ratras1 Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Kluci máte někdo zkušenost s fóliema na STK v Ostravě? kde dělají nebo nedělají problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Zdravim,taky se chystam taky jsem s Ostravsa,slysel jsem ze v Ostrave Privoze u nadrazi je STK a nemaj tam kamery tam prej by to proslo,mam ve predu svetleji 30% propustnost a vzadu 20% tak uvidime jiank delame folie na jakekoliv auto za 3 tis klidne se ptejte,delame i folie carbon nebo zmenime vzhled vaseho vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Kdyz se bavite o tech foliech v autorizovanem servisu treba skoda daj vam cenu 10 az 15 tis ale protom to fdela borec co ma svojhi firmu a kdyz si to udelate u nej vezme vam jen 3 - 5 tis zbytek si bere skoda ale kvalita stejna takze v e skode bych to nikdy nedelal a skla se nesundavaj ani tapec se nerozebira nejak takze se nemusite bat ze se neco ponici nebo se strati zaruka, na folee je zaruka 5 let a co sem mel vzdy tak jde poznat nejake lacine a kvalitni treba na vyhrivani zadniho skla,kdyz jsou kvalitni nic to neudela a kdyz nejsou tak to po case kolem tech vyhrivanych prousku rozlepi ssedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Trochhu z jiného soudku- potřebuju se potat jak fólie sundat. chytli mě benga a cvakal jsem pokutu. Čísla na sklech neseděly s číslama v papírech ke sklům. Nechci se s tím otravovat a chci to rychle sundat. Jde to nějak bez demontáže skel? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Tak ja mám na vsech oknech (krom celniho ) HP 15 .. na čelním jen proužek stříklý ... Ale neni to O2 no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 moc tmavá ta fabie, černé auto,černá kola a ktomu takto černé folie musí být lapač pro policii ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Neřekl bych, ale tak budí to sem tam pozornost ... Zatím téměř pokažde jsem s policistou domluvil,stejne jsme vzdy skoncili u kecani o autech atd ... staci jen nahodit tema,a pokud to neni kokot,tak se jeste zasmejeme a rekne mi jedte,ale opatrno ... No abych rekl pravdu,tak kdyz vidim pokyn k zastaveni tak stahuju predni okna a dojizdim bez nich ... a v desti nevyleza ani policie,takze klídek .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 to devmixil: vypadá to perfektně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Ta fabka vypadá perfektně. Taky to mám tak černé. už jsem to s tím koupil a nijak to neřešil. Nechce se mi jezdit se stáhnutýma oknama:-) chci to dolů- prej stačí fén, je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 (editace) dík,chtel jsem takovou mafia cár .. jsem ujety na cernou barvu ... STK atd nereším,to se dá vždy udelat Lazar: nevim,netusim, nejlechci je urcite napsat mail nebo zavolat tam kde delaj folie a Ti ti poradí,klidne rekni,ze jsis to nechal pred x rokama delat u nich,a reknou ti jak na to podle me Editováno: 3. Červen 2011, autor: devmixil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 (editace) Normalne to strhni dole a lepidlo vyčistíš technickým liehom....Ja mám čierne všetky okná taktiež to neriešim......Policajti niekolko krát ani nepípli čierna sa im nelúbi podla mna... Editováno: 16. Červenec 2011, autor: gargamel01lc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 devmixil - Co blaznis,vypada to dobre ta fabka na tech kolek,nevadi ze to neni OII ta fabka je brutalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GinBook Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 (editace) V Moravskoslezkým kraji si pořídila PČR měřák propustnosti světla na skla. Trvá jim to jen chvilku. Editováno: 30. Srpen 2011, autor: GinBook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Chci se zeptat-můžete mi poradit firmu, která má povolení od MD v okolí KH,Pardubic,HB,Poděbrad a hlavně kde jsou šikovní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GinBook Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 http://www.novinky.cz/domaci/255553-mafianske-okenni-folie-na-autech-proveri-stk.html?ref=zpravy-dne Móóóć hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Taky sem je rači strhnul, raděj teď, než pak s bonusem 5000 bengám , . A samotné folie šly strhnout hned, ale to lepidlo co tam zustane, tak to je potrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misanek147 Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Tak u mě šly dneska folie z předních bočních taky dolů. Měl jsem na všech oknech Bruxafol s 20 % propustností... před sundáním ovšem naměřena 12% propustnost, bez folie naměřeno 74% .. Takže i s tou nejsvětlejší folií mimo uplně čirý bezpečnostní se do limitu člověk opravdu nevejde...nebo by ten rozdíl byl na pohled uplně minimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Také jsem je sundal,v půli února,už je dost často kontrolují . Musím se zastat chlupáčů ,velice slušně mne u pozornili na ně při silniční kontrole. (možná světlá vyjímka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misanek147 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Tak nevím, jestli je to jen smůla nebo shoda náhod, ale 2 dny po sundání předních folií a při prvním parkování přes noc v Praze to dopadlo následovně: rozbité okno, ukradený RS volant, ukradené xenony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 tak to nasere já si dám na předek jen čiré pro dobrej pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťa1191 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Spajky007: Teď to taky řeším, ošem i čiré folie (tedy alespoň ty, které jsem našel - Bruxsafol) mají prostupnost jen 85%, takže když k tomu přidáme tonování od výrobce, jsme opět pod 70% limitem. Pro oko to sice bude vypadat jak čiré, ale pokud to změří tak to bude v háji - bo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 No oni jsou také termofolie a ty jsou úplně čiré. Jejich funkce je spíš teplotní a ochranná před možnými zloději. Co se týká folií na předních bočných oknech, záleží na tónování oken. Pokud budeš mít čirá okna (bez tónování) tak tam můžeš mít klidně tu folii s 85% propustností světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťa1191 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Právě jsem myslel tu termofolii, ale i u té byla uvedena propustnost 85%. Tonováni mám od výroby (Octa II FL 5/2010) a dle sehnaných informací je tónování od Škodovky na maximální přípustné hodnotě, což je tedy 70% prostupnost. Takže 30% tonování a 15% temofolie je 45%, čili jen 55% propustnost a jsme dost pod hranicí vyhlášky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) No termofolii co jsem viděl já, je to nějaká novinka, a propustnost světla má 99% a dokonce se může lepit a lepí na čelní okna. Výrobce nevím, jelikož jsem se spíše informoval o specifikacích - bohužel. Editováno: 6. Duben 2012, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťa1191 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Včera jsem mluvil s jedním člověkem, co se dlouho zabývá tónováním a říkal, že sklo tónované od výroby je zatmaveno pouze na 95% propustnosti a že ty nejsvětlejší folie nejsou problém. Moc se mi to nezdá, protože vše ostatní, co jsem kde našel, ať to byli diskuze nebo nějaké články, tak všude jsem se dočetl, že Škoda to tónuje na 75-80%. Má někdo přesná čísla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.