antonoctan Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Chtel bych se zeptat zkusenejsich: mam na celnim skle OI asi na trech mistech male prasklinky kruhoveho prurezu. Je toto duvod k vymene skla a mozne reseni financovani z povinneho ruceni??? Skudce bych mel,ale obavam se ze mi to likvidator naridi opravit.Slysel o nejakem lepidlu ktere se pod tlakem nacpe do te prasklinky. Radeji bych si nechal to sklo vymenit,je uz menene a ocivedne je nejak mekci nez origo,je na nem videt uz znacne opotrebeni. Mate nekdo info o cene vymeny celniho skla??? Za info dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Kolem 6,5 k, ve Skoda servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 da se sehnat i za dvojku nove,kup si annonci,ale vse je za priplatek,zelene,pruh atd,nejlepsi to udelat na pojistku,pokud nekdo nepotrebuje bonus..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antonoctan Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Jasne,z pojistky to bude nejlepsi,ale nevim jestli mi to likvidator uzna jako vymenu,jsou to jen asi tri 10mm velke kruhove prasklinky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 uzna..........urcite pije pravou skotskou nebo tomu sklu musis pomoci,mam na to figl,vezmi ocelovou strunu,kousek,dej ji zevnitr,vyfotto s pojistovakem a mas prasklinu jak blazen,aspon na fotkach na fotkach,ale pak musi pojistovak k docentu Chocholouskovi--neber uplatky,neber uplatky nebo se z toho zblaznis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antonoctan Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Dobra rada,ale vzpominam ze pred rokem jsem resil poradnou prasklinu a lezl mi i do auta a sahal po skle. Zatim to okno nicit nechci,ale skodu nahlasit chci,chapes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Máš okno připojištěné? Jestli ano tak zajdi někam, kde mění okna a do pojišťovny vůbec nemusíš. Vetšina těchto servisů si to sama s pojišťovnou vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 neviem, u nas z havarijnej zaplatis spoluucast (ak je sklo pripoistene), ak zo zakonnej, musis niekoho capnut napr. na dialnici, kto Ti to akoze sposobil v niektorych oblastiach sa sklo lepit nemoze, hoc ake male prasklinky tam mas, myslim, ze je to okolo krajov, v zornom poli vodica, kamos zaplatil 700SK za jednu bodku ! a ten sviniar, ktory mu dal inicialy na dialnici teraz odpovedal do poistovne, ze on si toho nie je vedomy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 (editace) neviem, u nas z havarijnej zaplatis spoluucast (ak je sklo pripoistene), ak zo zakonnej, musis niekoho capnut napr. na dialnici, kto Ti to akoze sposobilv niektorych oblastiach sa sklo lepit nemoze, hoc ake male prasklinky tam mas, myslim, ze je to okolo krajov, v zornom poli vodica, kamos zaplatil 700SK za jednu bodku ! a ten sviniar, ktory mu dal inicialy na dialnici teraz odpovedal do poistovne, ze on si toho nie je vedomy ... neblázni - spoluúčast u čelního skla? co to máš za pojišťovnu ? Editováno: 23. Březen 2007, autor: ppfox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 neviem, u nas z havarijnej zaplatis spoluucast (ak je sklo pripoistene), ak zo zakonnej, musis niekoho capnut napr. na dialnici, kto Ti to akoze sposobilv niektorych oblastiach sa sklo lepit nemoze, hoc ake male prasklinky tam mas, myslim, ze je to okolo krajov, v zornom poli vodica, kamos zaplatil 700SK za jednu bodku ! a ten sviniar, ktory mu dal inicialy na dialnici teraz odpovedal do poistovne, ze on si toho nie je vedomy ... neblázni - spoluúčast u čelního skla? co to máš za pojišťovnu ? proste v SK, ked ides nieco uplatnovat zo svojej havarijnej, vzdy platis spoluucast, cim drahsia havarijna, tym mensia spoluucast ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 neviem, u nas z havarijnej zaplatis spoluucast (ak je sklo pripoistene), ak zo zakonnej, musis niekoho capnut napr. na dialnici, kto Ti to akoze sposobilv niektorych oblastiach sa sklo lepit nemoze, hoc ake male prasklinky tam mas, myslim, ze je to okolo krajov, v zornom poli vodica, kamos zaplatil 700SK za jednu bodku ! a ten sviniar, ktory mu dal inicialy na dialnici teraz odpovedal do poistovne, ze on si toho nie je vedomy ... neblázni - spoluúčast u čelního skla? co to máš za pojišťovnu ? proste v SK, ked ides nieco uplatnovat zo svojej havarijnej, vzdy platis spoluucast, cim drahsia havarijna, tym mensia spoluucast ... aha... já mám čelní sklo taky u havarijky, ale je to jako připojištění (jde to i jenom k povce) a když máš sklo rozbitý prostě to dostaneš zaplacený (vč.práce-výměny) na 100%, bez ohledu jakou máš spoluúčast u havarijky...při ceně 500Kč/rok mi to přijde škoda nemít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Cao mam taku otazocku... mam praskle celne ale uz docela dost tak 20cm a potrebujem to nahlasit ale nemam pripojistene celne i ked havarijnu mam. Ale chcem sa spytat ci staci si hocijake auto vytypovat an a dialnici a potom to proste ferovo nahlasit an svojej poistovni a ona to vybavi alebo treba aby sa ten sofer k tomu priznal. Kludne mi to mozte vysvetlit ako blbeckovi pretoze co sa tyka bank a poistiek to je peklo na zemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Musíš mít viníka, ne pseudoviníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 neviem, u nas z havarijnej zaplatis spoluucast (ak je sklo pripoistene), ak zo zakonnej, musis niekoho capnut napr. na dialnici, kto Ti to akoze sposobilv niektorych oblastiach sa sklo lepit nemoze, hoc ake male prasklinky tam mas, myslim, ze je to okolo krajov, v zornom poli vodica, kamos zaplatil 700SK za jednu bodku ! a ten sviniar, ktory mu dal inicialy na dialnici teraz odpovedal do poistovne, ze on si toho nie je vedomy ... neblázni - spoluúčast u čelního skla? co to máš za pojišťovnu ? proste v SK, ked ides nieco uplatnovat zo svojej havarijnej, vzdy platis spoluucast, cim drahsia havarijna, tym mensia spoluucast ... aha... já mám čelní sklo taky u havarijky, ale je to jako připojištění (jde to i jenom k povce) a když máš sklo rozbitý prostě to dostaneš zaplacený (vč.práce-výměny) na 100%, bez ohledu jakou máš spoluúčast u havarijky...při ceně 500Kč/rok mi to přijde škoda nemít Mám to samé a mám klid. Při každé změně auta hned automaticky připojišťuji sklo, on už málokdo chce přijít o bonus a shánět referentský auta.... Každopádně se ta investice vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.