lubann Vloženo 22. Březen 2007 Vloženo 22. Březen 2007 Chci se zeptat kdy nebo spise v kolika km se meni silenbloky motoru??hruby odhad.Jo a je to na 1,9 tdi!dikes! Citovat
tomikaaa Vloženo 22. Březen 2007 Vloženo 22. Březen 2007 naco? podla mna, len ked sa s nimi daco stane ... Citovat
Jakub - škodík Vloženo 22. Březen 2007 Vloženo 22. Březen 2007 Chci se zeptat kdy nebo spise v kolika km se meni silenbloky motoru??hruby odhad.Jo a je to na 1,9 tdi!dikes! Až doslouží. Prevence je v tomto případě blbost. Citovat
JimTDI Vloženo 22. Březen 2007 Vloženo 22. Březen 2007 a v kolik km povětšinou odchází? jak se projevují? ještě jsem to nezažil... Citovat
tomikaaa Vloženo 22. Březen 2007 Vloženo 22. Březen 2007 a v kolik km povětšinou odchází? jak se projevují? ještě jsem to nezažil... nejaka vazna poistna udalost Citovat
stepo Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Silenblok se meni, az je vymackany....tzn napr. uz tam neni zadna pruz, ktera by tlumila, pripadne je VELMI volny a motor v aute na volnobeh poskakuje....pokud v nem sedis s nastartovanym motorem a vymackanymi silenbloky, citis, jak se cele auto krasne trepe v rytmu volnobeznych otacek. Nemam ropaka, ale na 1.6/55kw odesel jeden silenblok po cca 140000km.. Citovat
mikyhu Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Chtěl bych se zeptat STEPA jakej to byl silenblok mám stejnej motor a poslední dobu pozoruju že při nastartování mě to trochu kopne do pedálů. Tak jestli to nebyl náhodou ten spodní silenblok motoru. Diky Citovat
cosby Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Poznáš to jednoduše.Jak zhasneš motor,tak uslyšíš jak klepne do káry.Totéž při startu.Pak se mění.To,že se při volnoběhu chvěje auto,vtšinou na 99% není silenblokem,ale setrvákem,ale to už se probíralo Citovat
stepo Vloženo 17. Duben 2007 Vloženo 17. Duben 2007 Chtěl bych se zeptat STEPA jakej to byl silenblok mám stejnej motor a poslední dobu pozoruju že při nastartování mě to trochu kopne do pedálů. Tak jestli to nebyl náhodou ten spodní silenblok motoru. Diky U me to byl levy....po gume tam nezbylo ani pamatky. Citovat
pajka Vloženo 15. Květen 2010 Vloženo 15. Květen 2010 čest garážníci řeším problem se silenblokem.když jedu na jakykoli rychlostní stupeň a sundám nohu splinu a pak po pětí sekundach přidám plyn tak cítím škubnutí jakoby celí motor chodil.mám 1.6 akl 98 dole zpěru na motoru jsem měnil a nic to nepomohlo.co vy na to. Citovat
pajka Vloženo 15. Květen 2010 Vloženo 15. Květen 2010 (editace) Editováno: 15. Květen 2010, autor: pajka Citovat
stukator Vloženo 19. Srpen 2010 Vloženo 19. Srpen 2010 To iste robi aj mne najviac to pocut ked sa zohreje motor typujem ze by to mohol byt lavy silentblok .Inak som ho pozeral a vyzera celkom v pohode tak neviem aj ked vypnem motor tak s nim krasne zhrkoce Citovat
Robik5 Vloženo 24. Červenec 2012 Vloženo 24. Červenec 2012 Zdravím pánové, poradí někdo stručný návod jak se mění horní silentbloky motoru? Díky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.