokud je tam problém okamžitě bych s tim někam zajel.A hlavně pomalu.Si vem, že by to nebyla audina, ale přechod a tam člověk. Tohle zrovna nepatří do závat třeba nefunkční motor. Rači s tím fakt někde co nejrychleji zajeď. Pak když tak dej vědět co by to mohlo být. Hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unfall Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Nemůže být špatný MBA -brzdový asistent.Teda aspoň myslím,že tyhle Octavie je měli. Jde to nějak zjistit na Vagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Zdarec, jukni se na podtlakovou hadičku, co jde k posilovači brzd, jestli není někde prasklá. Já jí měl na obou dvou koncích praskou podélně a taky jsme měl pocit, že to blbě brzdí, posilovač sice posiloval, bohužel málo. Koukám, že máš TDI, jukni i na vývěvu. pak dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 otevri kapotu,nastartuj ,pak nekomu rekni,at to vypne a ty se divej pod kapotu,jestli mas trosku naprasklou hadicku od podtlaku,tak bude chvilku syset,me to tak delalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unfall Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Díky za radu, mrknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 PS: ta nová podtlaková trubka stojí na OI 1,6/55 cca 750,- od škodovky. to jen na doplnění, zrovna dneska jsem jí kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.