Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Celkem delší dobu řeším drobný problém kolem motoru po výměně váhy u Garnyho. Pořád jsem hledal příčinu jinde ale teprve teď jsem si v logu naměřených hodnot všiml že VAG ukazuje při stojícím motoru trvale 5,56 g/s průtok vzduchu. Váha má při stojícím motoru indikovat 1V což podle převodních charakteristik pro váhy Bosch HFM5 má být 0 g/s a to by se předpokládám mělo zobrazit na diagnostice. Můžete někdo pls mrknout kolik vám to ukazuje?

• Autor

Díky, ale znám a nepomůže :(. Jednak mám motor bez turba které způsobuje jiné plnění než u atmosféry a tím i jiný průtok vzduchu a pak v tom návodu není odpověď na to co jsem se ptal tzn. kolik ukazuje váha při stojícím motoru. Navíc se tam pojednává o TDI kde se průtok měří v mg/zdvih a ne v g/s.

Upraveno od Pike

• Autor

Chlapi no ták, napichněte někdo benzína pls ať vím jestli je to krpa nebo ne.

Díky, ale znám a nepomůže :(. Jednak mám motor bez turba které způsobuje jiné plnění než u atmosféry a tím i jiný průtok vzduchu a pak v tom návodu není odpověď na to co jsem se ptal tzn. kolik ukazuje váha při stojícím motoru. Navíc se tam pojednává o TDI kde se průtok měří v mg/zdvih a ne v g/s.

Tak tomu teď nerozmumím, buď máš atmosféricky plněné válce, nebo přeplňované, takže jestli máš motor bez turba, čili nepřeplňovaný, tak můžeš mít jedině atmosfér...

Já se ti na to zítra podívám.

...vidím, že ten Garny je fakt machr...

Upraveno od ///M5

• Autor

Uznávám, ta věta je možná trochu matoucí - ...motor bez turba které způsobuje jiné plnění... - míněno, že to turbo způsobuje jiné plnění, mám atmosféru.

Díky za snahu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.