Přejít na obsah

Kolik má ukazovat váha při stojícím motoru?

Pike

Doporučené příspěvky

Celkem delší dobu řeším drobný problém kolem motoru po výměně váhy u Garnyho. Pořád jsem hledal příčinu jinde ale teprve teď jsem si v logu naměřených hodnot všiml že VAG ukazuje při stojícím motoru trvale 5,56 g/s průtok vzduchu. Váha má při stojícím motoru indikovat 1V což podle převodních charakteristik pro váhy Bosch HFM5 má být 0 g/s a to by se předpokládám mělo zobrazit na diagnostice. Můžete někdo pls mrknout kolik vám to ukazuje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, ale znám a nepomůže :(. Jednak mám motor bez turba které způsobuje jiné plnění než u atmosféry a tím i jiný průtok vzduchu a pak v tom návodu není odpověď na to co jsem se ptal tzn. kolik ukazuje váha při stojícím motoru. Navíc se tam pojednává o TDI kde se průtok měří v mg/zdvih a ne v g/s.

Editováno: , autor: Pike
Odkaz ke komentáři

Díky, ale znám a nepomůže :(. Jednak mám motor bez turba které způsobuje jiné plnění než u atmosféry a tím i jiný průtok vzduchu a pak v tom návodu není odpověď na to co jsem se ptal tzn. kolik ukazuje váha při stojícím motoru. Navíc se tam pojednává o TDI kde se průtok měří v mg/zdvih a ne v g/s.

Tak tomu teď nerozmumím, buď máš atmosféricky plněné válce, nebo přeplňované, takže jestli máš motor bez turba, čili nepřeplňovaný, tak můžeš mít jedině atmosfér...

Já se ti na to zítra podívám.

...vidím, že ten Garny je fakt machr...

Editováno: , autor: ///M5
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...