Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci se zeptat kdy nebo spise v kolika km se meni silenbloky motoru??hruby odhad.Jo a je to na 1,9 tdi!dikes!

naco? podla mna, len ked sa s nimi daco stane ...

Chci se zeptat kdy nebo spise v kolika km se meni silenbloky motoru??hruby odhad.Jo a je to na 1,9 tdi!dikes!

Až doslouží. Prevence je v tomto případě blbost.

a v kolik km povětšinou odchází? jak se projevují? ještě jsem to nezažil... ;)

a v kolik km povětšinou odchází? jak se projevují? ještě jsem to nezažil... ;)

nejaka vazna poistna udalost :D:D:D

• 2 týdny později...

Silenblok se meni, az je vymackany....tzn napr. uz tam neni zadna pruz, ktera by tlumila, pripadne je VELMI volny a motor v aute na volnobeh poskakuje....pokud v nem sedis s nastartovanym motorem a vymackanymi silenbloky, citis, jak se cele auto krasne trepe v rytmu volnobeznych otacek.

Nemam ropaka, ale na 1.6/55kw odesel jeden silenblok po cca 140000km..

Chtěl bych se zeptat STEPA jakej to byl silenblok mám stejnej motor a poslední dobu pozoruju že při nastartování mě to trochu kopne do pedálů. Tak jestli to nebyl náhodou ten spodní silenblok motoru. Diky :palec2:

Poznáš to jednoduše.Jak zhasneš motor,tak uslyšíš jak klepne do káry.Totéž při startu.Pak se mění.To,že se při volnoběhu chvěje auto,vtšinou na 99% není silenblokem,ale setrvákem,ale to už se probíralo

• 2 týdny později...
Chtěl bych se zeptat STEPA jakej to byl silenblok mám stejnej motor a poslední dobu pozoruju že při nastartování mě to trochu kopne do pedálů. Tak jestli to nebyl náhodou ten spodní silenblok motoru. Diky :palec2:

U me to byl levy....po gume tam nezbylo ani pamatky.

• 3 roky později...

čest garážníci řeším problem se silenblokem.když jedu na jakykoli rychlostní stupeň a sundám nohu splinu a pak po pětí sekundach přidám plyn tak cítím škubnutí jakoby celí motor chodil.mám 1.6 akl 98 dole zpěru na motoru jsem měnil a nic to nepomohlo.co vy na to.

:aggressive:

Upraveno od pajka

• 3 měsíce později...

To iste robi aj mne najviac to pocut ked sa zohreje motor typujem ze by to mohol byt lavy silentblok .Inak som ho pozeral a vyzera celkom v pohode tak neviem aj ked vypnem motor tak s nim krasne zhrkoce

• 1 rok později...

Zdravím pánové, poradí někdo stručný návod jak se mění horní silentbloky motoru? Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.