Octavian1 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jake mate folie na OII?? v jakem pomeru pripadne + pokud mozny foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 já nemám žádný, ale chtěl bych Je tady o tom někde určitě celý téma, ale nechce se mi to hledat. Diamant někam zmizel, tak snad můžem založit to samý bez obav, že nás za to bude jebat. Kdo to dělá dobře a levně v okruhu severních a středních Čech a Prahy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jedno téma už je vyvěšeno v lampárně tady. Jinak já přemýšlím příští měsíc nechat dát fólie v Praze, Holešovicích. www.autoskloholesovice.cz Nabízejí zadek auta kombíka (tedy ne čelní a první boční skla) za CZK 4.800,- Reference jsou na ně dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jedno téma už je vyvěšeno v lampárně tady.Jinak já přemýšlím příští měsíc nechat dát fólie v Praze, Holešovicích. www.autoskloholesovice.cz Nabízejí zadek auta kombíka (tedy ne čelní a první boční skla) za CZK 4.800,- Reference jsou na ně dobrý. Mám to odtamtud (p. Krňák) a budu reklamovat. Bublinky, odlupuje se, velká bublina na okně 5tých dveří, ošklivě zakrojený konce na vršku oken. Mám pocit, že to bylo jako auto pro školení, protože když jsem to vyzvedával, dělali tam školení na nějaký OI a tipl bych, že moje bylo jako "oběť" dopoledne. Probíral jsem to všechno s jiným člověkem, co folie dělal jako živnost a teď už jen bokem na melouch a vzhledem k tomu, že auto bylo 2 dny starý když jsem ho tam dal, tak mi řekl, že by neměly být žádný bublinky atd... to je prý občas až u starších aut, kde je dost prachu v interiéru a občas se něco pod folii během lepení i přes veškerou snahu dostane... Na rovinu mi řekl, že Krňáka zná a tohle prej není jeho práce a mám to nechal celý udělat znova...čekám jen až se oteplí a jedu tam. edit: cena za celý auto tento typ zadní boční okna u kufru folie 600 zadní okna a okno 5tých dveří folie 400 přední boky 300 5800,- s DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Tak to není dobrá zpráva. Mně řekli dva lidé nezávisle na sobě, že jsou docela šikovní. Tak doufám že sem dá někdo dobrou zkušenost s jinou firmou, už se mi do Holešovic moc nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Takhel ve tme to pusobi efektne, kolika procentne to mas zatmaveny???, mas i fotky za denniho svetla??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 mam uz přes rok Bruxsafoly, montovaný od známýho za 3500Kč i s prací. je to 30% zatmaveni na bočních a zadním skle. provedený je to perfektně a vypadá to dobře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 mam uz přes rok Bruxsafoly, montovaný od známýho za 3500Kč i s prací. je to 30% zatmaveni na bočních a zadním skle. provedený je to perfektně a vypadá to dobře.... Mas fotku z boku???A mel jsi uz z vyroby zatmaveny skla??? nebo ciry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Takhel ve tme to pusobi efektne, kolika procentne to mas zatmaveny???, mas i fotky za denniho svetla??? dal sem link na typ a propustnost, asi jsi to přehlídl... http://www.autoskloholesovice.cz/rtitanium.htm za denního světla sem to ještě nefotil. Auto mám v garáži, tak ho pak blejsknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 mam uz přes rok Bruxsafoly, montovaný od známýho za 3500Kč i s prací. je to 30% zatmaveni na bočních a zadním skle. provedený je to perfektně a vypadá to dobře.... Mas fotku z boku???A mel jsi uz z vyroby zatmaveny skla??? nebo ciry??? jinak já to mám přes ty origo tónovaný skla;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Octavian: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11822 tady, ty posledni fotky uz jsou s foliema, zatmaveny z fabriky mam pocit byly, ale 100% jistej si tim nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Octavian:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11822 tady, ty posledni fotky uz jsou s foliema, zatmaveny z fabriky mam pocit byly, ale 100% jistej si tim nejsem Luke: bych řekl, že 100% byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 myslis podle fotek nebo elegance to maj v zakladu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 myslis podle fotek nebo elegance to maj v zakladu? Nevěděl jsem jakou máš výbavu, ale classic to není a podle mě to mimo classic mají všechny verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 aha, tak pak mam folie na zatmavenych sklech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 skoda ze tam nemas fotku jak jsou vytonovany stejne vyfocenou jako je c.4 aby bylo primy srovnani, takhel ze zadu a zepredu je to dost matouci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 zkus tohle http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10189 nekde uprostred tam mam fotku z boku zas to neni foceny pri idealnim svetle, ale rikam, chtel jsem to nejmensi zatmaveni, protoze nechci mit zadek tmavsi nez predek a zaroven na tohle ti policajti nic nereknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 jojo ted to vypada lip asi si dam tech 25% na predek a 50% na zadek, kamarad mi doporucil na severu ORIGO autoskla tak prubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 25% se dělá? a proč chces na zadek 2x tolik? podle mě to vypadá naprosto tragicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 zkus tohle http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10189nekde uprostred tam mam fotku z boku zas to neni foceny pri idealnim svetle, ale rikam, chtel jsem to nejmensi zatmaveni, protoze nechci mit zadek tmavsi nez predek a zaroven na tohle ti policajti nic nereknou já zase kvůli N1 chtěl aby to postupně ztmavovalo Ta 600 na bocích u kufru ve dne zvenku skoro nejde prokouknout - musíš si zastínit rukama na skle a chvilku koukat, ale zevnitř to je v poho...narozdíl o totál slepých origo N1 folií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 pokud máš N1 je to jiný, protože tam to poslední okýnko je uplně černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 No pze na predek by se "NEMELO" davat vic me se tech 30 na zadek zda malo, nechci aby bylo dovnitr moc videt, octavku mam cernou. takze tmavejsi zadek si myslim ze bude lepsejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 pokud máš N1 je to jiný, protože tam to poslední okýnko je uplně černý Jj, mám. To mi právě vadilo, že když jsou ty zadní okna zaslepený, tak se ti do toho slepýho místa při couvání lecos schová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 No pze na predek by se "NEMELO" davat vic me se tech 30 na zadek zda malo, nechci aby bylo dovnitr moc videt, octavku mam cernou. takze tmavejsi zadek si myslim ze bude lepsejsi trosku te poopravim, na predek by se nemelo davat NIC, ne víc. tam mas povoleny akorat zatmaveni z fabriky, ktery je řádově v jednotkách procent. kamos ma černou OII a tech 50% má všude, policajti zatim nic nerikali, ale černý je to dost. hlavně on ten rozdil mezi předkem a zadkem bude jeste umocněnej tim, ze zadni okno budes mit taky černý, tzn tam pujde mín světla, přední okno budes mít světlý, tzn víc světla zepředu, takže předek bude vypadat světlejší než ve skutečnosti bude a zadek naopak. navic ja ze zkusenost s předchozím autem a foliema asi 60 nebo 70% zatmavenýma, už bych to nechtel, protože couvání za šera byl občas problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 samozrejme jsem tim prdkem myslel predni bocni okna, ne celni... tu cernou octavku kamarada nahododou vyfocenaouz boku nemas Jaky mate zkusenosti s jinejma barvama krom cerny, myslim ti polarizovany skla a jine barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.